- 13 Temmuz 2014
- 806
- 601
- 138
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
Canim hayirlisi olsun insallah. 5. gun embriyosu mu oluyor seninki. Eger oyle ise doktor sana cozdukten sonra iki gun daha bekliyecekmyz ddi sonra
bende doktora sordum hiç etkisi yok ama vitamindir için dedi gülerek.kimsenin söylediğini kafana takma rahatına bak canım sadece adaçayından uzak duracakmışız yine doktor söylemişti.Dun transferim oldu ve bugun 1 cay brdagi nar suyu ictim ama bazi yerlerde ilcilmemeli falan diye okudum bisi olmaz dimi yaa
Ayy sagol cnm.icimi rahatlattin gerci rabbimin bilecegi is ama insan korkuyo istebende doktora sordum hiç etkisi yok ama vitamindir için dedi gülerek.kimsenin söylediğini kafana takma rahatına bak canım sadece adaçayından uzak duracakmışız yine doktor söylemişti.
canim ya hakkinda hayirlisi olsun insallah.benim de su gibi akintim olmustu benim ki tuttu ama sonra dustu. bence alakasi yok. simdi iki adet donemi dinlenmeyi dusunuyorumArkadaslar benim tup bebek denemm husranla sonuclandi.... bisi sormak istiorum... benim su gb akintim oluodu hatta pijamama kadar cikiodu. sizdede boyle bisi oldumu. tutmamasinin sebebi bu mu acaba diye dusunuorum
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.. benimde su gibi akıntım hala devam ediyor onunla alakalı bi durum değildir, kader kısmet işi işte zamanın gelmemiş daha . inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..Arkadaslar benim tup bebek denemm husranla sonuclandi.... bisi sormak istiorum... benim su gb akintim oluodu hatta pijamama kadar cikiodu. sizdede boyle bisi oldumu. tutmamasinin sebebi bu mu acaba diye dusunuorum
Olmadı ama olanlar var canım, doktoruna ya da hrmşirene sorma şansın varsa bir sor için rahatlasın,Sizde jelle beraber kahverengi akıntı geldimi?6.gün bende böyle oldu
canim ya hakkinda hayirlisi olsun insallah.benim de su gibi akintim olmustu benim ki tuttu ama sonra dustu. bence alakasi yok. simdi iki adet donemi dinlenmeyi dusunuyorum
Tesekkur ederim arkadaslar.aklimda hep sorular. Acaba sundan mi oldu bundan mi oldu. kafayi yicem... cok sikismistim ben yarim saat yat dedi hemsire. ben bes dakika erken kalktim acaba ondanmi oldu diorum
Seni çok iyi anlıyorum insan kendinde hata arıyor sürekli, ama şöyle düşün olacağı varsa zıplasanda oluyot bunu bana hemşire söyledi, kısmet böyleymiş Allah hayırlısını versin canım, üzülmemeye çalış ileriye bakTesekkur ederim arkadaslar.aklimda hep sorular. Acaba sundan mi oldu bundan mi oldu. kafayi yicem... cok sikismistim ben yarim saat yat dedi hemsire. ben bes dakika erken kalktim acaba ondanmi oldu diorum
Canim doktorum bi adet donemi ddi. ama ben iki adet donemi olsun istedim. 3. adetle beraber baslariz allahin izniyle. ocak subat gibi.Ne güzel en azından gebelik hissini yaşamak ben hiç kalamadığım için peki neden iki adet dönemi bu kendi kararın mı canım?
Seni çok iyi anlıyorum insan kendinde hata arıyor sürekli, ama şöyle düşün olacağı varsa zıplasanda oluyot bunu bana hemşire söyledi, kısmet böyleymiş Allah hayırlısını versin canım, üzülmemeye çalış ileriye bak
Nerelerdesin. keseyi bebegini gordunmu canim. yoksa paylastindq ben mi gormedimSeni çok iyi anlıyorum insan kendinde hata arıyor sürekli, ama şöyle düşün olacağı varsa zıplasanda oluyot bunu bana hemşire söyledi, kısmet böyleymiş Allah hayırlısını versin canım, üzülmemeye çalış ileriye bak
Gördüm canım çok şükür, Allah a bin şükür inşallah en kısa zamanda rabbim sizlerede nasip etsin canım, ben de çok çektim biliyosun anlatmıştım, sonuna kadar inan iyi düşün iyi olsunNerelerdesin. keseyi bebegini gordunmu canim. yoksa paylastindq ben mi gormedim
Gördüm canım çok şükür, Allah a bin şükür inşallah en kısa zamanda rabbim sizlerede nasip etsin canım, ben de çok çektim biliyosun anlatmıştım, sonuna kadar inan iyi düşün iyi olsun
Sağol canım, sana da hayırlı olsun inşallah bebeğini sağsalim görürsün canım,Darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallahHayirli ugurlu olsun canim darisi tum bebek isteyenlere ben de cumartesi gormeye gidecem insallah
Dualarin icin sagolasin,bizde cuma günü gidicez kese görmeye inşaallah Rabbim hayirlisiyla tamamin erdirsin,Sağol canım, sana da hayırlı olsun inşallah bebeğini sağsalim görürsün canım,Darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah
Canim doktorum bi adet donemi ddi. ama ben iki adet donemi olsun istedim. 3. adetle beraber baslariz allahin izniyle. ocak subat gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?