- 25 Nisan 2013
- 11.279
- 9.158
- 448
Mrb. arkadasim seninle günlerimiz çok yakınmış ve ilişki günleri de aynı şeşekil oyuzden sana danışmak istediğim bişey var ben ov. Testi yaptığımda çift çizgiyi 17. Gün gördüm normalde 26 veya 27 günde bir adet görüyorum bu hesaba göre de 13 veya 14. Gün yumurtlama olması gerekiyormuş hesaplar a gore ve biz o günden itibaren de bikac kez ilişkiye girdik . Demem o ki sizin bahsettiğiniz 16. Gün olan ilişki sizin normal deki yumurtlama günümüzden daha geç bir gunmu ve teste silik çıkmasının sebebe acaba geç dollenmemi Benim bat yarın yani 2 kasım ve hiç gecikmez . Biraz karışık bir soru oldu ama eşim başımda dır dir edip durdu kafamı toparlayamadim
Canım benim 16'sında girdiğim ilişki adet günümden sayarsak 19.günüme denk geliyor. Geçen ay ovulasyon testim 17.günde koyuydu, 18'de koyuydu 19.gün çatlamıştı. Bu ay ama geçen ay geç yumurtladığım için testi de geç yapmaya başladım. Pazar yani 15.günümde testim koyuydu pzts silik olmuştu yani 16.gün.
Bir öncekinden önceki de 16'da silik olmuştu. 30 günde bir düzenli adet gören biriydim. Geçen ay geç çatladı 19.gün 14 gün sonra adet oldum 32. günümde ama bu ay 35.günümdeyim bugün.
Son düzenleme: