2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sağol kuzum inş :KK66: mogişim ne zaman test yapcan hatırlatmak istemiyorum ama merak işte :KK48:al kocikocişini film izle ohh ün gündür süper filmler izledik hepsini de ben seçtim:KK15:
canım bugün test alamadım ama yarın sabah eşimi test almaya göndericem...bi aksilik olmazsa yarın yaparım...biz eşimle anime izliyoruz

acun beeyyy yardım ett neyse kutuma gidim barii cnm bence erkek aklını karıştırmiimde bana erkek gibi geldi :)
İçime doğan oydu desem ama emin de değilim :cool:
Sen ne hissediyorsun canım :KK19:
Kıxlar bellı saatlerde benım ayaklarım buz gıbı oluyor yıne buz gıbı patık corap var ama ısınmıyor ve az once bulasık makınesını yerlesırım dedım agrım yoktu ama makıneyı bosaltırken kasıklarım agrıdı neen acabakkı
Buz gibi miii , benimki de öyleydi :KK19:

Kıxlar bellı saatlerde benım ayaklarım buz gıbı oluyor yıne buz gıbı patık corap var ama ısınmıyor ve az once bulasık makınesını yerlesırım dedım agrım yoktu ama makıneyı bosaltırken kasıklarım agrıdı neen acabakkı
EliElisam benim hamis olabilirsin dikkat et erken gebelik yok değil mi bende merak ediyorum seni :KK64:

EliElisam benim hamis olabilirsin dikkat et erken gebelik yok değil mi bende merak ediyorum seni :KK64:

Yok canım evde hıc test yok ınsallah hamısımdır ve kendımı yormayacagım artık canım mıdemde bır tuhaf olmaya basladı bugun ac degılım ama ınanılmaz bırseyler yıyesım gelıyor

tabiki cnm hayırlı ve sağlıklı olsunlarda yeter ama insanın gönlünden de biri geçiyo ben normalde hiç söylemem içimden kız geçiyo diye hayırlısı olsun derim şimdi böyle bi duygusallaştım söyledim
Öyle tabii tatlımm... Ben ikisinden de olsun isterim... kızım da oğlum da... hiç fark etmiyor yani :KK19:

Mogami bende ne göğüs ağrısı yok. Tek bişiy karın ağrısı ve kasık ağrısı. Salı gününden beri pedle dolaşıyorum hep geldi diyorum gelen yok. Sarı akıntım var.
kuzum bende bugün azcık göğüs ağrısı var ama karın ve kasıkta tık yok...akıntı dersen var ama sarı değil beyaz...bi tek bacak ağrısı var bende...senin minik pek bi sessiz tutunmuş annesi

Back
X