2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

Arkadaslar benim tup bebek denemm husranla sonuclandi.... bisi sormak istiorum... benim su gb akintim oluodu hatta pijamama kadar cikiodu. sizdede boyle bisi oldumu. tutmamasinin sebebi bu mu acaba diye dusunuorum

Canim hayirlisi olsun insallah. 5. gun embriyosu mu oluyor seninki. Eger oyle ise doktor sana cozdukten sonra iki gun daha bekliyecekmyz ddi sonra

evet canım 5.gün embriyosu ve çözdükten sonra 2 gün bakacağız canlanmalarına ona göre transfer yaparız dedi ilk çözmede 3 tane çözülecekmiş şuan kafamdaki tek şey adet dönemi ve kullanılacak ilaçlar sonra değerler nasıl olacak rahim kalınlığı falan bu konuda tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi?

Dun transferim oldu ve bugun 1 cay brdagi nar suyu ictim ama bazi yerlerde ilcilmemeli falan diye okudum bisi olmaz dimi yaa
bende doktora sordum hiç etkisi yok ama vitamindir için dedi gülerek.kimsenin söylediğini kafana takma rahatına bak canım sadece adaçayından uzak duracakmışız yine doktor söylemişti.

bende doktora sordum hiç etkisi yok ama vitamindir için dedi gülerek.kimsenin söylediğini kafana takma rahatına bak canım sadece adaçayından uzak duracakmışız yine doktor söylemişti.
Ayy sagol cnm.icimi rahatlattin gerci rabbimin bilecegi is ama insan korkuyo iste

Arkadaslar benim tup bebek denemm husranla sonuclandi.... bisi sormak istiorum... benim su gb akintim oluodu hatta pijamama kadar cikiodu. sizdede boyle bisi oldumu. tutmamasinin sebebi bu mu acaba diye dusunuorum
canim ya hakkinda hayirlisi olsun insallah.benim de su gibi akintim olmustu benim ki tuttu ama sonra dustu. bence alakasi yok. simdi iki adet donemi dinlenmeyi dusunuyorum

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.. benimde su gibi akıntım hala devam ediyor onunla alakalı bi durum değildir, kader kısmet işi işte zamanın gelmemiş daha . inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..

Sizde jelle beraber kahverengi akıntı geldimi?6.gün bende böyle oldu

canim ya hakkinda hayirlisi olsun insallah.benim de su gibi akintim olmustu benim ki tuttu ama sonra dustu. bence alakasi yok. simdi iki adet donemi dinlenmeyi dusunuyorum

Ne güzel en azından gebelik hissini yaşamak ben hiç kalamadığım için peki neden iki adet dönemi bu kendi kararın mı canım?

Tesekkur ederim arkadaslar.aklimda hep sorular. Acaba sundan mi oldu bundan mi oldu. kafayi yicem... cok sikismistim ben yarim saat yat dedi hemsire. ben bes dakika erken kalktim acaba ondanmi oldu diorum

Tesekkur ederim arkadaslar.aklimda hep sorular. Acaba sundan mi oldu bundan mi oldu. kafayi yicem... cok sikismistim ben yarim saat yat dedi hemsire. ben bes dakika erken kalktim acaba ondanmi oldu diorum

Canim hersey nasip oyle dusunup canını sıkma.Ben transferden hemen sonra ayaga kalkmadan yaptim hatta cok da korktum bisey olur mu diye hemsireye sordum onun yeri saglam bisey olmaz dedi sen bundan sonrakini dusun ve moralini yuksek tut

Seni çok iyi anlıyorum insan kendinde hata arıyor sürekli, ama şöyle düşün olacağı varsa zıplasanda oluyot bunu bana hemşire söyledi, kısmet böyleymiş Allah hayırlısını versin canım, üzülmemeye çalış ileriye bak

Ne güzel en azından gebelik hissini yaşamak ben hiç kalamadığım için peki neden iki adet dönemi bu kendi kararın mı canım?
Canim doktorum bi adet donemi ddi. ama ben iki adet donemi olsun istedim. 3. adetle beraber baslariz allahin izniyle. ocak subat gibi.

Nerelerdesin. keseyi bebegini gordunmu canim. yoksa paylastindq ben mi gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…