- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
Hayirli olsun simdiden canim. gelismeleri yazarsininşallah canım hakkımızda hayırlısı...Ben de adet oldum yarın hormon testi yapılacak ona göre de ilaçlar tarif edilecek galiba bakalım
Ah cnim cok sevindim. insallah saglikla buyur cnm benim. cok guzel bi duygu olmali eminim ki rabbim herkese yasatir insGördüm canım çok şükür, Allah a bin şükür inşallah en kısa zamanda rabbim sizlerede nasip etsin canım, ben de çok çektim biliyosun anlatmıştım, sonuna kadar inan iyi düşün iyi olsun
Merhaba cnm nasıl gidiyor tedavin .bi hafta gecti ustundeninşallah canım hakkımızda hayırlısı...Ben de adet oldum yarın hormon testi yapılacak ona göre de ilaçlar tarif edilecek galiba bakalım
Tebrikler tebrikler tebrikler canım benim. darısı tüm diğer arkadaslara ve bana. inşallah kucağında alırsın güzel bebeğini annesiCanlar hamileyim cok sukur
Sagol cnm amin rabbim hic birimizin emegini bosa cikarmsasim inşallahTebrikler tebrikler tebrikler canım benim. darısı tüm diğer arkadaslara ve bana. inşallah kucağında alırsın güzel bebeğini annesi
Canlar hamileyim cok sukur
Merhaba canım hormon tahlillerim iyi çıktı şükür aslında normalde değerlerim düşük yani e2 falan ama tüp bebek de zaten böyle olursa tedavi başlıyormuş yoksa iptal olurmuş. Şuan da doktorum uygun gördüğü ilaçları kullanıyorum 6 aralıkta bir sıkıntı olmazsa eğer transferim var.(inşallah)Merhaba cnm nasıl gidiyor tedavin .bi hafta gecti ustunden
Hayırlı olsun şimdiden canım. inşallah bi an önce bende dondurlmslrimla başlarım tedavime . rabbim yardımcımız olsun bu süreçteMerhaba canım hormon tahlillerim iyi çıktı şükür aslında normalde değerlerim düşük yani e2 falan ama tüp bebek de zaten böyle olursa tedavi başlıyormuş yoksa iptal olurmuş. Şuan da doktorum uygun gördüğü ilaçları kullanıyorum 6 aralıkta bir sıkıntı olmazsa eğer transferim var.(inşallah)
Aminnn... inşallah canım sanki geçen seferkinden daha heyecanlıyım zaten yumurta toplama falan bir şey anlamıştım sancımdan ama şimdi böyle değişik bir duygu var tabi aklımda yine sorular en çook da çözülenleri merak ediyorumHayırlı olsun şimdiden canım. inşallah bi an önce bende dondurlmslrimla başlarım tedavime . rabbim yardımcımız olsun bu süreçte
Benimde 8 aralik gibi transfer olucam kismet olursa araligin 3 de kontrolum varAminnn... inşallah canım sanki geçen seferkinden daha heyecanlıyım zaten yumurta toplama falan bir şey anlamıştım sancımdan ama şimdi böyle değişik bir duygu var tabi aklımda yine sorular en çook da çözülenleri merak ediyorum
Benimde 8 aralik gibi transfer olucam kismet olursa araligin 3 de kontrolum var
Demek ki canim benim ilk degil 4.denemem bu ikitane denemem kimyasal olduDemek ki aynı zamanlarda transferimiz olacak gerçi benim transfer öncesinde kontrolüm yok biraz mesafe var belki de ondandır. Senin ilk transfer mi canım?
Aa keske 4unde gitseydin bende o gun gitcem ali osman bey bana car yokum persembe gel dedi randevun vardi dimi bi sor istersenBenimde 8 aralik gibi transfer olucam kismet olursa araligin 3 de kontrolum var
Hakkında hayırlısı canım bu son olur inş.Peki hangi ilaçları kullanıyorsunDemek ki canim benim ilk degil 4.denemem bu ikitane denemem kimyasal oldu
İnşallah olacak canimAminnn... inşallah canım sanki geçen seferkinden daha heyecanlıyım zaten yumurta toplama falan bir şey anlamıştım sancımdan ama şimdi böyle değişik bir duygu var tabi aklımda yine sorular en çook da çözülenleri merak ediyorum
Evet canim oyleymis yokmus dun aradim ayin 2 de ara beni dedi nerde muayne edicegimi soyliycem dedi sekret kiza ayin 4 ver dedim sen doktorunu ara ona gore veriyim dedi belki 3 de muayne etmesi sart dedi o yuzden 2 de arycam ogrenicem bakalimAa keske 4unde gitseydin bende o gun gitcem ali osman bey bana car yokum persembe gel dedi randevun vardi dimi bi sor istersen
Allah evladini sana bagislasin darisi bize insallahKizlar sizi gordum yazayim dedim.allah istiyen herks evlat nasip etsin bmbaska bi duygu.benimd iki asilama oldu tutmadi ardindan iki tup bebek denemesi ikiside tuttu fkat dusuk oldu.3. Denemémde tuttu cok sglikli bir gebeligin ardindan cok saglikli bir bebegim oldu.sakin umidinizi yitirmeyin.
AminnnnnKizlar sizi gordum yazayim dedim.allah istiyen herks evlat nasip etsin bmbaska bi duygu.benimd iki asilama oldu tutmadi ardindan iki tup bebek denemesi ikiside tuttu fkat dusuk oldu.3. Denemémde tuttu cok sglikli bir gebeligin ardindan cok saglikli bir bebegim oldu.sakin umidinizi yitirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?