2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

arkadaşlar bişi sormak istiyorum... tranferimin üçüncü günü arada su gb akıntı oluo normal mi sizce

Sagol canim benim. ben kanamadan once diye dusunuyorum lekeleri. Yarin su belirsizlik bitecek cok sukur. Sonuc ne cikarsa rabbime sukur diyecez artik. Bakalim artik. senin degerler nasil canim

Canim merkezde zaman zaman lekelenmeler olur merak etme demislerdi icini ferah tut olur mu

ilimizd post: 37587401 .!.:
Merhaba benimde 10 Kasimda ilk gebelik testim olacak..Merakla ve dua ile bekliyorum..Allah tum isteyenlere hayirli saglikli evlat nasip etsin...

tgbgrsy ikimizde ayni gün öğrenicez inşallah güzel sonuçlar alırız

Canim merkezde zaman zaman lekelenmeler olur merak etme demislerdi icini ferah tut olur mu
Malesef bugun test yaptim degerim 26 lara dusmus. kimyasal gebelik geciriyorum ne yazikki. rabbim bana bunu uygun gormus. dilerim siz cok guzel ve pozitif haberler alirsiniz. bu surecteki herkes bebeklerini kucagina alir ins. benim baska sefer kaldi artik. dualarim sizinle

Hayırlısı olsun canım, seni çok iyi anlıyorum ama moralini bozma zamanınvar demek ki, ksımetten öteye köy yok biliyorsun,inşallah bir dahakine belkide kendiliğinden olur Allah büyük..

canim benim Rabbim her zaman her seyin en hayirlisini versin hic uzulme bazen ser gibi gordugumuz bizim hayrimizadir hic uzulme ve asla vazgecme

canim benim Rabbim her zaman her seyin en hayirlisini versin hic uzulme bazen ser gibi gordugumuz bizim hayrimizadir hic uzulme ve asla vazgecme
Oyle canim napalim rabbim boyle uygun gordukten sonra bize elhmdullh demk duser. sizlerdn guzelhaberler alkriz artik

yes3467 canim peki sen dondurulmuslarda. nasil bi yol izledin. kac ay dinlendin hangi ilaclari kullandin. ve sana adetin kacinci gunu transfer yaptilar? ve ne kadar odedin 2. Deneme icin.bana ayrintili bi sekilde yazarmisn.

yes3467 canim peki sen dondurulmuslarda. nasil bi yol izledin. kac ay dinlendin hangi ilaclari kullandin. ve sana adetin kacinci gunu transfer yaptilar? ve ne kadar odedin 2. Deneme icin.bana ayrintili bi sekilde yazarmisn.
Acelyacim,benim dondurulmuslarim olmadi,ikinciye sifirdan basladim canim, ikincide de dondurulmus olmadi, ilkinde toplam 3 ikincide toplam 4 yumurtam oldu her ikisinde de iki tane birinci kalite 3. Gun transferi yapildi,grri kalanlarin kalitesi dustu dondurmayakim dediler. Ilk denememle ikinci denemem arasinda bir sene zaman vardi,o bir sene icinde kist ameliyati ve sivi dolu olan tupu kapatma islemi gecirdim canim

Sagol canim genede. sende ne yasamissin ya. rabbi. mukafatini verdi iste. insalah biricik ve fedakar annesini hic birakmazlar ve saglikla dogarlar. bn dondurulmus saniyordum seni. bnm iki tane dondurlmsm var. bunlarida deneyecez ama ne zamn bilmiyorum. Allah hakkimizda hayirlisini versin. sen ne zmn kese gormeye gidion insallah

Cok istedim dondurlmus olsun ama nasip olmadi, hatta transfer gunu kalanlari dondurmayalim deyince uzulmustum, herseyde bir hayir vardir canim,cok sevindim dondurulmusun olmasina en azinda yumurta toplama buyutme sikintisini yasamicaksin, bir adet donemi grcerse yeter diyolar sanirim ama bence sen kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman dene onemli olan senin iyi olman,benim hastanemde kasim 14 cagirdilar ikinci testten onbes gun sonra yani, aslinda herkes daha erken gidiyor ama sanirim iyice netlessin diye iki hafta bekletiyolar, ben de oluruna biraktim, mevlama emanet hersey, daha once de soylemistim normal bir gebelik olmadigindan saglikla dogana kadar hep endise dolu olucaz, insallah Allah immhepimizi mutlu eder,hic uzulme ben poZitif gorecegimi hayal bile edemiyodum cok sukur, sen de bebegini kucagina alacaksin canim

Nasip iste dimi. insallah butun yol arakdaslrimiz icinde pozitif olur hersey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…