2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Oyy gördüm sonra eşime söyledim izlemiş, yaw gıcık oluyorum bazen ona..onun yüzünden izleyecek film bulamıyoruz... o filmci ben kitapçıyımdır.. beraber izleyebileceğimiz film yok çünkü kaliteli olanları hep izlemiş :KK51:
En sinir olduğum durum artik film bulamiyoruz yahuu dur bi ara güzel filmlerim var di benim aklima geldikçe yazayim sana ;) ghajini güzel zindan adası, guguk kuşu(psipsikipsikoloji k) uyumsuz, kelebek etkisi, içinde yaşadığım der (izlizizliidigim en ilginç film) ;)

En sinir olduğum durum artik film bulamiyoruz yahuu dur bi ara güzel filmlerim var di benim aklima geldikçe yazayim sana :KK66: ghajini güzel zindan adası, guguk kuşu(psipsikipsikoloji k) uyumsuz, kelebek etkisi, içinde yaşadığım der (izlizizliidigim en ilginç film) :KK66:

şuan parantez içinde yazdıklarını okumaya çalışıyorum cnm baya döktürmüşsün :-):-):-):-)

ben dayanamazsam dolorex iciorum canim o kesio da dus aldim tarcin falan rahatlatti insallah bidahaki ay bunlari yasamayiz da bebisimizi beklemeye baslariz canim benim
Aminnn canim. ilk adetimden beri cekiyorum.genetik sanirim annemde menapoza kadar cekmisti.bende oyle olucam sanirim.ama gercekten biraz mola verelim.esimde beni teselli ediyor daha genciz acelemiz yok elbet olucak diyor.bi kere kisada surse basardik.olucak insallah.

En sinir olduğum durum artik film bulamiyoruz yahuu dur bi ara güzel filmlerim var di benim aklima geldikçe yazayim sana :KK66: ghajini güzel zindan adası, guguk kuşu(psipsikipsikoloji k) uyumsuz, kelebek etkisi, içinde yaşadığım der (izlizizliidigim en ilginç film) :KK66:
Oyy sağ ol canım.. şahsen ben içinde yaşadığım deri haricindekileri izledim..dur kocişe sorayım , umutlu değilim ama :KK51:

şuan parantez içinde yazdıklarını okumaya çalışıyorum cnm baya döktürmüşsün :-):-):-):-)
Ben cok belgesel izlerim en son bi tane izledim disi maymunun ciftlesmesi lazim ama sadece 4 gunu varbizim yumurtlama olayi gbi erkek maymunu tavlamaya calisiyor erkek yuz vermiyor en son 4.gun basariyor ciftlesmeden sonra maymunun bi hali vardi koptum ya superdi.

Aminnn canim. ilk adetimden beri cekiyorum.genetik sanirim annemde menapoza kadar cekmisti.bende oyle olucam sanirim.ama gercekten biraz mola verelim.esimde beni teselli ediyor daha genciz acelemiz yok elbet olucak diyor.bi kere kisada surse basardik.olucak insallah.
ben de bazen düşündükçe bunalıorum olmıcak mı acaba die eşim dio ki çok takıosun ondan kafanı bu ay hiç takma belirti die düşünmeakışına bırak bak ozman olucak dio ben de bu ay öle denicem çocuk die kilitlenmicem biraz kafamı boşaltmam lazım :(

Ben cok belgesel izlerim en son bi tane izledim disi maymunun ciftlesmesi lazim ama sadece 4 gunu varbizim yumurtlama olayi gbi erkek maymunu tavlamaya calisiyor erkek yuz vermiyor en son 4.gun basariyor ciftlesmeden sonra maymunun bi hali vardi koptum ya superdi.

onlarda aynı insan gibi yapıyo ya töbe töbeee:-)

ben de bazen düşündükçe bunalıorum olmıcak mı acaba die eşim dio ki çok takıosun ondan kafanı bu ay hiç takma belirti die düşünmeakışına bırak bak ozman olucak dio ben de bu ay öle denicem çocuk die kilitlenmicem biraz kafamı boşaltmam lazım :KK43:
Aynen canim bende ehliyetkursu yaparim belki baslarsam kafayi dagitirim.turk ehliyetim var burasi icin direksiyon sinavini gecmem lazim.burda kurallar cok kati turkiye gbi degil.

Aynen canim bende ehliyetkursu yaparim belki baslarsam kafayi dagitirim.turk ehliyetim var burasi icin direksiyon sinavini gecmem lazim.burda kurallar cok kati turkiye gbi degil.
sen hangi ülkedeydin canım ve aynen bişeylerle oyalan senin açından çok iyi olcak canım

Back
X