2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

elisam keşke doğsa da söylesem ama ve lakin beni seni hiç tahmin edemiyorum Lovely35 Lovely35 e de söylemeseydim diye düşünmüştüm kızı boşuna umutlandırmayayım diye valla negatif çıksaydı çok üzülecektim ama ohh pozitif inş bizde görecez o günü buna inanıyorum ama zamanlamayı bilemiyoruz işte :KK22:

Anladım canım benım ınsallah hayırlısıyla yakında gelecek o gunler :)

kızlar yaa bugünlerde neden bilmem eşime çooook kızıyorm soğuk davranasım geliyo ama yapamıyorm da bişi de diyemiyorm içim sıkıldı artık bugün adetin 10.günü yum günleri de geldi ama çalışma filan yok henüz aslında pers baslıcaktık misafir geldi cuma başlarız 9-11-13-15 çalışırz demiştik dünde annesigilden gelirken kızdım biras annesi doğalgazı açmamış üşüdüm zaten 4-5 gündür sesim ksıık hiç çıkmıyo okulda ders bile anlatamıyorm dün biras ii olduydu orada üşümekten bi öksürük bi burun akıntısı ses yine gitti bnm üşüdüm eve gidelim diye gözünn içine baktm durdum inadına yapar gibi oturdu snr da sen abarttın o kdr soğuk diil dedi eve gelince de yaramazlık için yanasmaya calıştı bnde üşüyorm deyip yorgann altına girdim snr ballı süt yapmış getirmiş ama kızıyorm işte

Olsun canım bızde o zaman gorusuurz :KK46::KK46:cocuklar parkta oynarken bızde kahvemızı yudumlarız cnım :KK48::KK48:
çok keyifli olur valla bak adanadan iş teklifi aldık üniversite dolayısıyla gidemedik umarım öyle olur çok severim mersin doğumluyum ben bi de :)

kızlar yaa bugünlerde neden bilmem eşime çooook kızıyorm soğuk davranasım geliyo ama yapamıyorm da bişi de diyemiyorm içim sıkıldı artık bugün adetin 10.günü yum günleri de geldi ama çalışma filan yok henüz aslında pers baslıcaktık misafir geldi cuma başlarız 9-11-13-15 çalışırz demiştik dünde annesigilden gelirken kızdım biras annesi doğalgazı açmamış üşüdüm zaten 4-5 gündür sesim ksıık hiç çıkmıyo okulda ders bile anlatamıyorm dün biras ii olduydu orada üşümekten bi öksürük bi burun akıntısı ses yine gitti bnm üşüdüm eve gidelim diye gözünn içine baktm durdum inadına yapar gibi oturdu snr da sen abarttın o kdr soğuk diil dedi eve gelince de yaramazlık için yanasmaya calıştı bnde üşüyorm deyip yorgann altına girdim snr ballı süt yapmış getirmiş ama kızıyorm işte
aşkın cilveleri bazen öyle ne yapsalar batıyor bu kocalar :D

çok keyifli olur valla bak adanadan iş teklifi aldık üniversite dolayısıyla gidemedik umarım öyle olur çok severim mersin doğumluyum ben bi de :)

Hadı ya ınsallah gelmek kısmet olurum canım kesınlıkle cok keyıflı olur ne guzel mersınde yabancılık cekmezsın o zamn :) hadı bakalım ınsallah en yakın zamanda hayırlı bır sekılde gelırsınız adana veyamersıne :)

Mogamim kanlada kesinleşirse benden mutlusu olamaz sanırım. Hepinize çok teşekkür ederim güzel yüreklerinize, iyi ki varsınız. Sizi çok seviyorum. Darısı hepinizin başına...

Amın canım bızde senı sevıyoruz ama pazartesıyı bekle hemen acıle gıt bır kann tetsı ver kuzum bızde seı sevıyoruz opuyorum canım

Mogamim kanlada kesinleşirse benden mutlusu olamaz sanırım. Hepinize çok teşekkür ederim güzel yüreklerinize, iyi ki varsınız. Sizi çok seviyorum. Darısı hepinizin başına...
Inşallah kanla da netleşecek kuzum doğum günü hediyesi oldu valla

aşkın cilveleri bazen öyle ne yapsalar batıyor bu kocalar :D
aynen aynen öyle cnm hepsi batıyo, bgn de telde bi güzel sözler yarımsaate kalmadan aramalar teli kapatırkn bastıra bastıra öpt seni çok seviyorm demeler hiçbirine cvp vermedm grsz deyip kapattm:D

cnm ya bazen oluyor öylee geçen haftaya kadar bende böyle bir süreçten geçtim. hiç yalnız kalamamıştık uzun süre hep ailesiyle vakit geçirmiştik bu da beni bunaltmıştı ve haliyle sogumuştum hiç içimden yanaşmak bile gelmiyodu ama sonra kendimize biraz vakit ayırdık biraz baş başa gezdik dolaştık ve iyi geldi motive kaynağı oldu.. haftasonu güzel bişeyler yapın baş başa iyi gelecektir umarım.. ama hastayım diyorsun :( geçmiş olsun onun içinde..

Back
X