2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

Bi de doktor bi hafta sadece coraspin kullan ddi. bi hafta sonra konusuruz ddi. hic demedi kimyasal gebeliktir

Yok gelmedi de bu sabah lavobaya giderken bi sey dustu azcik kan gordum ama ne dustu tam gormedim. sence neydi. olusmayan bebekmiydi
Jel kullaniyorsan belki onun parcasidir, ben de kimyasalda ufak bisey dusurmustum, hatta cok agrim olmustu,acilde mudahele ile dusurdum,ben de kist vardi ondan oldu agrin demislerdi.canim artik ileriyi dusun adetini ol insallah dondurulmuslarinla yasayacagin mutlulugu dusun

Jel kullanmiyorum suan lekelenmisim. adet olacam sanki. ben kesin o embriyolarimi
dusurdum.

Aspirin kani sulandiriyo acaba adetin sokulsun diye mi verdi ya da baskanbisey ickn mi bilemedim,sorsaydin keske bisey demediniz diye
Adetim sokulsun diye verdi sanirim. kan pihtilasmasi diye bisey diyordu coraspin kullan bi hafta diyordu. bn o anda uzgun olunca ne ddgini tam hatirlamadim simdi. İnsallah sizden guze haberler okuyacam burdan artik. ta ki sira bana gelene kadr

Adetim sokulsun diye verdi sanirim. kan pihtilasmasi diye bisey diyordu coraspin kullan bi hafta diyordu. bn o anda uzgun olunca ne ddgini tam hatirlamadim simdi. İnsallah sizden guze haberler okuyacam burdan artik. ta ki sira bana gelene kadr
En kisa zamanda seninde guZel haberlerini okuyacagiZ canim, litfen icini ferah tut ben dort senedir bekliyorum, onlarca doktora gittim anlatsam roman olur, dua edicem sen kendim ve herkes icin

Gelecek gunler ne getirir kimse bilemez Rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Arkadaslar hepinizin hikayesini tek tek okudum. Herkes hemen hemen ayni durumda cogu kisi birden fazla denemesini yapiyor ayni benim gibi. Benim 4.denemem 3 kasimda transferim gerceklesti 2 embriyo yerlestirildi bu defa insallah hersey yolunda gider. Rabbim herseyin hayirli olanini nasip etsin hepimize umudunuzu asla kaybetmeyin.
Hastanede bu sure icinde bircok insanla tanistim ve elinde cocugu olamaz raporu olan bir bayanin 3.cocuguna hamile olduguna sahit oldum. 2. Cocugu icinde kollari ve bacaklari olusmuyor diye ozurlu raporu vermis 4 farkli hastane. Fakat cocuk dogdugunda hicbir ozuru yokmus. Sapasaglam dogmus cocugu. 3.cocuguna hamile kaldiginda ise 6 yildir adet gormuyormus Diyecegim o ki herseyin en hayirlisini rabbim bilir. O ol dedikten sonra imkansiz diye bisey yoktur.Bol bol dua edelim ve tevekkul edelim hayirli vakit saat geldimi aliriz insallah kucagimiza bebislerimizi.

İnsallah canim rabbim hepimizin kucagina en kisa zamnda kucuk mucizerimizi versin. insallah sendem hhamis kalirsin bu sefer

Haklısın canım,herşeyin hayırlısı ben de böyle bir sürü hikaye duydum,duamızı eksik etmeyelim birbirimize , kucaklarımız dolsun bebişlerimizle inşallah

Haklısın canım,herşeyin hayırlısı ben de böyle bir sürü hikaye duydum,duamızı eksik etmeyelim birbirimize , kucaklarımız dolsun bebişlerimizle inşallah
Canim seni kesyi gormeye daha var dimi. son bes gun kaldi bebeginle tanismana cok heyecan verici bi duygu olmali. Allah im kucagina alip buyutmeyide nasip etsin canimm.

Bizde ocak subat ayini beklioz kizlar.dondurulmslarla yola devam etmek icin. tutmazsa (ki allah korusun) son sansim bu. maddi olarak yaptirma gucum kalmiyacak. belki ne zAmn artik bilinmez. ama rabbimin rizki da bol rahmetide

Canim seni kesyi gormeye daha var dimi. son bes gun kaldi bebeginle tanismana cok heyecan verici bi duygu olmali. Allah im kucagina alip buyutmeyide nasip etsin canimm.
Evet canim hfta sonu gidicez nasipse, heyecandan cok endise var kese var mi yok mu, kalp atisini duyabilecek miyiz, kismet canim kaderimizde iyi seyler vardir insallah hepimizin, sen nasil oldun adetin geldi mi tam anlamiyla, moralin nasil, uZulme daha iyisi olacaktir boyle dusun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…