- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
tabi 2 sene sonra ancak :) o zamana çocuklu oluruz daha iyi olurOyyyy kuzum benım böyle dusunmen cok mutlu ettı benı benım annemlerde mersınde sen gel mersıne yerles gorusuurz Allah ızın verırse![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi 2 sene sonra ancak :) o zamana çocuklu oluruz daha iyi olurOyyyy kuzum benım böyle dusunmen cok mutlu ettı benı benım annemlerde mersınde sen gel mersıne yerles gorusuurz Allah ızın verırse![]()
elisam keşke doğsa da söylesem ama ve lakin beni seni hiç tahmin edemiyorumLovely35 e de söylemeseydim diye düşünmüştüm kızı boşuna umutlandırmayayım diye valla negatif çıksaydı çok üzülecektim ama ohh pozitif inş bizde görecez o günü buna inanıyorum ama zamanlamayı bilemiyoruz işte
![]()
tabi 2 sene sonra ancak :) o zamana çocuklu oluruz daha iyi olur![]()
Ben ikinci olsamda ya da adet olsamda sorun değil şuan senin Mutluluğun bize yeter BalımSende ikincisi olucaksın bu gidişle.
çok keyifli olur valla bak adanadan iş teklifi aldık üniversite dolayısıyla gidemedik umarım öyle olur çok severim mersin doğumluyum ben bi de :)Olsun canım bızde o zaman gorusuurzcocuklar parkta oynarken bızde kahvemızı yudumlarız cnım
![]()
Ben ikinci olsamda ya da adet olsamda sorun değil şuan senin Mutluluğun bize yeter Balım![]()
aşkın cilveleri bazen öyle ne yapsalar batıyor bu kocalarkızlar yaa bugünlerde neden bilmem eşime çooook kızıyorm soğuk davranasım geliyo ama yapamıyorm da bişi de diyemiyorm içim sıkıldı artık bugün adetin 10.günü yum günleri de geldi ama çalışma filan yok henüz aslında pers baslıcaktık misafir geldi cuma başlarız 9-11-13-15 çalışırz demiştik dünde annesigilden gelirken kızdım biras annesi doğalgazı açmamış üşüdüm zaten 4-5 gündür sesim ksıık hiç çıkmıyo okulda ders bile anlatamıyorm dün biras ii olduydu orada üşümekten bi öksürük bi burun akıntısı ses yine gitti bnm üşüdüm eve gidelim diye gözünn içine baktm durdum inadına yapar gibi oturdu snr da sen abarttın o kdr soğuk diil dedi eve gelince de yaramazlık için yanasmaya calıştı bnde üşüyorm deyip yorgann altına girdim snr ballı süt yapmış getirmiş ama kızıyorm işte
çok keyifli olur valla bak adanadan iş teklifi aldık üniversite dolayısıyla gidemedik umarım öyle olur çok severim mersin doğumluyum ben bi de :)
Mogamim kanlada kesinleşirse benden mutlusu olamaz sanırım. Hepinize çok teşekkür ederim güzel yüreklerinize, iyi ki varsınız. Sizi çok seviyorum. Darısı hepinizin başına...
Inşallah kanla da netleşecek kuzum doğum günü hediyesi oldu vallaMogamim kanlada kesinleşirse benden mutlusu olamaz sanırım. Hepinize çok teşekkür ederim güzel yüreklerinize, iyi ki varsınız. Sizi çok seviyorum. Darısı hepinizin başına...
KızlaR her an bebeğimin kalbi durmuş gibi geliyor ya![]()
lovely cok sevındım canım had hayırlı olsun :):):)Testim silik çizgi ama sanırım geç döllenme çünkü çok çok silik. Pzts kana gidicem bana dua edin.
aynen aynen öyle cnm hepsi batıyo, bgn de telde bi güzel sözler yarımsaate kalmadan aramalar teli kapatırkn bastıra bastıra öpt seni çok seviyorm demeler hiçbirine cvp vermedm grsz deyip kapattmaşkın cilveleri bazen öyle ne yapsalar batıyor bu kocalar![]()
Birkaç topikte böyle olduğunu okudum korkuyorum canım yaCanım neden böyle bır dusunceye kapılıyorusnkı![]()
Esra Aklım çıktı Mesajı okurken.... Deme böyle Şeyler çağırma olumsuzluklarıKızlaR her an bebeğimin kalbi durmuş gibi geliyor ya![]()
kızlar yaa bugünlerde neden bilmem eşime çooook kızıyorm soğuk davranasım geliyo ama yapamıyorm da bişi de diyemiyorm içim sıkıldı artık bugün adetin 10.günü yum günleri de geldi ama çalışma filan yok henüz aslında pers baslıcaktık misafir geldi cuma başlarız 9-11-13-15 çalışırz demiştik dünde annesigilden gelirken kızdım biras annesi doğalgazı açmamış üşüdüm zaten 4-5 gündür sesim ksıık hiç çıkmıyo okulda ders bile anlatamıyorm dün biras ii olduydu orada üşümekten bi öksürük bi burun akıntısı ses yine gitti bnm üşüdüm eve gidelim diye gözünn içine baktm durdum inadına yapar gibi oturdu snr da sen abarttın o kdr soğuk diil dedi eve gelince de yaramazlık için yanasmaya calıştı bnde üşüyorm deyip yorgann altına girdim snr ballı süt yapmış getirmiş ama kızıyorm işte