- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Kaldın kaldın Allahımın izniyle kaldıııınnnBENDE ÖYLE OLSUN İSTERİMMMMMMMMMM ÖNCE BİRİNCİYE HAMİLE KALAYDIMMMMMM İYİYDİİİİ![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaldın kaldın Allahımın izniyle kaldıııınnnBENDE ÖYLE OLSUN İSTERİMMMMMMMMMM ÖNCE BİRİNCİYE HAMİLE KALAYDIMMMMMM İYİYDİİİİ![]()
canım yaaa dilerim hamilesindir çok çok çok mutlu olurumMogiş ben halen adet olmadım bugün tam 7 gün geçen ayda geçilmişti 8 gün adet olmuştum bu yüzden yarınıda atlatırsam umutlanacam inşallah
şahane bi kadın ya kopuyorum onu izlerken
Kaldın kaldın Allahımın izniyle kaldıııınnn![]()
favorim nur bozar...çok şık olmasa da çok edepli ve akıllı...beni de konuşmaları bayıyo benim favori özlemmm onu izlerken gına geliyo bana
EliElisam benim hamis olabilirsin dikkat et erken gebelik yok değil mi bende merak ediyorum seniKıxlar bellı saatlerde benım ayaklarım buz gıbı oluyor yıne buz gıbı patık corap var ama ısınmıyor ve az once bulasık makınesını yerlesırım dedım agrım yoktu ama makıneyı bosaltırken kasıklarım agrıdı neen acabakkı
Çok var kız o güne.. hadi bakalım sen öyle diyorsaan...Agzından bal damlıyor canım benim inşallahhhhhhhh inşallahhhhhhhh Allah izin verirse cumaya kadar olmazsam cuma sabahı mubarek gunde test yapmak ıstıyorum Rabbım yuzumu guldursun
Agzından bal damlıyor canım benim inşallahhhhhhhh inşallahhhhhhhh Allah izin verirse cumaya kadar olmazsam cuma sabahı mubarek gunde test yapmak ıstıyorum Rabbım yuzumu guldursun
EliElisam benim hamis olabilirsin dikkat et erken gebelik yok değil mi bende merak ediyorum seni![]()
Yok canim cok sukur sorun yok gun asiri yyaparsam tuutturamam diye korkuyorumhoşgeldin canımm... umarım en kısa zamanda hamile kalırsın :)
Eşininin sperm sorunu var mı ? ona göre mi belirlendi ilişki günleriniz...
canim benim doktorum ucgun ust uste vermisti tabi sonucu bilmiyorum henuz bat 5 kasim ama ben pazartesi sali persembe cuma uygulamistim ondan sonra yine korunduk on yildir korunmaya alistik bi olsa rabbim yeterki oldesin rabbim istiyene versin
Çok var kız o güne.. hadi bakalım sen öyle diyorsaan...
İnşaAllah hamilesindir...![]()
cumaya kadar çatlatacan desene bizi:)
Eğer sorun yoksa bence her gün olsun , ben öyle yaptım... 12 , 14,15,16 ,18 oldu benim.. doktorum da her gün demişti...ama son karar senin :)
Yani bana hiç sorma.. malum adet günümden 5 gün önce yapan biriyimEee ne zaman yapım canım normalde gunum carsambaya gelıyor gecen ay 27 gunumde oldum canım bu ayda carsambaya gelıyor hadı 1 gunde ben verıyorum persembe dıyorum persembeyıde atlatırsam cuma sabahı yapı dıyorum ınsallah kuzucugum ınsallah :)
Ayyy kuzum bende meraktan catlıyorum ne zaman yapsamkı yıne en erken persemb egunu yapabılırım![]()
Yani bana hiç sorma.. malum adet günümden 5 gün önce yapan biriyim![]()
Yani bana hiç sorma.. malum adet günümden 5 gün önce yapan biriyim![]()
İnşaAllah gelir nurdan yaratılmış küçüğün canımmSen bana guc verdin hergun yapicam 3 gun :)