2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlaaaarr ne konuşkanız 11. Sayfadaki topiği 1 günde 80 e ulaştırmışız, acaba kk editörleri buna ne diyor :)

Bolca dua et la havle çek, ben çok sıkıntıya düştümmü hemen ayetül kürsi okurum fetahlatır,bebiş geldi inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz 8,5 ay sonra annesi

okuyorum cnm okuyorum sürekli duamı da ediyorum sıkıntı anında bide bebişimle konuşuyorum gerçekten rahatlıyorum nasıl bi duygu annelilk görmeden bilmeden Allahım herkese yaşatsın herkese nasip etsin

kızlar morali bozuk fıstıklar antidepresan etkisi yaratan aktiviteler :Kitao okumak, film (azcık) , spor(en etkilisi) kişisel bakım yaklaşık %50 yani lütfen iyi olun benim ayağım böyle olmasa yapacam sporu ancak :KK43: bi de benim normal yumurtlama günüm ama tık yok hatta ovulasyon geçen ay 13. 14. günler koyuyydu bugün 14. gün yapacağım ama dün akşamda yaptım silik ve bugünden sonra kociş 2 gün yok yine bi de beni düşünün mogami bilir ben son 3-4 aydır bu sebele yapamadım bebiş, yine bu ay en kısası birinde 5 , birinde 15, birinde,3 gün yoktu kocam ve bu dediklerim hep yum günlerimdi :KK43: bakın ne talihisizim sizde iyi biliyorsunuz ki 1 ay beklemek zorken bu kadar bekledim ve benim yum yine çatlamak için kocişin gitmesini istiyor :-):-):-) uyanık döllenmek aşk yaşamak istemiyor @Lovely35 A afrodit26 @elisa__ SirriEyvan SirriEyvan Mogami Mogami W wuslt um öpüyorum sizi
Benim yumoslarla dollenmek istemiyor spercikler etrafinda pervane saka bi yana herseyin hayirlisi olsun hep oyle dua ediyorum rabbim bana sizlere hayirli zamanda hayirli saglikli bebis nasip etsin iyiki bu ay olmamis cok zorlanidim kv is yapamiyor iki evin isi bana kaldi kendi evimi dun sabahtan beri goremiyorum birazdan gidip camasir yikayip gelecegim cok yorucu bebise bakamazdim gobusumde rabbim vakti geldiginde hepimize verecek bebis

Canım senin için araştırdım soğan kürü kistin her çeşidini yokediyomuş hatta yorumlarda bir kadın saraçoğluna teşekkürediyodu kistim yok oldu diye istersen sana o sayfayı kopyalayım oku bak
ayy canm gercektenmi ya valla ben muallakta kaldım kullanmadım mogamim de bi yorumunda 2cm üstüne fayda etmiyomuş demişti onu görünce umudumu kestiydim ben ondan..

bebeğim ne küsmesi...yalnız ben seni çok göremiyorum topikte ya da denk mi gelemiyoruz acep
canm salıya kadar giremiyodum kv bendeydi ama sonrasında da girim bişiler yazdım pek yanıt alamayınca küstüler heralde dedim artık :)

:Droditim elisa haklı sen bi kere kaldın olacağını biliyorsun bak benim iki arkadaşım kist erir erimez hamiş kaldı inş yine olacak bebekim sen rahat ol şimdi tedavi sürecinden dolayı bekleyeceğini bildiğin için umut yok diyorsun tedavi bi bitsin görecem ben seni :)
bu ay bi kürü deniyim de doktora gidiyim diyorum erimiş olsa 1 ay daha beklemek istemiyorum dicem karar verdim:)

afroditim benim sen mesela benim aklımın kalbimin bi köşesindesin ben bazen yanlış bişey demeyeyim korkusuyla yazamıyorum ama bak bu mesajı şimdi gördüm ve 5 dk kadr önce de sana bişey yazmıştım :) seviliyorsun tatlım benim :KK68:
canm benmmm ben de seni cok seviyorum sizi cok seviyorum eşimden görmediğim desteği burda görüyorum sağol bitanem

canm ben bu sefer 10 gün gecikmeli adet oldum ve 8 gün sürdü normalde 5gün sürerdi..bir de son 2 gün kan değil de sanki kahve siyah bi camur gibi geldi .. ilk zaman hissettiğim ağrı acı hiisi de yok yine de kullanıyorum dk hapımı 2 aydet bitiminde gel ddi ama ben ilk adetten sonra gidiyim diyorum kontrole erimişse de beklemek istemiyorum artık..sağol canm benm
Galiba banada doğum kontrol hapı verdi tam hatırlamıyorum 5 yıl falan oldu benim kürtaja çünkü. ozamanlar yıkım yaşamıştım hayatımda.bişeylerin bitiş dönemiydi.iyi degildim yani.kürtajdan sonra 45 gün falan adet olmayınca korkmuştum neden olmadım diye.Doktorda küçük bir kist oluşmuş ilaçları kullan adetle dökersin demişti dedigi gibi oldu kepek gibi adet olmuştum bitti gitti.

eşimi gönderdim test almaya bekliyorum...lakin heyecan yapma anacım sonuç belli...ben şimdiden farklı nedenler aramaya başladım
Allah korusun inşallah başka nedenleri yoktur,insanız hep güzel şeyler umuyoruz,daha reglide olmamışsın, sonra şöyle birşey var SirriEyvan SirriEyvan da gebe kalmadan önce bayağı bir gecikme yaşamıştı,bebek değilse bile rahmin kendini hazırlaması olarak bakılabilir bu duruma, öyle kötüyü çağırmayalım..

Tesekkur ederim kuzucugum sabaha kadar uyuyamadim gece adet oldum
kuzum hayırlısı...8. deneme olacak ama bak gör
kızlar morali bozuk fıstıklar antidepresan etkisi yaratan aktiviteler :Kitao okumak, film (azcık) , spor(en etkilisi) kişisel bakım yaklaşık %50 yani lütfen iyi olun benim ayağım böyle olmasa yapacam sporu ancak :KK43: bi de benim normal yumurtlama günüm ama tık yok hatta ovulasyon geçen ay 13. 14. günler koyuyydu bugün 14. gün yapacağım ama dün akşamda yaptım silik ve bugünden sonra kociş 2 gün yok yine bi de beni düşünün mogami bilir ben son 3-4 aydır bu sebele yapamadım bebiş, yine bu ay en kısası birinde 5 , birinde 15, birinde,3 gün yoktu kocam ve bu dediklerim hep yum günlerimdi :KK43: bakın ne talihisizim sizde iyi biliyorsunuz ki 1 ay beklemek zorken bu kadar bekledim ve benim yum yine çatlamak için kocişin gitmesini istiyor :-):-):-) uyanık döllenmek aşk yaşamak istemiyor @Lovely35 A afrodit26 @elisa__ SirriEyvan SirriEyvan Mogami Mogami W wuslt um öpüyorum sizi
valla bence bu işte de bi hayır var balım lakin sen bugün bi çalışma yap spermler içerde olsun sonrası Allah kerim...hem belki yumurtlaman 17 ya da 18 de olacak ne malum...bi de bence baktın eşin yum dönemi şehir dışında olacak 3 gün girme ilişkiye tam gideceği gün gir ki içerde daha fazla olsun...Ötesini de Allah bilir
ayy canm gercektenmi ya valla ben muallakta kaldım kullanmadım mogamim de bi yorumunda 2cm üstüne fayda etmiyomuş demişti onu görünce umudumu kestiydim ben ondan..
kuşum evet saraçoğlu öyle demişti ama yine de denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
canm salıya kadar giremiyodum kv bendeydi ama sonrasında da girim bişiler yazdım pek yanıt alamayınca küstüler heralde dedim artık :)
ah kıyamam olmaz öyle bişey sana küsülür mü ayol...

eşimi gönderdim test almaya bekliyorum...lakin heyecan yapma anacım sonuç belli...ben şimdiden farklı nedenler aramaya başladım
Allah korusun inşallah başka nedenleri yoktur,insanız hep güzel şeyler umuyoruz,daha reglide olmamışsın, sonra şöyle birşey var SirriEyvan SirriEyvan da gebe kalmadan önce bayağı bir gecikme yaşamıştı,bebek değilse bile rahmin kendini hazırlaması olarak bakılabilir bu duruma, öyle kötüyü çağırmayalım..

anlarız birazdan balım zaten yarına da doktor randevum var devlette...gebelik değilse iyi olacak bu kontrol yumurtalıklarıma baktırırım

kuzum hayırlısı...8. deneme olacak ama bak gör

valla bence bu işte de bi hayır var balım lakin sen bugün bi çalışma yap spermler içerde olsun sonrası Allah kerim...hem belki yumurtlaman 17 ya da 18 de olacak ne malum...bi de bence baktın eşin yum dönemi şehir dışında olacak 3 gün girme ilişkiye tam gideceği gün gir ki içerde daha fazla olsun...Ötesini de Allah bilir

kuşum evet saraçoğlu öyle demişti ama yine de denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum

ah kıyamam olmaz öyle bişey sana küsülür mü ayol...
denicem canm faydası olmazsa da zararı yoktur nasılsa..sağolasın

Back
X