• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

anladım canm.. aman benm kist yeni gitti tekrar kist istemem doğrusu.. ben de sadece incir yapmıcam canm gecen ay yum olmadı benm bu ay olur insallah destek amaçlı önce incir içicem yum olursa da catlasın diye havuc kürü yapıcam.. insallah işe yarar bu ay da oluruna bırkatım bakalım..
Ben de kuru incir yiyorum gün içinde 3-4 tane havuç kürü çatlatıyor muymuş o nasıl ve hangi gün kullanılıyomuş

Olabilir canım 20. Gün bile yumurtlama olabilir hiç stres yapma stres de gecikme sebebi olabilir hadi rahatla biraz bakim
Tamam canım salıverdim kendimi: ) marta kadar rahatım ama marttan sonra endişelenmeye başlarım çünkü martta korunmayı bırakalı 1 yıl olucak

Aslında doğru söylüyorsun kuzum ama heves işte onları durduramazsın ki...benim kayınvalidem biz daha evlenmeden başlamıştı hırkalar örmeye...büyükler böyle kuzum heveslerini kırma böyle anlar kaç defa yaşanıyor ki hayatta...sen 7. ye kadar bişey almazsın olur biter
korkuyorum Mogami Mogami gerçekten ona bişi olmasından ona zarar vermekten çok korkuyorum her daim dua ediyorum.. Rabbim korusun onu diye 5 senedir sigara içiyordum ben ama 17 kasımda nasıl aşılama oldum bi daha içmedim.. ona bişi olur diye kıs yemin ediyorum alkol var diye neredeyse kolanya bile kullanmıcam :D Psikopata bağladım iyice :D

Prolaktin ne oluyo benim prolaktinimin yüksek olduğunu nasıl anlıcam canım ve yüksek olması gebeliğe engel mi
kan testi ile anlaşılıyor. doktor hormon testi yapar zaten. adet gecikmesi, göğüste kıllanma süt gelmesi gibi belirtileri var normalde gebelikte yükselmesi gerekiyor ama gebelik olmadan stresle de yükselebiliyor ve vücut gebe sandığı için kendini gebeliği engelliyor. ama çözümü basit merak etme doktora git ölçülsün eğer yüksekse doktor ilaç verir 1 2 ayda düşer

Anladim canim oluyo oyle şeyler neyse ki duruşunu kormussun.. iyiyim okumussunudr kist falan dogum kontrol hapina basladim sıkıcı bi surec beni bekliyo anlayacagin valla bi daralmalar bunalmalar.. terZi kendi sokugunu dikemez hesabi iste
aynen öyleyiz canım benim iki arkadaşımda da vardı kist ikisi de hamile hatta biri ameliyat olmuştu inş sende olacaksın ama sabır gerekiyor inş sabırlı olursun ;)

korkuyorum Mogami Mogami gerçekten ona bişi olmasından ona zarar vermekten çok korkuyorum her daim dua ediyorum.. Rabbim korusun onu diye 5 senedir sigara içiyordum ben ama 17 kasımda nasıl aşılama oldum bi daha içmedim.. ona bişi olur diye kıs yemin ediyorum alkol var diye neredeyse kolanya bile kullanmıcam :D Psikopata bağladım iyice :D

Canim gunaydin bebegin asilama ilemi oldu

Benim akıntım olmuyo o yüzden ben ovu test kullanıyorum yarın 16.gün ama hala koyuyu yakalayamadım çörekotu kürü geciktirdi heralde neden acaba: ( senin kaçıncı deneme
Canim atesim bu sabah 36.3 tu sanirim yumurtam catlamadi catlasaydi yukselirdi atesim ..benim 6. denemem :( yumurta aki kivamini dikkat etmezsen goremezsin zaten ben 10. Ile 18 gune kadar dikkat ederim ..canim belkide 8. Yada 9. Gunde catladi yumurtan kiste cevirdigini zannetmiyorum icini ferah tut..9.birde 11.gunde ilskki oldu rabbim hayirlisiyla kondursun gobussuumuze..senin 7. 8. 9. Gunde iliski oldu mu????

kıyamam sana...5 yıl bekleyince haliyle böyle hissetmen çok normal kuzum...ama stres yaparsanda bebişi etkilersin...en güzeli asgari dikkat ederek rahat olman...içini ferah tut bu minik yavruyu kucağına alacaksın kuzum...sonra totosunu öperek 5 yılın acısını çıkarırsın :KK36::KK36:sigarayı bi daha içmezsin artık...nikotin kokma miniğine...Rabbim miniğini sana bağışlasın inşallah balım benim:KK19:

Bunu kullan adet in 3.gunu gel bakalim dedi gitmeyebilir demedi hic aman inşallah terkeder bu kutuyla :KK43: canm kistten dolayi hormonlar da degisiyo malum sende de sıkıntı bunalti oluyo mu buaralar regl oncesi gibi hep keyifsizim yillar öncesine döndüm bu kistle en son 4 5 sene once cikmisti
inş gider kuşum...benim bu 2. kutum...hap kullandığımı bilmesem hamileyim sanırdım...göğüslerim ağrıyor elleyince...kasıklarıma arada iğneler giriyor bacağım ağrıyo (gerçi bu spordan muhtemelen) ilişki sonunda ilk defa kırmızı pıhtılı kan geldi gerçi adetten iki gün sonra olduğu için bu da normal...hap var yum yok...sıkıntı dersen yapmadı bende ama daha evvel kullandığımda da böyle bişey olmamıştı zaten....acaba bilmeden kafaya takıyorsunda ondan mı böyle hissediyorsun

Back
X