2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

Bizde ocak subat ayini beklioz kizlar.dondurulmslarla yola devam etmek icin. tutmazsa (ki allah korusun) son sansim bu. maddi olarak yaptirma gucum kalmiyacak. belki ne zAmn artik bilinmez. ama rabbimin rizki da bol rahmetide

Tatlim hic canini uzme cok daha gec yasta cocuk sahibi olanlar var maddi olarak da Rabbim yardim etsin insallah her zaman olacagina inan ne mucizeler goruyoruz burada

arkadaşlar bugün benim 8. günüm sabah idrar testi yaptım çok silikti dayanamadım akşam birdaha yaptım daha belirkin çıktı bu sefer.ne dersiniz hamilemiyim acaba??

arkadaşlar bugün benim 8. günüm sabah idrar testi yaptım çok silikti dayanamadım akşam birdaha yaptım daha belirkin çıktı bu sefer.ne dersiniz hamilemiyim acaba??

Canim insallah hamilesindir cizgiler netlesmeye basladiysa olasilik yuksek. Sonucta kan testinden once gorunmeyen o kadar kisi varken seninki gorunmeye basladiysa insallah pozitiftir. benimde 7.gunum ama son gune kadar sabredicem cuma gidicem ogrenmeye insallah hepimiz hamile oluruz senin kacinci denemeydi canim ve nerde tedavi goruyodun

Kızlar hamileyimm degerim 157.23 çıkti.Çarsamba günü testi tekrarlıcaz .Allah hepinize nasip etsin. Dualarim sizinle.

Hadi hayirli olsun insallah ikiye katlansin sorunsuz devam etsin kalp atislarinida duydunmu tamamdir daha da rahatlarsin ondan sonra . Rabbim sonunu guzel etsin insallah hepimiz icin.

canım inşallah allah isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor.benim ilk denemem pgt tüp bebek şişli memorial da yaptırdım

123boncuk tebriklerrr
E hayirli olsun canim.teste daha 3 gun olmasina ragmen cok guzel cikmis degerler. tebriklerrrrrr insallah degerin katlanarak bebegini de gorursun cnm. oh ne guzel bu haberler.

Canim insallah keseyide kalp atisini da duyacaksin. Evt bn adt oldum bugun 3.gunum. uzulmek yok artik. allah nasip ederse olacaj. sonucta hamile kalabiliyorum demekki, embriom tutunup sonra dusmus. bu da bisey sayilir. rabbim kimsenin kucagini bos, yuvasini meyvesiz birakmasin. meyvelerimiz bebeklerimiz

Sagol canim Allah razi olsun insaallah rabbim sorunsuz tamamına erdirsin.Dualarim sizinle.

Kızlar lütfen bana yorum yapar mısınız.Cumartesi yumurta toplama yapıldı ve benim 35 yumurtam toplantı ama doktorum bunun riskli olduğunu ve 1 ay beklesek daha iyi sanki dedi. Başta üzüldüm ama şuan ki durumumu düşünüce hak veriyorum. Karnım çok şiş ağrıyo ve batıyo ohss den de korkmuyor değilim sizce de bekleyip dondurulmuş mu denemeliyim. Bir de eger transfer olursa 1 tane koyarız dedi bilmiyorum şansım azalır mı? Yarın görüşmemiz olacak galiba doktorla

Canim doktorun ne diyorsa o sekilde davran benim de tek yumurta ve pozitif sonucum olacak olduktan sonra tek cift farketmiyo ohss cok tehlikeli aman dikkat et

canim gecmis olsun. cok sayida yumurta olustuysa, ohss riskinde daha cok yukselir. ve vucudun da cok yorgun duser. ama bi adet donemi beklenip sonra transfer yapilirsa, bu senin acindan cok daha iyi olur. tek embriyoya gelince, yas kac aceba. iki embriyo olsa daha iyi tabi ama doktorunla sizin karariniz artik. neyse simdiden hayirli olsun cnm. ins bi suru kaliteli embriyolarin olur

Merhaba canim büyük ihtimal ohss oldugun icin doktorun transferi ertelemis.Çünkü ilaclara asiri tepki vermissin 35 yumurtanin toplandigi yorgun bir rahime yapilan transfer pek başarili olmuyo ,o yüzde doktorun en güzel karari vermiş bence bir sonraki ay dinlenmıs ve yenilenmis bir rahime transfer daha başarili olacak.Moralinı bozma bekle canim ,Allah yardimcin olsun dualarim seninle.

Bende irenbede kaan bozkurt hastasiyim.agustosta tranferim oldu.su an ikizlerime hamileyim.merkezi begendim.gayet profesyonel tavsiye ederim.

Allah razı olsun canım ama doktor yumurta toplamadan beri hala çağırmadı beni yani ben de merak ediyorum ohss mu oldum ya da ne olacak durumum bilemiyorum. Bir de yumurta toplamadan bir gün sonra bilgi verdiler hala rayan falan yok normal mi

Canim doktorun ne diyorsa o sekilde davran benim de tek yumurta ve pozitif sonucum olacak olduktan sonra tek cift farketmiyo ohss cok tehlikeli aman dikkat et

Sağol canım dikkat ediyorum işte bol su yumurta yiyorum sürekli karnımın şişliği de indi çok şükür.Birde ohss olunca nasıl anlaşılıyor ki bu?

Teşekkür ederim tatlım yaşım 30 aslında ben samsunda tedavi gördüm ve oradaki doktor 2 transfer diyordu ama yumurta çok olunca dondurmak için ankaraya sevk edildim oradaki de şuan ki durumun 2 yi kaldırmaz diyor. Bende anlamadım ki ama şuna katılıyorum tutma ihtimali yoksa boşuna yaptırmanın anlamı yok bir de diğer aya maddi durumdan dolayı sıkıştırır bizi. Şuan 4.gün ama ne arayan var ne soran normal mi bu?

Merhaba aranizda 3. Gun embriyoları dinduruluo transferden 2 gun once cozuluo 5. Güne gitmesi beklenen ve transfer edilen varmdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…