İnsallah canim cuma gunu guzel haberler aliriz senden vakti gelmistirde gobusune konmustur minnakin rabbim senin gibi gonlu kendi guzel bir bebis nasip etsin tesekkur ederim kuzum bu kadar ilgiye alisinca hep isteyecektir kv dun bana hadi dogurda sana bilezik takacagim dedi bende bilezik İcin bebek mi yapilir dedim yok set takarim diyor sanki ben altin istiyorum tamam cok istiyor torunu olsun anliyorum ama zoruma gidiyor bende hersey kismet olursa olur ne yapim dedim haklisin kuzum iyikide bu ay olmamis hic dinlenemezdim bebisime bakamazdimİnşallah bitanem bende çok ısterım anne oluyorum sıze yenı yıgen gelıyor teyzossssssssslar dıye yazmayı ınsallah cuma gunu sabah erkenden mutlu bır haber paylasabılırım kuzum tabı o zamana kadar kırmızılar gelmezse
tatlım benım sen sakınlıgını sukenıtını koru hanı her zaman bırsey olur neden bu boyle oldu derız ama aradan zaman gecer ıyıkı böyle olmus derız belkı kv kolunu kırmasında bıle bır hayır var ınsallah sen bu ay hsg cekılmeden hamıs kalacaksın bıtanem Allah'ım sana guc kuvvet versın canım benım Rabbım acıl sıfalar versın hemen toparlasın ınsallah sende evınle ılgıleneıl bol bol dınlen canım