- 19 Ekim 2014
- 205
- 148
- 48
- 42
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
Canım merhaba,seninde hayırlı olsun transferin inşallah,evet aynı gün transferimiz yapılmış:) 30 ekimde test günüm,vakit geçmiyor valla ben de sabrısızlıktan ne yapacağımı bilemiyorum, ama günüm gelene kadar beklemeyi düşünüyorum, inşallah aynı gün müjdeli haber veririz:) rabbim sağlıklı sıhhatlı bebekler nasip eder hepimiZe inşallahCnm bende ctesi transfer oldum dediğin atma kasıkma gibi şey gece babada oldu korktum inş rahim embriyoyu atmamıştır aklıma o geldi ve ağrılarım geçti benimde akıntımda var
Hadi bakalım canım az kaldı,müjdeli haber önce senden inşallah sağlıklı sıhhatli bebek haberini verirsin bize:) belirti ya da farklı bişry hissediyor musun?arkadaşlar çok şükür 8. günüm de bitmek üzere. cuma test yapmaya gidecm. rabbim yüzümüzü güldürür inşallah..
Amin cnm inş bana 29 ekimde yaptır testi dediler inş Allah yardımcımız olsun pozitif sonuçları alalım zaman geçmiyor beklemek zor sendede akıntı oluyormu çokCanım merhaba,seninde hayırlı olsun transferin inşallah,evet aynı gün transferimiz yapılmış:) 30 ekimde test günüm,vakit geçmiyor valla ben de sabrısızlıktan ne yapacağımı bilemiyorum, ama günüm gelene kadar beklemeyi düşünüyorum, inşallah aynı gün müjdeli haber veririz:) rabbim sağlıklı sıhhatlı bebekler nasip eder hepimiZe inşallah
Akıntım var benimde ama crınone jel kullanıyorum ondan olabilirmiş,dört gündür sol tarafımda bugünde sağ tarafımda batmalar olmaya başladı, iyi mi kötü mü, belirti mi değil mi bilmiyorum canım,beklemek çok zor haklısınAmin cnm inş bana 29 ekimde yaptır testi dediler inş Allah yardımcımız olsun pozitif sonuçları alalım zaman geçmiyor beklemek zor sendede akıntı oluyormu çok
arkadaşlar çok şükür 8. günüm de bitmek üzere. cuma test yapmaya gidecm. rabbim yüzümüzü güldürür inşallah..
Benimde cuma test gunum ağrılarım arttı benim kaşık ağrılarım.sevgi3510 .!.:Kızlar kasiklarim hala ağrıyor. Insal
sağol canım cumlemizin ins. bi belirti yok olması mi gerek. bekleyip görecez. allah herkese anne olmayı nasip etsin canlarHadi bakalım canım az kaldı,müjdeli haber önce senden inşallah sağlıklı sıhhatli bebek haberini verirsin bize:) belirti ya da farklı bişry hissediyor musun?
uzme kendini cnm kasma da. olacağı varsa zaten olacaktır. rabbime sigin ve moralini yüksek tut az kaldıRabbim yardım etsin.ne kadar zor bir süreç kafayı yemek üzereyim. Bu kadar adet belirtisi olurmu bilmiyorum artık.
Benim ikinci o yuzden kötüyüm.suan bile Ağlıyorum o kadar seviyorumki çocukları Rabbim nasip eder inşallah.ama gerginlik ve stres beni mahvetti.acelyacyüzden post: 37416560 .!.:uzme kendini cnm kasma da. olacağı varsa zaten olacaktır. rabbime sigin ve moralini yüksek tut az kaldı
Canım benim ya öyle içim burkuldu msjini okuyunca benimde 4.denemem okadar iyi anlıyorum ki seni sinirlerimiz iyice harap oldu malesef yaşamayan ne çektiğimizi asla anlayamiyor ama sabır etcez canım Rabbim elbet mükafatini verecek belirtilere adet olcam diye takılıp üzme kendini erken gebelik yani tutunma belirtileride adete çok benziyor oyüzden düşünme dua et sadece olurmu .Benim ikinci o yuzden kötüyüm.suan bile Ağlıyorum o kadar seviyorumki çocukları Rabbim nasip eder inşallah.ama gerginlik ve stres beni mahvetti.
Canım benim ya öyle içim burkuldu msjini okuyunca benimde 4.denemem okadar iyi anlıyorum ki seni sinirlerimiz iyice harap oldu malesef yaşamayan ne çektiğimizi asla anlayamiyor ama sabır etcez canım Rabbim elbet mükafatini verecek belirtilere adet olcam diye takılıp üzme kendini erken gebelik yani tutunma belirtileride adete çok benziyor oyüzden düşünme dua et sadece olurmu .
Amin canım duaların için ,tabiki destek olucaz umutsuzluk yok güzel haberler vericez insaallah birbirimize.Kızlar destekleriniz iiçin ssaolun. Bizi bizden başka anlayan olmaz zaten.rabbim herkesin gönlüne kalbine göre versin.hersey boş evin boş olunca hepimizin saglikli hayirli evladı olur inşallah. birbirimize destek olalım emi.
canım evet çok zor bi süreç.dua et kendine allahtan sabır dile. ev bombos evet. ama napalim rabbim vermiyorsa bi bildiği vardır. ben bugune kadar dua ederken allahim bi evlat ver demedim, hayırlı bir evlat ver ddim. hayırsız olup beni mahfedecegine demekki olmaması bu yuzden deyip rabbime tevekkul ediyorum. tamam olmayinca ağlıyorum uzuluyorum kendimi toparlayıp eşime de moral veriyorum. canım benim dualarimda sizin de yeriniz var ins bugün bol bol adınızı anacam. ama sonuç almadan üzülmek yok. beraber uzuluruz veya seviniriz sonr. inşallah çokcokkkkkkkkk sevinecez hep beraber canım bnmBenim ikinci o yuzden kötüyüm.suan bile Ağlıyorum o kadar seviyorumki çocukları Rabbim nasip eder inşallah.ama gerginlik ve stres beni mahvetti.
canım benim hosgeldin hayırlı olsun bebisin. inşallah kucağına da alırsın. biz daha yasamadik ama yerinde olsaydim hiç takmazdim böyle şeyleri. rahat olup kendime ve bebegime bişey olmasin diye çok dikkatli olup iyi bakardim. bol bol vitaminli şeyler ye balık ye, taze sıkılmis meyve suyu iç. bebisin ne güzel tutunmuş ışte tadını çıkar. güzel haberler verirsin ins burdan. bide sen ddinya iki embriyo konulmustu peki tek gebelik mi cnmmerhaba arkadaşlar kadınlar kulubüne ilk defa yazanlardanım 2 ekimde embriyo transferi yaptırdım kan tahlilim pozitif çıktı dün kese kontrolüne gittim doktor 5 haftalık dedi haftaya kalp atışlarını dinleyeckmişiz kısmet olursa ama içimde için için bir korku var pozitif çıkıpta bir sürü sorunla karşılaşanlar varmış
öncelikle hoşbuldukcanım benim hosgeldin hayırlı olsun bebisin. inşallah kucağına da alırsın. biz daha yasamadik ama yerinde olsaydim hiç takmazdim böyle şeyleri. rahat olup kendime ve bebegime bişey olmasin diye çok dikkatli olup iyi bakardim. bol bol vitaminli şeyler ye balık ye, taze sıkılmis meyve suyu iç. bebisin ne güzel tutunmuş ışte tadını çıkar. güzel haberler verirsin ins burdan. bide sen ddinya iki embriyo konulmustu peki tek gebelik mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?