2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım çoook merak ediyorum doğum yaptınmı geldiği zulalimiz merak içindeyiz bilgilendir bizi
canlarım nişanım geldi bugün...

hastanede sancı ve açılma kontrol ettiler... sancım var ama henüz düzensiz , açılmam çok az ... doğum genelde nişan geldikten sonra 48 saat içerisinde gerçekleşirmiş bizde beklemedeyiz...
sancılarımı takip ediyorum şimdi..

dualarınızı beklerim :KK15:

FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE ARŞİL AZİYM....

Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa okur,Mevladan hacetini isterse gelecekcumartesiye kadar dileğine kavuşurinşallah.ben bir cumartesi okudum öbürcumartesiye kadar o hafta içindeyumurtlamam olmuş hamile kalmıştım.Buduanın gücüne çok inanıyorum.gelecekcumartesiye kadar dileğine kavuşurinşallah.ben bir cumartesi okudum öbürcumartesiye kadar o hafta içindeyumurtlamam olmuş hamile kalmıştım.Buduanın gücüne çok inanıyorum.

sabis35 sabis35
Canim benim bugun bunu okuyordum isim birturlu bitmedi okuyamadim simdide dugune gidiyorum bi goz atayim nevar neyok diye yazdiklarini okudum bugun bende cok istiyordum okumayi bu hafta yumgunlerim :) kismet hayirlisi allahtan
Ezberleye bilseysim zikirmatikle yapardim vaktimde hic olmadi komsum allah razi olsun besmele serif yazmis 33 tane birde salati munciye yazmis cevsen yaptim boynuma taktik hayirlisi suan doktor islerini biraktim ve dualarla gidiyorum
Ablacim hamileleigin ilk 4 ayinda 70bin tane subhanellahi bi hamdihi cekilmesi gerekiyomus abdestsiz hher an cekilirmi?

FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE ARŞİL AZİYM....

Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa okur,Mevladan hacetini isterse gelecekcumartesiye kadar dileğine kavuşurinşallah.ben bir cumartesi okudum öbürcumartesiye kadar o hafta içindeyumurtlamam olmuş hamile kalmıştım.Buduanın gücüne çok inanıyorum.gelecekcumartesiye kadar dileğine kavuşurinşallah.ben bir cumartesi okudum öbürcumartesiye kadar o hafta içindeyumurtlamam olmuş hamile kalmıştım.Buduanın gücüne çok inanıyorum.

sabis35 sabis35
Canim benim bugun bunu okuyordum isim birturlu bitmedi okuyamadim simdide dugune gidiyorum bi goz atayim nevar neyok diye yazdiklarini okudum bugun bende cok istiyordum okumayi bu hafta yumgunlerim :) kismet hayirlisi allahtan
Ezberleye bilseysim zikirmatikle yapardim vaktimde hic olmadi komsum allah razi olsun besmele serif yazmis 33 tane birde salati munciye yazmis cevsen yaptim boynuma taktik hayirlisi suan doktor islerini biraktim ve dualarla gidiyorum
O ayet Fein tevellev fegul hasbiyAllahu la ilahe illa hu. Aleyhi tevekkültü ve hüve Rabbul arşil aziym. Tevbe suresinin son ayeti. Eksik yazmişsın ayeti canim. Aslı böyle olacak

dün sabah 5 :50 de kızımı kucağıma aldım elhamdülillah kızlar...
çarşamba nişanım geldi , 1 buçuk gün sancı sürecim oldu, giderek yavaştan artan cinsten :)))

sonunda dün sabah geldi minik kuzum :)
gayet iyiyiz elhamdülillah, müsait bir zamanda resim eklerim inşaAllah :)

Abdestli olsan daha faziletli olur. Ama abdestsizde okuyabilirsin canim.
Tamam canm saol :)
çarşamba nişanım geldi , 1 buçuk gün sancı sürecim oldu, giderek yavaştan artan cinsten :)))

ayyy sukurler olsun zulalimz anneciginin kucagina geldi demek Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin canim guzel arkadasim guzel annemiz :)

Oyy çok şükür canım benim Maşallah barekAllah size. Ne güzel normal doğum olmuş. Heyecanla bekliyoruz:KK68:

Oy maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım çok merak ettim seni musait olunca detaylı yazarsın veee hoşgeldin zulal bebek

HAMİŞLER:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Blummmm---------------> 12.Deneme ------------->:anneadayı::nazar:

BAT:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme........>:KK64:
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme........>:KK64:
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme
Ayseygt1453.....................>26 Haziran.........>12. Deneme
Sabsel..............................>27 Haziran.........>11.Deneme
Pesettim342.....................>1 Temmuz..........>33. Deneme

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek:nazar:--------DOĞDU------:KK36:
Asim ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK68:
Sweetamber ------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK68:
Petty ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK36:
Elf21 ---------------> Erkek :nazar:-------DOĞDU------:KK68:
Opra ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK68:
Rahis --------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK68:
Countryrose------->Erkek:nazar:--------DOĞDU-----:KK36:
9661----------------->Kız:nazar:-----------DOĞDU-------:KK68:
Sırrıeyvan---------->Kız:nazar:----------DOĞDU-------:KK36:
Abcdefcd----------->Erkek-Kız:nazar::nazar:
Larsson------------>Erkek:nazar:
Loafer-------------->Erkek:nazar:
Esra51-------------->Kız:nazar:
Meleğim ----------> Erkek :nazar:
Meemure ---------> Kız :nazar:
Hanfendi ---------> Kız :nazar:
Sebebiumut ------> Erkek
:nazar:
Hilal ---------------> Erkek :nazar:
Eseslamazi -------> Erkek :nazar:
Zehsel -------------> Erkek :nazar:
Wuslt --------------> Kız
:nazar:
Elifbade -----------> Kız :nazar:
Nenuya ------------> Erkek :nazar:
Ysmn1096 -------->Kız:nazar:
Nesnesly ---------->Erkek:nazar:
Tubaomur01 ----->Erkek:nazar:
Afrodit26 --------->Erkek:nazar:
Bebeem ------------>Erkek:nazar:
Yarenim99 -------->Kız:nazar:
Lovely35 ----------->Kız:nazar:
Kaygılı ------------->Erkek:nazar:
Okosale ------------>Kız:nazar:
zzzzynpppp--------> Erkek:nazar:
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>
Betiboop...............>
Mogami................>

gözünüz aydın canım ...allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah güzel bir ömrü olsun Zülal bebeğin ikinize de geçmiş olsun dünyanın en zor en mukaddes işini basardiniz şimdi keyfini çıkarın anne-kiz buluşmasının

sabis35 sabis35
bugün bende evde değildim canım ya rabbim nasip ederse haftaya okuyayım tam yum.günlerim oluyo hem.biz dualarımız bolca edelim rabbim kabul edicektr inşallah.allah razı olsun tekrar

gözünaydın sağlıklı hayırlı evlat olsun canım nemutlu sana

çok şükür canım. Rabbim salihalardan eylesin yavrunu. Darısı bizim başımıza artık

Ayy gözün aydin canimm.saglikla buyut insallahh

Zaman çabucak geçsede hayırlisıyla kızımı kucağıma bende alıversem. Rabbim yavrularımızı korusun. Hayırlı evlat eylesin. O yavrularin özlemini çekenlerede hayırlısıyla tez vakitte hamile olma sevincini tamamıyla yaşatsın. Başkalarının mutluluğunu seyrederken acaba bende bu mutlulugu yaşayacakmıyım diye düşünmesi bile acı veriyor. İnanıyorumki burda çocuk özlemi çeken herkesin bi-iznillah yavrulari olacak

Back
X