2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar son haftalar ćok kötüya hep uykusuz kalıyorum uykumu alamayınca gerginleşiyo insan bide hava çoook sıcak boğuluyorum resmen Rabbim yardımcımız olsun
OYYYYY 38 olmusun kız masallah yaa :D Gercekten nasıl gecıyo vakıt yaa daha gecen gun hamıs haberlerı verıyoduk :D Darısı topıkın dıger uyelerıne olsun ınsallahh

Kızlar beni kimse görmüyormu sat 12 Mayıs dün test yaptırdım 272,86 nasıl sizce
canım deger kısıden kısıye degısır yanı dollenme zamanına gore degısır onemlı olan 2 gun sonra en az 2 kat artmasıdır. ınsallah guzel artısların olur canım gozun aydınnn :D

Yapmaz olurmuyum cnm ya keçiboynuzu pekmezide yedirdim giyinmediğim bişey kalmadı artk ama uykusu daha değerli psikolojim bozuldu iyice beni mi beğenmiyor çocuk mu istemiyor anlamadm gitti
Cqnim gercekten zor surecler bunlar benm esimnde uykusu cok dgerlidir gec saatlere birakmayin yemektn hemen snra calismlarimizi yapiyodk biz.seni begenmeyecegini sanmiyorm eminm cok hossun ve esinicin her seyi yapacak bi kadinsin boyle seyler getirme aklina brbirinize hak verin
Kızlar son haftalar ćok kötüya hep uykusuz kalıyorum uykumu alamayınca gerginleşiyo insan bide hava çoook sıcak boğuluyorum resmen Rabbim yardımcımız olsun
Kiyamamsana insallah sagsalim hic anlamadn kucagina alirsin bebisini :)
göğüslerimdeki ağrı azaldı gibi canım bugünden daha az dolgun hiç değilse günlük hayatta rahatsızlık vermiyor....
O gogus agrisi bi hafifliyo bisiddetleniyo gogus uclari elleyince ya da tshirte surtunce aciyo hamilelikte ama herkeste yni belirti olmayabiliyo
Be

Ben coraspin hap kullandim cnmm siz neye karar verdiniz
Canim igne kullanmaya karar verdikgunde bi tanede ecoprin hayirlisibakalim
Kızlar beni kimse görmüyormu sat 12 Mayıs dün test yaptırdım 272,86 nasıl sizce
canim tbrkler insallah degerin katve kat artar

Cqnim gercekten zor surecler bunlar benm esimnde uykusu cok dgerlidir gec saatlere birakmayin yemektn hemen snra calismlarimizi yapiyodk biz.seni begenmeyecegini sanmiyorm eminm cok hossun ve esinicin her seyi yapacak bi kadinsin boyle seyler getirme aklina brbirinize hak verin

O gogus agrisi bi hafifliyo bisiddetleniyo gogus uclari elleyince ya da tshirte surtunce aciyo hamilelikte ama herkeste yni belirti olmayabiliyo

Amin canm teşekkürler dualarımıza ihtiyacım var

canım deger kısıden kısıye degısır yanı dollenme zamanına gore degısır onemlı olan 2 gun sonra en az 2 kat artmasıdır. ınsallah guzel artısların olur canım gozun aydınnn :KK70:
Teşekkürler canm amin inşallah dualarınızı bekliyorum

şurda en geç 8 güne belli olur canım adet olmazsam zaten doktora gidicem ak la kara belli olacak .....ama hamileysem tamamıyla mucize eseri olacak yavrucuğum :D

ben yani biz o topik de olamıyoruz ya valla gerçekten kırılırım beni bekleyin hamile olana kadar burda takılın işte baaaneydi:mad::mad:
kızzz allah seni ne yapmaya :) genel başliķ olsun dedim ya ben hepimiz hamile değiliz inşallah kalanlarida hamile yapacağımız bir topic olsun istiyorum :) ama burada olur kuzum ilk göz agrimiz burasi

Bu ay olsa tmm dicem ama bu hep böyle başkaları kocam yaklaşmasn der bense bizimkinin ne zmn aklına gelcek diye düşünüyorum kendimden utanır oldum artk
Utanma hic utanilacak bisey yok esin tabikide isteyeceksin bisilier durdukyerrede bzi durtuler olmuyo hani insanda sende tavir yapip birakma..ben esimle konusmustum beni artik arzulamiyomusun felan demistim oda ne alaka felan die bende acik acik konusmustum sonra duzeldi benimki ki

Tünaydınlar olsun kızlar...
Benim gibi çalışanlara hayırlı işler, kolaylıklar...
hamiş mahmurluğu, yorgunluğu üstünde olanlar, uyuyun hatunlar.. hep diyorlarya: daha sonra ararsınız bu günleri die :KK53::KK53:

Back
X