• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bi an tedirgin olmuştum canım ama şimdi rahatladım inşallah yarın kesemizide görür iyice rahatlarız çok tşk ederim yorumladığın için allah razı olsun canım
ne demek canım keşke daha çok bilgim olsaydı sen gönlünü ferah tut annesi miniğin sennle allahın izniyle yarında güzel şeyler duyacaksın :)

bi an tedirgin olmuştum canım ama şimdi rahatladım inşallah yarın kesemizide görür iyice rahatlarız çok tşk ederim yorumladığın için allah razı olsun canım
Canim bence de 1500 den büyüktür anlamında. Değerinin kaç çıktığı yazmıyor ki ben öyle anladım demek ki 1500 den büyük ve artık kese görünür o yüzden de değer belirtmiyorlar. Bir de her hastanenin tahlil yapışı sonucu farklı oluyor demek ki.

Canim bence de 1500 den büyüktür anlamında. Değerinin kaç çıktığı yazmıyor ki ben öyle anladım demek ki 1500 den büyük ve artık kese görünür o yüzden de değer belirtmiyorlar. Bir de her hastanenin tahlil yapışı sonucu farklı oluyor demek ki.
evet canım bende sonra farkettim bu iyi bişey benim için sevindim gerçekten :)

AFRODİTİM HAVA Bİ YANDAN HORMONLAR Bİ YANDAN SIKIŞTIRIYODUR SENİ GÜZEL Bİ MÜZİK DİNLE SEVDİĞİN HERHANGİ BİŞEYİ YAPMAYA ÇALIŞ ALLAH KALBİNE FERAHLIK VERSİN CANIM...
Sagol canm benim evet abuk subuk seylere aglar alinir oldum ama iyiyim su an anneme gittim acildim biraz iyi geldi minik yegenimi de sevdim hem iyi oldu:)

Sagol canm benim evet abuk subuk seylere aglar alinir oldum ama iyiyim su an anneme gittim acildim biraz iyi geldi minik yegenimi de sevdim hem iyi oldu:)
öyledir muhakkak canım gebelik geçirenlerden öğrendiğimiz kadarıyla inşallah nasip olurda seni birebir anlama şansımda olur :) ii yapmşsın kuzum.öyle böyle miniğin gelene kadar avutacaksın kendini.bunlar ne güzel sıkıntılar :) rabbim kucağına kavuştursun.

kızçeler ben nickimi deiştrdim duyrulur :) @arsinli canım listede de adımı deiştrrmsn sana zahmet hakkını helal et listemize verdiğin emek içn

Canım senin ne kadar geciktikten sonra çıkmadı idrarda, nasıl ve battan ne kadar sonra ögrendin bebegini[
ben idrarda ögrenmedim gebeligimi çünkü idrarda çikmiyor. Bende geç döllenme oluyor çünkü. Kanda baktir rahatla

kızçeler ben nickimi deiştrdim duyrulur :) @arsinli canım listede de adımı deiştrrmsn sana zahmet hakkını helal et listemize verdiğin emek içn
Ayy canim benimm resmin olmasa tanimazdim yazini okudum degistirdim diye baktim sabis olmussun :) hadi inşallah ugurlu gelsin inşallah minigin geliversin canim birde masallah çok guzel sin rabbimiz guzelliginden hayirli evlatlar nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar kahverengi lekelenme başladı adet geliyor yine olmadı aşılama da tutmadı moralim çok bozuk artık ne yapacağımı şaşırdım @arsinli tatlım benim yeni bat yok artık bırakıyorum uğraşmayı artık hesap yapmak gün saymak istemiyorum tükendim hakkımızda hayırlısı olsun bi süre bebek düşüncesinden de burdan da uzak kalmak istiyorum hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum

Ayy canim benimm resmin olmasa tanimazdim yazini okudum degistirdim diye baktim sabis olmussun :) hadi inşallah ugurlu gelsin inşallah minigin geliversin canim birde masallah çok guzel sin rabbimiz guzelliginden hayirli evlatlar nasip etsin inşallah
evet canım ismim sabiha benim ama herkes sabis der ondan öle deiştrdm allah razı olsun inşallah cümlemize. senn kzlar gibi güzel kızçem olur belki hayırlı ve sağlıklı evlatlarmz olur inşallah...

Günaydın kızlar kahverengi lekelenme başladı adet geliyor yine olmadı aşılama da tutmadı moralim çok bozuk artık ne yapacağımı şaşırdım @arsinli tatlım benim yeni bat yok artık bırakıyorum uğraşmayı artık hesap yapmak gün saymak istemiyorum tükendim hakkımızda hayırlısı olsun bi süre bebek düşüncesinden de burdan da uzak kalmak istiyorum hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum
:KK43: inşallah sende mogami gibi müjdeyle geri dönersin kuzum :KK43:helal olsun ne yaptık sende helal et bizde seni seviyoruz

Günaydın arkadaşlar herkese,

Bugün 31. günüm. Sabah test yaptım negatif. Moralmen çöktüm şuan. Ne ağrı ne sızı hiç bir şey hissetmiyorum. Sadece ağlamak istiyorum. Şuan işte olmasaydım çoktan başlardımda.....
Ama çok çalışmıştık , hissediyordum :KK43:

Kan testi verdin mi canım

evet canım ismim sabiha benim ama herkes sabis der ondan öle deiştrdm allah razı olsun inşallah cümlemize. senn kzlar gibi güzel kızçem olur belki hayırlı ve sağlıklı evlatlarmz olur inşallah...
Amin inşallah canım benim inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin

Back
X