2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Merhaba kızlar benide alın aranıza umarım bende kasımda müjdeyi veririm kızlar çok istiyorum çok hamile kalmayı bibebişim olmasını 2 aydır her ayı umutla bekliyorum inşallah bu ay hamile kalırım bende
aramıza hosgeldın inşallah hayırlı haberler verırsın :D

Yarın doğum günüm, pzts de büyük bir kutlamamız var. Pzts sabah kan testinede gidiyorum.
canım tebrik ediorum dualarımız seninle olcak ferah tut içini ve şimdiden doğum günün kutlu olsun :)
Merhaba kızlar benide alın aranıza umarım bende kasımda müjdeyi veririm kızlar çok istiyorum çok hamile kalmayı bibebişim olmasını 2 aydır her ayı umutla bekliyorum inşallah bu ay hamile kalırım bende

inşallah hayırlısıyla tez zamanda RABBİM bebişini kucağına verir canım hoşgeldin :)

İyi aklamlar kızlar :) kan sonuçlarım bunlar. Bilgisi olan yorum yaparsa sevinirim. Özellikle pko konusunda. Yani var mı yok mu? doktor herşey normal dedi ama nette lh, fsh tan yüksekse pko vardır diyo ama aslında ikisinin oranı önemliymiş 2,5 - 3 arası pko diyor. Benim 2,2 ama bilemedim. Sonuçlar;
Progesteron 0,67
Fsh 5.14
Prolaktin 15.38
Lh 11.80
Hcg 0.3
Serbest T4 1.15

Estagfurullah canım gelecek adet tarıhın canım ne zaman adet olacaksın
Canım benim 24 adet oldum ama her zamankinden farklı normalde adetim 5 gün sürerdi ama bu defa 3 gün sürdü çok az kan geldi adetimin ilk günü biraz oldu normalde ilk gün bende sancı olurdu ama bu defa olmadı ikinci ve üçüncü gün 4-5 damla kan geldi ve bitdi iki gündür benden 1 damla kahverengi kan geliyor hiç böyle olmazdı bende adetim 23 olmlı inşallah olmaz canım!

canım tebrik ediorum dualarımız seninle olcak ferah tut içini ve şimdiden doğum günün kutlu olsun :)

inşallah hayırlısıyla tez zamanda RABBİM bebişini kucağına verir canım hoşgeldin :)
Çok saol canım benim!

Yarın doğum günüm, pzts de büyük bir kutlamamız var. Pzts sabah kan testinede gidiyorum.

Ne güzel nice mutlu yıllara canım :) benimde salı günü doğum günüm akrepiz ikimizde. İnş pozitif çıkar güzel haberler verirsin. İnş Allah hepimize nasip eder.

Canım benim 24 adet oldum ama her zamankinden farklı normalde adetim 5 gün sürerdi ama bu defa 3 gün sürdü çok az kan geldi adetimin ilk günü biraz oldu normalde ilk gün bende sancı olurdu ama bu defa olmadı ikinci ve üçüncü gün 4-5 damla kan geldi ve bitdi iki gündür benden 1 damla kahverengi kan geliyor hiç böyle olmazdı bende adetim 23 olmlı inşallah olmaz canım!

Canım bu yerlesme kanamsı olmasın bır arkadasın boyle bırkac gn kanamsı oldu cok degıl hamıle cıktı bence bır test yap ıstersen yerlesme olabılır hamılelık belrtın varmı

çok sancım var kuzucummm aşırı oluorum bu ay sen nasılsın canım bugün pek giremedim görüşemedk

Oyyy kuzum gecmıs olsun sıcak bırseyler ıcseydın ıyı gelırdı usutmussun demekkı canım cok sukur canım ıyıyım bende

Ne güzel nice mutlu yıllara canım :) benimde salı günü doğum akrepiz ikimizde. İnş pozitif çıkar güzel haberler verirsin. İnş Allah hepimize nasip eder.

İyi aklamlar kızlar :) kan sonuçlarım bunlar. Bilgisi olan yorum yaparsa sevinirim. Özellikle pko konusunda. Yani var mı yok mu? doktor herşey normal dedi ama nette lh, fsh tan yüksekse pko vardır diyo ama aslında ikisinin oranı önemliymiş 2,5 - 3 arası pko diyor. Benim 2,2 ama bilemedim. Sonuçlar;
Progesteron 0,67
Fsh 5.14
Prolaktin 15.38
Lh 11.80
Hcg 0.3
Serbest T4 1.15
Sonuçların gayet normal boşver oranini falan adet düzensizliğin varsa pkolusundur bunu sonuctan ziyade duzeninden bilebilirsin canm

Oyyy kuzum gecmıs olsun sıcak bırseyler ıcseydın ıyı gelırdı usutmussun demekkı canım cok sukur canım ıyıyım bende
tüm o belirtiler üşütmeme delaletmiş acısı şimdi çıkıo zaten eşime demiştim ben ya çok pis üşüttüm ya da çok pis hamileyim die :D tarçın falan içtim canım aklında bulunsun adet sancısına çok ii gelio.. ne durumdasın başka bi gelişme oldu mu belirtiyle ilgili kuzucum

Sonuçların gayet normal boşver oranini falan adet düzensizliğin varsa pkolusundur bunu sonuctan ziyade duzeninden bilebilirsin canm
37günde olurum normalde. Son iki seferdir özellikle bu ay 15 gün geciktim sonra söktürücüyle oldum. Stres yapmiyim diyorum ama danışayım dedim şimdi. Sağol cnm

Back
X