- 13 Temmuz 2014
- 806
- 601
- 138
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
arkadaşlar bugün tranferimin 12.günü ben hiç bişi hissetmiom böyle olup hamile olan varmı ya telaşlanmaya başladımmm
123boncuk tebrik ederim çok sevindim.Allah tamamina erdirsin canim .Arkadasim benim de yarin 12.gunum olacak ama dayanamadim idrar ve kan testi yaptim ikisi de pozitif cikti ben de senin gibi telaslanmistim hicbisey hissetmiyorum diye
çok güzel inş. kucağıada sağsalim alırsın... içimi ferahlattın inş. bende hamileyimdir.Arkadasim benim de yarin 12.gunum olacak ama dayanamadim idrar ve kan testi yaptim ikisi de pozitif cikti ben de senin gibi telaslanmistim hicbisey hissetmiyorum diye
Test sonucun nasil cikti canimçok güzel inş. kucağıada sağsalim alırsın... içimi ferahlattın inş. bende hamileyimdir.
test sonucunuzu niye yazmamissiniz kizlar. ben iki uc gundur girmemistim siteye. merak ettimArkadasim benim de yarin 12.gunum olacak ama dayanamadim idrar ve kan testi yaptim ikisi de pozitif cikti ben de senin gibi telaslanmistim hicbisey hissetmiyorum diye
Ya canm birazgec oldu ama ne yaptin a Radilarmi seni. ben iki ucgundur girmemistim. normalde toplandiktan sonra ku gun ararlarTeşekkür ederim tatlım yaşım 30 aslında ben samsunda tedavi gördüm ve oradaki doktor 2 transfer diyordu ama yumurta çok olunca dondurmak için ankaraya sevk edildim oradaki de şuan ki durumun 2 yi kaldırmaz diyor. Bende anlamadım ki ama şuna katılıyorum tutma ihtimali yoksa boşuna yaptırmanın anlamı yok bir de diğer aya maddi durumdan dolayı sıkıştırır bizi. Şuan 4.gün ama ne arayan var ne soran normal mi bu?
ben oyle yapmadim ama oyle olanlari cok okudum canim. insllah seninkide bozulmadan beklerler seni.Merhaba aranizda 3. Gun embriyoları dinduruluo transferden 2 gun once cozuluo 5. Güne gitmesi beklenen ve transfer edilen varmdir
test sonucunuzu niye yazmamissiniz kizlar. ben iki uc gundur girmemistim siteye. merak ettim
Tebrik ederim canim degerin cok yüksek sanirim ikizler yoldaCanim 810 cikti cok sukur 10 gun sonra keseyi gormeye gidecez insallah
Tebrik ederim canim degerin cok yüksek sanirim ikizler yolda
Canim cani gonulden tekrar tebrik ederim. Bebesini de kucagina alip buyutursun allahin izniyle ins. guzel anne adayiCanim 810 cikti cok sukur 10 gun sonra keseyi gormeye gidecez insallah
Ya canm birazgec oldu ama ne yaptin a Radilarmi seni. ben iki ucgundur girmemistim. normalde toplandiktan sonra ku gun ararlar
Canim cani gonulden tekrar tebrik ederim. Bebesini de kucagina alip buyutursun allahin izniyle ins. guzel anne adayi
Canım hayırlı olsun transferin,transfer öncesi dònemde rahimi kalinlastirmak icin iyi ama transfer sonrasi kesinlikle icme bidaha çünkü nar suyunun ayni maydanoz etkisi yapiyor yani düşüge neden oluyor okadardan bisey olmaz ama sakin icme bidaha olurmu .Dun transferim oldu ve bugun 1 cay brdagi nar suyu ictim ama bazi yerlerde ilcilmemeli falan diye okudum bisi olmaz dimi yaa
Canım hayırlı olsun transferin,transfer öncesi dònemde rahimi kalinlastirmak icin iyi ama transfer sonrasi kesinlikle icme bidaha çünkü nar suyunun ayni maydanoz etkisi yapiyor yani düşüge neden oluyor okadardan bisey olmaz ama sakin icme bidaha olurmu .
Bende icmistim ama icmemek gerek deniliyor.Dun transferim oldu ve bugun 1 cay brdagi nar suyu ictim ama bazi yerlerde ilcilmemeli falan diye okudum bisi olmaz dimi yaa
Canim hayirlisi olsun insallah. 5. gun embriyosu mu oluyor seninki. Eger oyle ise doktor sana cozdukten sonra iki gun daha bekliyecekmyz ddi sonraÖnemli değil canım. evet aradılar perşembe transfer yapılacaktı normalde.Bu arada çok şükür karnımda hiç su yoktu ve doktorum bütün şartlar çok iyi transferi yapalım hadi dedi ama ben hala endişeliydim çünkü karnım şişti. Zaten yine 1 embriyo yaparız durumundan dolayı da deyince ne bilim aklım karıştı ve ertelemek istedim vücudum çok yorulmuştu hormonlardan ben dinleneyim diğer ay olsun diye eşimle karar verdik.Doktorum da tabiki senin sağlığın önemli gebelik için güçlü olman lazım haklısın dedi sağolsun ve dondurduk.Şimdi adeti bekliyorum ve bu süreç nasıl işleyecek hiç bilmiyorum hormon testleri verdi bir sürü o değerler uygun olursa yapabiliriz dedi.sonra 2 gün önceden çözeceklermiş ama acayip de korkuyorum ya acaba dondurma gelişmelerini etkiler mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?