- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
merhaba canım hayırlı olsun yumoslarin. benim de transferin 7. günü bugün ins, bnm de beşinci güne kadar kasık ağrıları devam etti. ara ara hala oluyu. ilaçların etkisi. kaç embriyo transfer edildi sana canım. ve ins herkes güzel sonuçlar alır inşallah:-\:-\Merhaba kıZlar,benimde transferimin 3.günü..ikinci denememiz ilki değerler yükseldi sonra düştü..umarım bu sefer rabbim yüzümüZü güldürür..kasık ağrılarım vardı ama bir iki saat önce kasığımda sanki bişey attı gibi geldi ve kaısk ağrılarım çok azaldı,henü çok erken ama ben çok endişelendim,böyle bişey yaşayan var mı aranız da acaba?
Korkma hemen ümitsizliğe kapılma..gelir daha zaman var . yolun başındasın daha güzel düşün güzel olsun..ben 5.denememi sonlandırdım tecrübe konuşuyor
İnşallah bende güzel düşünmek istiyorum canım, peki sizde ki problem nedir? Bunun illa bir sebebi ya da tedavisi yok mu?
merhaba canım hayırlı olsun yumoslarin. benim de transferin 7. günü bugün ins, bnm de beşinci güne kadar kasık ağrıları devam etti. ara ara hala oluyu. ilaçların etkisi. kaç embriyo transfer edildi sana canım. ve ins herkes güzel sonuçlar alır inşallah:-\:-\
haklısın canım öyle vala. ben çalışmıyorum dolasıyla evdeyim. yemek yapıyorum evi topluyor derliyorum ama arada dinliyorum sürekli yatmiyorum tabi. ağır hiç bişey kaldirmiyor ve uzanmiyorum yüksek bi yerlere. eşim doktor kesilmis başıma. onu yapma bunu yapma diye uyariyor. supurge çalistirmami yasakladı. fazla yorma kendini her işi üst üste yapma. dinlenmeyi ihmal etme bence yeterli.Çok teşekkür ederim canım,hepimizin bebekleri sımsıkı tutunur inşallah,bana iki embiriyo transfer edildi.ikiside en iyi kalite dediler,bir öncekide öyleydi gerçi ama olmamıştı,bu işler kısmet tabiki..Yatıyor musun yoksa normal hayatına döndün mü?
Herkes bişey diyo etrafımda kafam karıştı artık iyice bir yatıyorum bir kalkıyorum..
İllaki vardır ama demek daha vakti saati dolmadı..açıklanamayan infertilite bizim problem
ben canım hayırlısı olsun hakkında... kime gidiosun ordamerhaba,
bende aranıza bugün itibariyle katılıyorum.
1 olumsuz aşılamam var. bugün itibariyle tüp bebek için iğnelere başladık.
izmir de irenbe tüp bebek merkezine gidiyorum var mı acaba benden başka oraya giden?
Haklısın nasip kısmet biraz da bu işler. Ben de doktoru aradım bugün önce bir gebelik testi yap sonra yine ara dedi. Ben de yaptım ve tabi ki negatif bu sonuçtan emindim zaten. Sonra aradım cuma günü gel biraz daha bekle bakalım dedi.
bnmde kasiklarima agri giriyor ara ara. bugün 7 di. stres yapmıyorum kendimi ikisi sonuca hazırlıyorum mecburum. niye uzeyim şimdi kendimi, önce sonucu goreyim uzeleceksem üzülürüm zaten o zamn belki de sevinecem dimi ama. böyle düşünüyorumKızlar benim 8 günüm kasiklarim sürekli ağrıyor. Sanki adet olacam ve cok stresliyim.cok Üzgünüm.
bnmde kasiklarima agri giriyor ara ara. bugün 7 di. stres yapmıyorum kendimi ikisi sonuca hazırlıyorum mecburum. niye uzeyim şimdi kendimi, önce sonucu goreyim uzeleceksem üzülürüm zaten o zamn belki de sevinecem dimi ama. böyle düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar bende genartta 4. denememe başladim doktorum Sertaç bey tedavide 8.günüm haftasonu yumurta toplanacak Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Teşekkür ederim canım Allah hepimizin yardimcisi olsun,hepimize gayret ve kuvvet versin.Transferin hayırlı olsun ,inşaallah bebeşın sıkı sıki tutunmuştur ,güzel haberini bekliyorum.Sana da hayırlı olsun canım, inşallah hakkında hayırlısı olur,emeklerimiz boşa çıkmaz,yaşamayan bilemez zor bir durum ama başa gelen çekiliyo Allah büyüktür
bende varım donmuş transferi için başlıyorum bu ay.inşallah hepimizin peşpeşe güzel haberleri gelir.
Cnm seninde cumartesi mi yapıldı transferin benim de 4. Gunum zaman nasıl geçicek test gunun ne zamanCok haklisin canim ama iste basi sonu stresli bir durum,ben de ev de teror estirdim bu aksam:) herkes deli diyo eminim:) annemde kaliyorum askinda evimi ozledim,gideyim dedim annem birakmak istemedi, sanki ev de olsam daha rahat hissedicem ama bakalim, dorduncu gune giris yaptik,benimde kasiklarimda agri var ilk gunden beri gecmedi,dusunmemeye calisiyorum ben de en guzeli bu
Bende orda yaptırdım çok ilgililer ama benim doktorjm Demet hanım dı transfer oldum bekliyorum bende memnun kaldım zaten sadece doktor ilgilenmiyor ekip işi memnun kaldımmrb arkadaşlar ben burda yenıyım ekım 27 dr selman lacınde tup bebek tedavısıne baslıcam sızce nasıl bır yer cok merak edıyorum . yardımcı olursanız sevınırım
Cnm bende ctesi transfer oldum dediğin atma kasıkma gibi şey gece babada oldu korktum inş rahim embriyoyu atmamıştır aklıma o geldi ve ağrılarım geçti benimde akıntımda varMerhaba kıZlar,benimde transferimin 3.günü..ikinci denememiz ilki değerler yükseldi sonra düştü..umarım bu sefer rabbim yüzümüZü güldürür..kasık ağrılarım vardı ama bir iki saat önce kasığımda sanki bişey attı gibi geldi ve kaısk ağrılarım çok azaldı,henü çok erken ama ben çok endişelendim,böyle bişey yaşayan var mı aranız da acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?