- 28 Ekim 2014
- 263
- 168
- 53
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
Bizde ocak subat ayini beklioz kizlar.dondurulmslarla yola devam etmek icin. tutmazsa (ki allah korusun) son sansim bu. maddi olarak yaptirma gucum kalmiyacak. belki ne zAmn artik bilinmez. ama rabbimin rizki da bol rahmetide
Tebrikler insallah saglikla kicagina almak nasip olurKızlar hamileyimm degerim 157.23 çıkti.Çarsamba günü testi tekrarlıcaz .Allah hepinize nasip etsin. Dualarim sizinle.
canım inşallah allah isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor.benim ilk denemem pgt tüp bebek şişli memorial da yaptırdımarkadaşlar bugün benim 8. günüm sabah idrar testi yaptım çok silikti dayanamadım akşam birdaha yaptım daha belirkin çıktı bu sefer.ne dersiniz hamilemiyim acaba??
Canim insallah hamilesindir cizgiler netlesmeye basladiysa olasilik yuksek. Sonucta kan testinden once gorunmeyen o kadar kisi varken seninki gorunmeye basladiysa insallah pozitiftir. benimde 7.gunum ama son gune kadar sabredicem cuma gidicem ogrenmeye insallah hepimiz hamile oluruz senin kacinci denemeydi canim ve nerde tedavi goruyodun
Canim insallah keseyide kalp atisini da duyacaksin. Evt bn adt oldum bugun 3.gunum. uzulmek yok artik. allah nasip ederse olacaj. sonucta hamile kalabiliyorum demekki, embriom tutunup sonra dusmus. bu da bisey sayilir. rabbim kimsenin kucagini bos, yuvasini meyvesiz birakmasin. meyvelerimiz bebeklerimizEvet canim hfta sonu gidicez nasipse, heyecandan cok endise var kese var mi yok mu, kalp atisini duyabilecek miyiz, kismet canim kaderimizde iyi seyler vardir insallah hepimizin, sen nasil oldun adetin geldi mi tam anlamiyla, moralin nasil, uZulme daha iyisi olacaktir boyle dusun canim
Canim tebrikler kucaga almak ta nasip olsun insallah. hayirli olsunKızlar hamileyimm degerim 157.23 çıkti.Çarsamba günü testi tekrarlıcaz .Allah hepinize nasip etsin. Dualarim sizinle.
Sagol canim Allah razi olsun insaallah rabbim sorunsuz tamamına erdirsin.Dualarim sizinle.Kızlar hamileyimm degerim 157.23 çıkti.Çarsamba günü testi tekrarlıcaz .Allah hepinize nasip etsin. Dualarim sizinle.
Hadi hayirli olsun insallah ikiye katlansin sorunsuz devam etsin kalp atislarinida duydunmu tamamdir daha da rahatlarsin ondan sonra . Rabbim sonunu guzel etsin insallah hepimiz icin.
Kızlar lütfen bana yorum yapar mısınız.Cumartesi yumurta toplama yapıldı ve benim 35 yumurtam toplantı ama doktorum bunun riskli olduğunu ve 1 ay beklesek daha iyi sanki dedi. Başta üzüldüm ama şuan ki durumumu düşünüce hak veriyorum. Karnım çok şiş ağrıyo ve batıyo ohss den de korkmuyor değilim sizce de bekleyip dondurulmuş mu denemeliyim. Bir de eger transfer olursa 1 tane koyarız dedi bilmiyorum şansım azalır mı? Yarın görüşmemiz olacak galiba doktorla
canim gecmis olsun. cok sayida yumurta olustuysa, ohss riskinde daha cok yukselir. ve vucudun da cok yorgun duser. ama bi adet donemi beklenip sonra transfer yapilirsa, bu senin acindan cok daha iyi olur. tek embriyoya gelince, yas kac aceba. iki embriyo olsa daha iyi tabi ama doktorunla sizin karariniz artik. neyse simdiden hayirli olsun cnm. ins bi suru kaliteli embriyolarin olurKızlar lütfen bana yorum yapar mısınız.Cumartesi yumurta toplama yapıldı ve benim 35 yumurtam toplantı ama doktorum bunun riskli olduğunu ve 1 ay beklesek daha iyi sanki dedi. Başta üzüldüm ama şuan ki durumumu düşünüce hak veriyorum. Karnım çok şiş ağrıyo ve batıyo ohss den de korkmuyor değilim sizce de bekleyip dondurulmuş mu denemeliyim. Bir de eger transfer olursa 1 tane koyarız dedi bilmiyorum şansım azalır mı? Yarın görüşmemiz olacak galiba doktorla
Merhaba canim büyük ihtimal ohss oldugun icin doktorun transferi ertelemis.Çünkü ilaclara asiri tepki vermissin 35 yumurtanin toplandigi yorgun bir rahime yapilan transfer pek başarili olmuyo ,o yüzde doktorun en güzel karari vermiş bence bir sonraki ay dinlenmıs ve yenilenmis bir rahime transfer daha başarili olacak.Moralinı bozma bekle canim ,Allah yardimcin olsun dualarim seninle.Kızlar lütfen bana yorum yapar mısınız.Cumartesi yumurta toplama yapıldı ve benim 35 yumurtam toplantı ama doktorum bunun riskli olduğunu ve 1 ay beklesek daha iyi sanki dedi. Başta üzüldüm ama şuan ki durumumu düşünüce hak veriyorum. Karnım çok şiş ağrıyo ve batıyo ohss den de korkmuyor değilim sizce de bekleyip dondurulmuş mu denemeliyim. Bir de eger transfer olursa 1 tane koyarız dedi bilmiyorum şansım azalır mı? Yarın görüşmemiz olacak galiba doktorla
Bende irenbede kaan bozkurt hastasiyim.agustosta tranferim oldu.su an ikizlerime hamileyim.merkezi begendim.gayet profesyonel tavsiye ederim.merhaba,
bende aranıza bugün itibariyle katılıyorum.
1 olumsuz aşılamam var. bugün itibariyle tüp bebek için iğnelere başladık.
izmir de irenbe tüp bebek merkezine gidiyorum var mı acaba benden başka oraya giden?
Ne guzel masallah. İlk denemeymiydi cnmBende irenbede kaan bozkurt hastasiyim.agustosta tranferim oldu.su an ikizlerime hamileyim.merkezi begendim.gayet profesyonel tavsiye ederim.
Merhaba canim büyük ihtimal ohss oldugun icin doktorun transferi ertelemis.Çünkü ilaclara asiri tepki vermissin 35 yumurtanin toplandigi yorgun bir rahime yapilan transfer pek başarili olmuyo ,o yüzde doktorun en güzel karari vermiş bence bir sonraki ay dinlenmıs ve yenilenmis bir rahime transfer daha başarili olacak.Moralinı bozma bekle canim ,Allah yardimcin olsun dualarim seninle.
Canim doktorun ne diyorsa o sekilde davran benim de tek yumurta ve pozitif sonucum olacak olduktan sonra tek cift farketmiyo ohss cok tehlikeli aman dikkat et
canim gecmis olsun. cok sayida yumurta olustuysa, ohss riskinde daha cok yukselir. ve vucudun da cok yorgun duser. ama bi adet donemi beklenip sonra transfer yapilirsa, bu senin acindan cok daha iyi olur. tek embriyoya gelince, yas kac aceba. iki embriyo olsa daha iyi tabi ama doktorunla sizin karariniz artik. neyse simdiden hayirli olsun cnm. ins bi suru kaliteli embriyolarin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?