2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

arkadaşlar bugün tranferimin 12.günü ben hiç bişi hissetmiom böyle olup hamile olan varmı ya telaşlanmaya başladımmm

arkadaşlar bugün tranferimin 12.günü ben hiç bişi hissetmiom böyle olup hamile olan varmı ya telaşlanmaya başladımmm

Arkadasim benim de yarin 12.gunum olacak ama dayanamadim idrar ve kan testi yaptim ikisi de pozitif cikti ben de senin gibi telaslanmistim hicbisey hissetmiyorum diye

Ya canm birazgec oldu ama ne yaptin a Radilarmi seni. ben iki ucgundur girmemistim. normalde toplandiktan sonra ku gun ararlar

Ya canm birazgec oldu ama ne yaptin a Radilarmi seni. ben iki ucgundur girmemistim. normalde toplandiktan sonra ku gun ararlar

Önemli değil canım. evet aradılar perşembe transfer yapılacaktı normalde.Bu arada çok şükür karnımda hiç su yoktu ve doktorum bütün şartlar çok iyi transferi yapalım hadi dedi ama ben hala endişeliydim çünkü karnım şişti. Zaten yine 1 embriyo yaparız durumundan dolayı da deyince ne bilim aklım karıştı ve ertelemek istedim vücudum çok yorulmuştu hormonlardan ben dinleneyim diğer ay olsun diye eşimle karar verdik.Doktorum da tabiki senin sağlığın önemli gebelik için güçlü olman lazım haklısın dedi sağolsun ve dondurduk.Şimdi adeti bekliyorum ve bu süreç nasıl işleyecek hiç bilmiyorum hormon testleri verdi bir sürü o değerler uygun olursa yapabiliriz dedi.sonra 2 gün önceden çözeceklermiş ama acayip de korkuyorum ya acaba dondurma gelişmelerini etkiler mi diye

Dun transferim oldu ve bugun 1 cay brdagi nar suyu ictim ama bazi yerlerde ilcilmemeli falan diye okudum bisi olmaz dimi yaa

Dun transferim oldu ve bugun 1 cay brdagi nar suyu ictim ama bazi yerlerde ilcilmemeli falan diye okudum bisi olmaz dimi yaa
Canım hayırlı olsun transferin,transfer öncesi dònemde rahimi kalinlastirmak icin iyi ama transfer sonrasi kesinlikle icme bidaha çünkü nar suyunun ayni maydanoz etkisi yapiyor yani düşüge neden oluyor okadardan bisey olmaz ama sakin icme bidaha olurmu .

Ayy ne bilim ya icmez olaydım neyse tobe icmem dahada

Canim hayirlisi olsun insallah. 5. gun embriyosu mu oluyor seninki. Eger oyle ise doktor sana cozdukten sonra iki gun daha bekliyecekmyz ddi sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…