2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Mrb. arkadasim seninle günlerimiz çok yakınmış ve ilişki günleri de aynı şeşekil oyuzden sana danışmak istediğim bişey var ben ov. Testi yaptığımda çift çizgiyi 17. Gün gördüm normalde 26 veya 27 günde bir adet görüyorum bu hesaba göre de 13 veya 14. Gün yumurtlama olması gerekiyormuş hesaplar a gore ve biz o günden itibaren de bikac kez ilişkiye girdik . Demem o ki sizin bahsettiğiniz 16. Gün olan ilişki sizin normal deki yumurtlama günümüzden daha geç bir gunmu ve teste silik çıkmasının sebebe acaba geç dollenmemi Benim bat yarın yani 2 kasım ve hiç gecikmez . Biraz karışık bir soru oldu ama eşim başımda dır dir edip durdu kafamı toparlayamadim

Canım benim 16'sında girdiğim ilişki adet günümden sayarsak 19.günüme denk geliyor. Geçen ay ovulasyon testim 17.günde koyuydu, 18'de koyuydu 19.gün çatlamıştı. Bu ay ama geçen ay geç yumurtladığım için testi de geç yapmaya başladım. Pazar yani 15.günümde testim koyuydu pzts silik olmuştu yani 16.gün.

Bir öncekinden önceki de 16'da silik olmuştu. 30 günde bir düzenli adet gören biriydim. Geçen ay geç çatladı 19.gün 14 gün sonra adet oldum 32. günümde ama bu ay 35.günümdeyim bugün.

Son düzenleme:
Çünkü sabahki testi bizim odanın kalın perdeleri yüzünden görememişim. Uyanınca bir açtım ki güneşle birlikte testi de gördüm. Hatta arkadaşım arabasına atlayıp geldi yanıma o da yakından gördü ama çok çok silik şuan sanırım geç döllenme gerçi whatsapptan gizde gördü. @KAYGILI nerdesinn??
oyy canm yaa inşallah kan da pozitif çıkar cok sevindim valla :KK24:

Sen g
Her gün yaptık bir şey olmayınca bu ayda böyle deneyelim spermler biriksin dedik 3-4 günde bir ilişkiye girdik o yüzden.

Canım benim 16'sında girdiğim ilişki adet günümden sayarsak 19.günüme denk geliyor. Geçen ay ovulasyon testim 17.günde koyuydu, 18'de koyuydu 19.gün çatlamıştı. Bu ay ama geçen ay geç yumurtladığım için testi de geç yapmaya başladım. Pazar yani 15.günümde testim koyuydu pzts silik olmuştu yani 16.gün.

Bir öncekinden önceki de 16'da silik olmuştu. 30 günde bir düzenli adet gören biriydim. Geçen ay geç çatladı 19.gün 14 gün sonra adet oldum 32. günümde ama bu ay 35.günümdeyim bugün.
Sen geçen ay hamişliiğe hazırladın vücudu bu ayda meyvesini topladın kısmetse olay bu yani normal de sekme olmaz sende çünkü

O dediğim testi yap ilişkiden 5 gün sonra yapılan test fortest onu al

Sabah dedim ama Mogami ve kaygılı da sıra onlardan gelsin haberler allahın izni ile

Bu arada görmedim canım başınız sağolsun
Evet Rabbimin izniyle sıra onlarda inşaAllah...ne güzel heyecan oldu bana ya... Allahım herkesin yüzünü güldürsun...
Sağ ol tatlim , aAllahim razı olsun...

Sen g

Sen geçen ay hamişliiğe hazırladın vücudu bu ayda meyvesini topladın kısmetse olay bu yani normal de sekme olmaz sende çünkü

O dediğim testi yap ilişkiden 5 gün sonra yapılan test fortest onu al
Aynen oyle aynen...bende de gecikme olmuştu hamis kalmadan önce...ay çok mutluyum yaw ... Şu testi bizde görseydik keşke Yaaaaa :):)

Kizlar bebisimin pit pitlarini gördük yanip sonuyodu 5+5 iz duymamamiz normal dedi gördüm ya yetti bana önlem olarak bu ara protestan verdi ama alttan dedi aldm ilaci okudum agiz yoluyla kullanilir diyo napcaz bilemedim vajinal kullanmaya korktum şimdi

Çok sevındım canım saglıcakla böyle devam etsın canım benım hap hakkında bılgım yok ama dr ne onerdıyse onu yapmalısın bence

Kizlar bebisimin pit pitlarini gördük yanip sonuyodu 5+5 iz duymamamiz normal dedi gördüm ya yetti bana önlem olarak bu ara protestan verdi ama alttan dedi aldm ilaci okudum agiz yoluyla kullanilir diyo napcaz bilemedim vajinal kullanmaya korktum şimdi
Ohh süper haber bu maaşAllah...sağlıkla büyüsün minnosunn... Hmm onun bir fitili birde oral olanı var..yumuşak kapsül gibiyse oraldir... Ama doktorun alttan dediyse vardır bir bildiği..:)

Back
X