2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

insallah bebise hazirliktir canim.bende sali gunu hormon testi yaptirmaya calisicam ev doktoru insallah yapar.kadin doktoru 10 aralik a gün verdi.üstelik o zaman adetim de coktan gecmis olucak saglikli sonuc vermez.esim de sperm testi yaptiricak.her sey normal cikarsa biraz daha rahatlarim.:110:

İnşallah yapar canım dr ların sagı solu bellı olmuyor Allah'ın izniyle test sonuclarınız temız cıkar canım sende rahatarsın hemenardından bebıs gelır :)

selam kızlar demek yeni başlığımıza geçmiş bulunmaktayız bugün itibarıyle :) nasılsnz kuzularım...

Lovely35 Lovely35 çook heyecanlandım canım senın adınaa.. umarım geç döllenmedir ve miniğin yola çıkmıştır... aslında bugün de gideblirsin kan testineee :KK17: p.tesiye kadar heyecanlanırız bizzz :KK68:

Lovely35 Lovely35 demiştim değil mi sana bak ben olacağını hissettim boşa çıkmadı yorumum içime doğdun cinsiyetin bile doğdu içime ssen bana inan :) sana çok ısınmıştım ondan mı nedir se doğdu inan hakkaten :KK5: hadi hayırlı olsun sağlıklı doğsun :nazar::anneadayı: darısı bize artık yaaa nasıl gülümsüyorum şu an :KK19: bize yum döneminde ne yaptın hepsini bi anlat bakim benim yarın sanırım yum :KK52: ohh kana gidersen haber ver dua edecem sana bana herkese :D

İnşallah yapar canım dr ların sagı solu bellı olmuyor Allah'ın izniyle test sonuclarınız temız cıkar canım sende rahatarsın hemenardından bebıs gelır :)
en son subatta yaptirmistim kiyasal gebelik gecirdigimde hersey normaldi.tekrar yaptirmanin zamani geldi.insallah canim hersey normal cikar.

Çünkü sabahki testi bizim odanın kalın perdeleri yüzünden görememişim. Uyanınca bir açtım ki güneşle birlikte testi de gördüm. Hatta arkadaşım arabasına atlayıp geldi yanıma o da yakından gördü ama çok çok silik şuan sanırım geç döllenme gerçi whatsapptan gizde gördü. @KAYGILI nerdesinn??
Nasıııııııııııı ay çok Heyecanlı :rolleyes: sabahki niye negatifti

en son subatta yaptirmistim kiyasal gebelik gecirdigimde hersey normaldi.tekrar yaptirmanin zamani geldi.insallah canim hersey normal cikar.

Çok sukur hamıle kalabılıyorusn canım ınsallah en yakın zamanda yenıden bebıs gelecek ve ınsallah tertemız cıkacak sonucların

Çünkü sabahki testi bizim odanın kalın perdeleri yüzünden görememişim. Uyanınca bir açtım ki güneşle birlikte testi de gördüm. Hatta arkadaşım arabasına atlayıp geldi yanıma o da yakından gördü ama çok çok silik şuan sanırım geç döllenme gerçi whatsapptan gizde gördü. @KAYGILI nerdesinn??
Valla Şahane yaaa topiğin ilk hamişi olacaksın yihıuuuu

Testim silik çizgi ama sanırım geç döllenme çünkü çok çok silik. Pzts kana gidicem bana dua edin.
Topik sahibi Pelin ama bende fahri yönetici sayılırım kuzum lakin ilerleyen zamanlarda hepimizin bir arada olacağı ve değiştirme derdi olmayan bi topik açmayı düşünüyorum
çok çok güzel düşünmüşsün canım yap bunu
Lovely35 Lovely35 canım inş. inş. pazartesiye kadar bebeğin değerleri yükselir bebeğin diyorum bak ben inandım var sende bişeyler :D

ilerde mersinde yaşamak hayalim o taraflara gelirsem senin gibi bi komşum olsun çok isterim :KK19:

Oyyyy kuzum benım böyle dusunmen cok mutlu ettı benı benım annemlerde mersınde sen gel mersıne yerles gorusuurz Allah ızın verırse :KK19::KK60::KK60:

Çok sukur hamıle kalabılıyorusn canım ınsallah en yakın zamanda yenıden bebıs gelecek ve ınsallah tertemız cıkacak sonucların
insallah canim aslinda biliyorum tek problem kafaya cok takmam.bebek düsünmedigim bi an bile yok bu ay baska seylere odaklanmaya calisicam.bugun bi arkadas da dedi 2 sene ugrasmislar bebek icin ne zaman kafaya takmadim bosverdim o ay hamile kalmis.

insallah canim aslinda biliyorum tek problem kafaya cok takmam.bebek düsünmedigim bi an bile yok bu ay baska seylere odaklanmaya calisicam.bugun bi arkadas da dedi 2 sene ugrasmislar bebek icin ne zaman kafaya takmadim bosverdim o ay hamile kalmis.

Evet canım herkes oyle soyaluyor kafaya takmamak lazımmıs ama elımzde olmadan Allah'ım gönül rahatlıgı sabır versın bıze

Lovely35 Lovely35 tahmın ettın dogru cıktı benım ıcın ne doguyor ıcıne bakalım fıstıgım :-):-)
elisam keşke doğsa da söylesem ama ve lakin beni seni hiç tahmin edemiyorum Lovely35 Lovely35 e de söylemeseydim diye düşünmüştüm kızı boşuna umutlandırmayayım diye valla negatif çıksaydı çok üzülecektim ama ohh pozitif inş bizde görecez o günü buna inanıyorum ama zamanlamayı bilemiyoruz işte :KK22:

Back
X