- 17 Mart 2014
- 12.405
- 10.694
- 228
- 35
Kızlar dr çıktım. Testlere baktı ekstra test ekledi perşembe günü yapılacak. Kanama olduğu için alttan bakmadı buna sevindim çünkü diğer gittiklerim bakıyordu. Primolout-N verdi kesmesi için kanama durunca alttan bakacakmış miyom yada yara var mı diye Üstelik dedi ki kürtaj da yapabiliriz dedi bazı testler yapacakmış onun için neden dedim sadece gebelikte kürtaj olmazmı ş rahim içini temizlemek için gerek olabilir dedi inşallah olmaz dedi. Kanama kesilince tekrar gideceğim
Ewt sonuçlar bu işte bu dr güven verdi umarım boşa gitmez
p
Kızlar dr çıktım. Testlere baktı ekstra test ekledi perşembe günü yapılacak. Kanama olduğu için alttan bakmadı buna sevindim çünkü diğer gittiklerim bakıyordu. Primolout-N verdi kesmesi için kanama durunca alttan bakacakmış miyom yada yara var mı diye Üstelik dedi ki kürtaj da yapabiliriz dedi bazı testler yapacakmış onun için neden dedim sadece gebelikte kürtaj olmazmı ş rahim içini temizlemek için gerek olabilir dedi inşallah olmaz dedi. Kanama kesilince tekrar gideceğim
Ewt sonuçlar bu işte bu dr güven verdi umarım boşa gitmez
primolout n i bende kullanmıştım tatile giderken adet geciksin diye. canım hayırlısı olsun inşallah önemli bir şey yoktur bu doktora ilk defa mı gidiyorsun gidenler tavsiye var mı çünkü işin içine kürtaj yara miyom alımı girdiğinde iyi bir doktor olmalı ve iyice temizlemeli yinede içimizi ferah tutalım da olmasın :)