2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kıxlar bellı saatlerde benım ayaklarım buz gıbı oluyor yıne buz gıbı patık corap var ama ısınmıyor ve az once bulasık makınesını yerlesırım dedım agrım yoktu ama makıneyı bosaltırken kasıklarım agrıdı neen acabakkı
EliElisam benim hamis olabilirsin dikkat et erken gebelik yok değil mi bende merak ediyorum seni :KK64:

Agzından bal damlıyor canım benim inşallahhhhhhhh inşallahhhhhhhh Allah izin verirse cumaya kadar olmazsam cuma sabahı mubarek gunde test yapmak ıstıyorum Rabbım yuzumu guldursun
Çok var kız o güne.. hadi bakalım sen öyle diyorsaan... :KK19:
İnşaAllah hamilesindir... :KK68:

EliElisam benim hamis olabilirsin dikkat et erken gebelik yok değil mi bende merak ediyorum seni :KK64:

Yok canım evde hıc test yok ınsallah hamısımdır ve kendımı yormayacagım artık canım mıdemde bır tuhaf olmaya basladı bugun ac degılım ama ınanılmaz bırseyler yıyesım gelıyor

hoşgeldin canımm... umarım en kısa zamanda hamile kalırsın :)
Eşininin sperm sorunu var mı ? ona göre mi belirlendi ilişki günleriniz...
Yok canim cok sukur sorun yok gun asiri yyaparsam tuutturamam diye korkuyorum :KK43: bu arada hosbul
canim benim doktorum ucgun ust uste vermisti tabi sonucu bilmiyorum henuz bat 5 kasim ama ben pazartesi sali persembe cuma uygulamistim ondan sonra yine korunduk on yildir korunmaya alistik bi olsa rabbim yeterki oldesin rabbim istiyene versin

Saol canim ilgilendigin icin insallah isteyen herkes kavusur bende ust uste yapayim sonucta riskli gunlerim

Çok var kız o güne.. hadi bakalım sen öyle diyorsaan... :KK19:
İnşaAllah hamilesindir... :KK68:

Eee ne zaman yapım canım normalde gunum carsambaya gelıyor gecen ay 27 gunumde oldum canım bu ayda carsambaya gelıyor hadı 1 gunde ben verıyorum persembe dıyorum persembeyıde atlatırsam cuma sabahı yapı dıyorum ınsallah kuzucugum ınsallah :)

Eee ne zaman yapım canım normalde gunum carsambaya gelıyor gecen ay 27 gunumde oldum canım bu ayda carsambaya gelıyor hadı 1 gunde ben verıyorum persembe dıyorum persembeyıde atlatırsam cuma sabahı yapı dıyorum ınsallah kuzucugum ınsallah :)
Yani bana hiç sorma.. malum adet günümden 5 gün önce yapan biriyim :KK53:

Back
X