2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar morali bozuk fıstıklar antidepresan etkisi yaratan aktiviteler :Kitao okumak, film (azcık) , spor(en etkilisi) kişisel bakım yaklaşık %50 yani lütfen iyi olun benim ayağım böyle olmasa yapacam sporu ancak :KK43: bi de benim normal yumurtlama günüm ama tık yok hatta ovulasyon geçen ay 13. 14. günler koyuyydu bugün 14. gün yapacağım ama dün akşamda yaptım silik ve bugünden sonra kociş 2 gün yok yine bi de beni düşünün mogami bilir ben son 3-4 aydır bu sebele yapamadım bebiş, yine bu ay en kısası birinde 5 , birinde 15, birinde,3 gün yoktu kocam ve bu dediklerim hep yum günlerimdi :KK43: bakın ne talihisizim sizde iyi biliyorsunuz ki 1 ay beklemek zorken bu kadar bekledim ve benim yum yine çatlamak için kocişin gitmesini istiyor :-):-):-) uyanık döllenmek aşk yaşamak istemiyor @Lovely35 @afrodit26 elisa__ elisa__ SirriEyvan SirriEyvan @Mogami W wuslt um öpüyorum sizi

Tatlım benım koca yanımda ama yıne bır turllu dollenme olmuyor dıenıyorlar sankı ama bu dırenısıınde bır sonu gelır dımı ama nereye kadar böyle en kısa zamada ask yasayacaklarrrrrrrrrrrrrr :-):-):KK15::KK15::KK15:

Tatlım benım koca yanımda ama yıne bır turllu dollenme olmuyor dıenıyorlar sankı ama bu dırenısıınde bır sonu gelır dımı ama nereye kadar böyle en kısa zamada ask yasayacaklarrrrrrrrrrrrrr :-):-):KK15::KK15::KK15:
benim prens prensesi tavlamak için hep geç kalıyor :-):-):-) o gelene kadar prenses çoktaaaan gitmiş oluyor :KK37:

Günaydın canım senin adına çok üzüldüm bende Ekim ayında adet olmuyacam dedim gebe kalıcam adetimden bir gün gecti hiç adet ağrıları çekmediğim için umutlandım umutla uyudum akşam sabah kalkdığımda adetim olmuştu şimdi di bu ayı umutla bekliyorum Rabbim ona açılan elleri boş geri çevirmez inşallah canım belkide senin adet sandığın yerleşme kanamasıdır inşallah öyledir canım benim !!
Gunaydin canim evet gece oldum yerlesme degil bayagi yogun oldum biraz uzuldum cok degil alistim artik 7 aydir kirmizilari goruyorum senin daha yeniymis 2 aydir dusunuyormussunuz olur insallah hemencecik hayirlisiyla sonucunu yaz tamam canim
2 aydır istiyoruz canım benim tanıdığım arkadaşlarım var hamile kalmak istediği aydan korunmayı bırakıbda hemin ayda gebe kalıyorlar inşallah Rabbim bu duyguyu bize de yaşatır!

Günaydın canım senin adına çok üzüldüm bende Ekim ayında adet olmuyacam dedim gebe kalıcam adetimden bir gün gecti hiç adet ağrıları çekmediğim için umutlandım umutla uyudum akşam sabah kalkdığımda adetim olmuştu şimdi di bu ayı umutla bekliyorum Rabbim ona açılan elleri boş geri çevirmez inşallah canım belkide senin adet sandığın yerleşme kanamasıdır inşallah öyledir canım benim !!
Gunaydin canim evet gece oldum yerlesme degil bayagi yogun oldum biraz uzuldum cok degil alistim artik 7 aydir kirmizilari goruyorum senin daha yeniymis 2 aydir dusunuyormussunuz olur insallah hemencecik hayirlisiyla sonucunu yaz tamam canim
2 aydır istiyoruz canım benim tanıdığım arkadaşlarım var hamile kalmak istediği aydan korunmayı bırakıbda hemin ayda gebe kalıyorlar inşallah Rabbim bu duyguyu bize de yaşatır!
sargılı dolaşıyorum kuzum ben yaa Lovelye moralim bozuldu umarım yerleşmedir, arkadaşlar çağırdı nasıl giderim bilmiyorum evde toplaşacaz giderim bol bol otururum sanırsam :) ahh o adetler bebeğim hepimiz sabırla bekleyeceğiz nasılsa ne yaparsak yapalım bi zamanı var bunun bak kışa girdik umarım diğer kışa karnımız burnumuzda veya karnmızdaki kucağımızda gireriz @Lovely35 kenidimi çok suçladım şimdi yaa :KK61: iyisn değil mi kuzum gayet sağlıklıhoş alımlı birisin elbet dediğim gibi zamanında gelecek yawrular hep beraber sabırla bekleyeceğiz :KK51: senin adına dün sevindik bugün üzüldük ve yarın umutları kasıma,aralığa devrediyoruz :KK52:öpüyorum seni çok kendine dikkat et :KK54:keşke yanında olabilsem :KK51:
evet tatlim demekki hayirlisi degilmis bu ay iyikide olmamis bu ay diyorum kv dustu 3 gundur burdayim dunde burda yattik cok yoruluyorum misafir bitmiyor herhalde 1 ay boyle devam eder bide sanki ben bu ay cok yogun oluyorum sancimda cok farkli sag kasigimdan ayak ucuma kadar kasilip durdu sabaha kadar esimide uyutmadim acile gotureyim dedi gitmedim gozlerim aglamaktan kipkirmizi oldu uykusuzluktan kizardi dedim kv ye sende kendine dikkat et tatlim bol bol dinlen lovely adet mi oldu hayirlisi degilmis vakti geldiginde hepimiz hamis olacagiz insallah

Kızlar ben hastalanıyorum. Şaka gibi testimin silik çıkıp hastalanmam ama adet sancısı şeklinde bir şiddetli ağrım başladı muhtemelen yarına tam sökülür. Şuan sadece uyumak ve bir daha uyanmamak istiyorum ve siz siz olun kanda görmeden benim gibi erken sevinmeyin. Ben zaten bu konuda hiç şanslı olduğumu düşünmüyorum. Şuan çok üzgünüm, hepinizden de özür dilerim heyecanlı bir gün yaşattığım için size kendimi çok mahcup hissediyorum. Bende bana çok kırgınım. Herkes kendine iyi baksın.
Canım şiddetli adet sancısı bende çektim , hala arada giriyordu..şimdi adet günlerim yaklaşıyor diye yine başladı bu adet olduğun anlamına gelmiyor ! Sen kırmızıları görmeden umudu kesmişsin...
Hadi gördün yanlıştı diyelim...bende silik çizgi kurbanıydım , ne olmuş , hayata mı küseceksin.. sevindik hep beraber şimdi de üzülürüz..ama ben inanıyorum ki hamilesin.. o ağrılar çok normal , yorma kendini :)

ay nasıl gülüyorum şu annn varyaaa :KK70::KK70::KK70::KK70: esmam tahmin ediyorum halinizi :KK48::KK48: ya keşke demeseydim ama biz yurtta onu 2 kez izledik çok farklı diye :KK45::KK45: demek ki çok da normal değilmişiz :confused: iyisimi tavsiyemi dinleme artık utandım kendimden şimdi :oops: karı koca film keyfinizi bozdum lsun başka zaman süper ötesi bi film tavsiyesiyle arayı düzeltiriz :KK3:

gül sen gül :KK45:
Bende çok güldüm halimize :KK70:
Bir kere bir sürü +18 sahnesi olan filmlerden hiç hoşlanmam..bu ispanyolların bundan başka bildiği yokmuş onu anladım :KK57:
Neyse o süper ötesi film tavsiyesini bekliyorum e mi kuzucum ama kocam bana güvenebilecek miiii hiç bilmiyorruumm :KK17::confused:

kızlar morali bozuk fıstıklar antidepresan etkisi yaratan aktiviteler :Kitao okumak, film (azcık) , spor(en etkilisi) kişisel bakım yaklaşık %50 yani lütfen iyi olun benim ayağım böyle olmasa yapacam sporu ancak :KK43: bi de benim normal yumurtlama günüm ama tık yok hatta ovulasyon geçen ay 13. 14. günler koyuyydu bugün 14. gün yapacağım ama dün akşamda yaptım silik ve bugünden sonra kociş 2 gün yok yine bi de beni düşünün mogami bilir ben son 3-4 aydır bu sebele yapamadım bebiş, yine bu ay en kısası birinde 5 , birinde 15, birinde,3 gün yoktu kocam ve bu dediklerim hep yum günlerimdi :KK43: bakın ne talihisizim sizde iyi biliyorsunuz ki 1 ay beklemek zorken bu kadar bekledim ve benim yum yine çatlamak için kocişin gitmesini istiyor :-):-):-) uyanık döllenmek aşk yaşamak istemiyor @Lovely35 @afrodit26 elisa__ elisa__ SirriEyvan SirriEyvan @Mogami W wuslt um öpüyorum sizi

Oy yaaa , sizinkiler nazlı çıktı nazlı... buna aslında zamanı gelmemiş demek ki deniliyor :KK51: baksana hep mı yum.günlerine denk gelir yaniii... kociş de gitmesin bir aycık yaa :KK4:

Bi rtürlü randevu saatleri tutmadı gitti bir anlaşmazlı var sanırım prens saatı unutuyor hep gec kalıyor randevuya :-):-):-):-):-):-):-)
eee prenseslerde bekletilmekten hiçç mi hiç hoşlanmaz yani... ya işin garibi gerçekte de böyle hanı prens hep bekler prenses bi gelir ummadık anda prens yoksa beklemeden gider :-):-):-) orda da nazlı olan biz yorulan sperm :KK70::KK30:

Tünaydınlaarr, eşimin yanındayım malum hafta sonu, az önce bir bardak kırarak 2 elimide kesme başarısına eriştim,geçen hafta da kırmıştım, sakarlık aldı başını gidiyor hayırlısı

eee prenseslerde bekletilmekten hiçç mi hiç hoşlanmaz yani... ya işin garibi gerçekte de böyle hanı prens hep bekler prenses bi gelir ummadık anda prens yoksa beklemeden gider :-):-):-) orda da nazlı olan biz yorulan sperm :KK70::KK30:

Her zamankı gıbı her yerde yıne nazlı olan bızıızzzzzzzzzzzzz baksana prensler 3 4 gun yasıyor prensesler 24 saat anca yasıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr :-):-):-):-):-) ama ummadık bır yerde denk gelır sıkıstırıverır prenscık prensescıgııııı :-)

Back
X