• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım histeroskopi olmadım ben doktor gerek görmedi yaşın da genç dedi. Benim eşimin de 100-115 binlerde çıkıyordu dondurulmuş vardı ama kaliteli değillerdi tese oldu eşim. Evet canim 5 gün Blast en iyisi inşallah sonu da güzel olur

meraba transferin hayırlı olsun bi süredir sizi takip ediyordum bende çankırıylım ordan dikkatimi çekmiştiniz:KK28::KK28: bide benimde eşimde aynı problem var sorunlarımız da aynı...merakla ve duayla sonucunu bekliyorum rabbim yardımcın olsun bebeğine kavuşmanı dilerim....:KK68::KK68::KK68:

benm de tek derdim yaş diyordum canım 25 yaşındayım bende. eşim 34. geç olmamalı dyorum ama dün 20 yaşında birinin de tedavi olduğunu görünce dedim insan isteyince bunlar bahane. 20 yaşında olsam yada eşim 2o li yaşlarda olsa beklerdim çok dert etmezdim diyordum ama insan istiyor ya ötesi yok. bazen beklemeyip şubat ta tüp yaptıralım diyorum bazen olacaksa her türlü olur bekle diyorum çok garip bir şey bu.
Bilmiyorum napsam sadece yorgunum Acaba hic ugrasmasammi diyorum yani bosluktayim

Bende dün esimi aradim bebek yapmasak ne olur dedim bi an düşün ama sonra toparlandim eşimle doktora gittikicim biraz rahatladi salma kendini :KK43:
Haklisin simdi yapmasan bir ay sonra birsaha ayni stress :( off Allahim nolur duy bizi bize merhamet et icim okaar doluki aglayamiyorum gulemiyorum

günaydın güzell kadınlarrr..... Eveeet HAMİLEYİİMMM :):):) Ama brta hcg biraz düşük 28.97 çıktı dr. daha çok küçük dedi.. takibini yapacağız dedi. yarın tekrar kan vereceğim..

Moğişim bat 221 Aralıktı 8. deneme :)
canım maşallah sana ve bebeğine ...allah nazarlardan saklasın sizi ....tebrik ederim gözünüz aydın olsun..hayırlı olsun bebeğin...allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

Bilmiyorum napsam sadece yorgunum Acaba hic ugrasmasammi diyorum yani bosluktayim
canim seni anliyorum beklemek zor husrana ugramak daha zor sabredecegiz bu aximle rabbimiz tumm isteyenlere nasip edecek benim bat31 aralik hic bisey yok his belirti bende esimi hazırlıyorum olacam diye bende bitkisel karisim aldim onu iciyorum eyer sağlık icin ic deseler icmem icilecek bisey değil umit iste allahtan ümit kesilmez canim umudini kaybetme stres yapma hormonlar etkilenmedin hepinizi seviyorumm

Haklisin simdi yapmasan bir ay sonra birsaha ayni stress :KK43: off Allahim nolur duy bizi bize merhamet et icim okaar doluki aglayamiyorum gulemiyorum
Allah kolaylik versin tatlim bize :( sokagin ortasinda cocuk gibi aglayacaktim neredeyse dün ama metanetli olmak lazım ne yapalım

kızlar ağzımda ne acayip bir tat var anlatamam bulanık acı...sabah sütün tadını bile alamadım tereddütte kaldım emin olamadım bozuk mu değil mi diye o derece yani...gece de yattığımda eşim ciğer mi yedin sen dedi resmen:) en ufak kokuyada hassas gibi oldum ama adetime ya 2 ya 4 gün var ama tek en belirgin şu ağız tadıııı acıııııııı...umutlanmak istemiyoorum ama şüphedeyim...ağrım sızım yok sadece arada tek yönlü batmam var topallıyorum resmen fazla ayakta duramıyorum...

kızlar ağzımda ne acayip bir tat var anlatamam bulanık acı...sabah sütün tadını bile alamadım tereddütte kaldım emin olamadım bozuk mu değil mi diye o derece yani...gece de yattığımda eşim ciğer mi yedin sen dedi resmen:) en ufak kokuyada hassas gibi oldum ama adetime ya 2 ya 4 gün var ama tek en belirgin şu ağız tadıııı acıııııııı...umutlanmak istemiyoorum ama şüphedeyim...ağrım sızım yok sadece arada tek yönlü batmam var topallıyorum resmen fazla ayakta duramıyorum...
canim senin bat nezaman insallah hamissindir canim ya. Benim bat 31 aralik ama hicbirsey yok belirti yok umudum ocak ayi olacak rabbim en kisa zamanda tumm isteyenlere nasip etsin hayirli haberler aliriz senden insallahh

çek bacım fırçayı sen bana ben eşime :KK14: olma olma dedi kızdırdı kendine aradım dedim tebrikler 3cm olmuş bebişimiz :) iğne dolapta dursun ben doğum kontrol hapına iş mi :KK43:
neyse artık canım tarlusal için farklı bi kullanım verdi ona şaşırdım nette de bulamadım öyle bişe adetin 16.günü başlayacaksın dedi her ay erken adet olmam içinmiş. söktürücü o bebek için zararlı değil mi dedim hayır dedi :/ neyse ki adama güveniyıorum tv ye falan da çıkıyomuş çok iyi bi kadındoğumcunu prof un asistanı aynıu zamanda . yarın kan vercem epey detaylı istedi inşallah düzgündür kan da :KK49:
kuzum tarlusal progesteron içerir ve haliyle bebek olsada zararı olmaz aksine faydası olur...kısmet böyleymiş canım kullanırsın bir ay geçer gider...16. gün olayına anlam veremedim doktorun öyle dediyse öyledir...eşinde bilememiştir yazık kızma çok

Bizimkini evden kabul etmediler yakindi halbuki :KK43:
yerine göre değişiyor kuzum...lovelynin eşi evde yapıp öyle götürmüştü mesela...ama bana merkezde olması daha iyi...bizde öyle yapmıştık

yerine göre değişiyor kuzum...lovelynin eşi evde yapıp öyle götürmüştü mesela...ama bana merkezde olması daha iyi...bizde öyle yapmıştık
mogısım canım ya sen sosyolojı okuyordun bu bolum nasıl bırsey dı bende okumak ıstıyorum ama tabı acıkogretım olacak ..sımdı ben 2 yıllıkk bır fakulte bıtırdım ustune tamamlayıp olabılıyormu ya da ygs gırmek mı lazım kı beni aydınlatırsan sevınırım canım teskkurlerr...

Topikteki ilk arkadaşlarım bugün transferim oldu hastanede dinleniyorum bana dua edin can bulsun bebeğim :)
canım benim inşallah sağlıklı bi şekilde tutunur bebişin ya da bebişlerin...Rabbim korusun...sonucunu söyle kuzum merak ederiz

Sera neden bana cevap vermiyorsun

Arkadasimin esi de evden götürmüş evde olmasi islerine geliyor dedigin gibi ama orada olmasi daha iyi her nr kadar hoslanmasalarda

Back
X