Canım başım çok fena ağrıyor midem bulanıyor çok halsizim ayağa bile kalkmaya Halim yok .Hayırdir canim ne oldu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım başım çok fena ağrıyor midem bulanıyor çok halsizim ayağa bile kalkmaya Halim yok .Hayırdir canim ne oldu ?
amin saol canım,inşallah sende hayırlı haber verirsin bize bu ay :) sadece sol kasıkta oluyo,kesemde ordaydı zaten :) bi noktaya sanki bi şey batırıyormuşsun gibi acıyo,ama öyle dayanılmayacak gibi değil hafif bi acı.
Canım inşallah öyledir gebeyimdir aklımdan atmağ istiyorum çok yeni elbet bir gün bende anne olacağım diye düşünüyorum ama sonrada bende bi sorun olmazsa tam ovulasyon günü de ilişkide olduk ama yinede gebe kalmadım sorun ne acaba gebe kalamıyorum diye düşünüyorum.Canim insallah gebesindir ama olmasada uzulme daha cok yenisin simdiden neden olmuyor diye kafaya takma rahat ol ve olumsuzluklari kafandan at.bemin 8.denemem olucagi gunu bekliyorum.
eee prenseslerde bekletilmekten hiçç mi hiç hoşlanmaz yani... ya işin garibi gerçekte de böyle hanı prens hep bekler prenses bi gelir ummadık anda prens yoksa beklemeden giderorda da nazlı olan biz yorulan sperm
elisam kocişe dedim bak yarın eve geliyosun o kadarsert çıkınca hayır demedi
ama benim işim belli olmaz belki kıyamam kendisine
yarın kadın doğum dok. na gideceğim randevuyu o zamana buldum ancak
gidip ne diyeceğim en iyisi yumoş çatladı mı çatlayacak mı ona baksın :)
iyiymiş kolay hemde bide bunu deneyelim allahın izniyle olucak bu iş inşallahEvet canım ilişkiye de gireceksende bunu yaptıktan sonra ilişkiye girecekmişsin 7 şer tane Felak ihlas nas Fatiha ayetel kürsi okunacakmış hergün
Canim ovulasyon gunu iliski olsa bile gebelik olucak diye sart yoktur.allahin isi sabredip bekliycen.bende bu ay ovulasyon testi denemistim olmadi.biraz rahat olmak lazim.biz ne yaparsak yapalim allah ne zaman isterse o zaman oluyor.sen belki de hamissinCanım inşallah öyledir gebeyimdir aklımdan atmağ istiyorum çok yeni elbet bir gün bende anne olacağım diye düşünüyorum ama sonrada bende bi sorun olmazsa tam ovulasyon günü de ilişkide olduk ama yinede gebe kalmadım sorun ne acaba gebe kalamıyorum diye düşünüyorum.
Canım benim ya inşallah öyledir evet sabr edelim.Canim ovulasyon gunu iliski olsa bile gebelik olucak diye sart yoktur.allahin isi sabredip bekliycen.bende bu ay ovulasyon testi denemistim olmadi.biraz rahat olmak lazim.biz ne yaparsak yapalim allah ne zaman isterse o zaman oluyor.sen belki de hamissin![]()
Hayırlısı olsun canım benimKızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim ama ben dün gece adet oldum. Doğum günü hediyesi olarak... Artık ne ovulasyon testlerine ne de gebelik testlerine bir inancım kalmadı. Silik çizgiyi eşimde, arkadaşlarımda görmüştü ama adet oldum. Hayırlısı böyleymiş demekki...
Mogami inşallah senin testte seni yanıltmıştır. İnşallah sen hamilesindir canım.
ya moral bozmak istemem ama listeye bakınca insan ümidini yitiriyo hamile olanların ya 3. denemesi ya 2. denemesi olduktan sonra oluyo olmayınca böle benim gibi 6-7-8 ne kadar denersen dene![]()
amin inşallah canım .....insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyorÖyle umutsuz olmak yok canım demekkı onların vaktı gelmıs benımde bu ay 5 denemen sonucu bılmıyorum daha hayırlısını dıleyıp sabırla beklemekten baska caremız yok RAbbım gonlumuze sukunet sabır versın tez zamanda hayırlı haberler almayı hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsın bızlere
bi surahiye topptan okusamda öyle içsen hergün olmazmı hergün taaze taze mi olacak :)Gebe kalana kadar hergün :)
amin inşallah canım .....insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor
bi surahiye topptan okusamda öyle içsen hergün olmazmı hergün taaze taze mi olacak :)
Bende hamile olmak ıstiyorum. Allah hepimizin yuzunu guldurur insallah
Allah razı olsun canım...testlerle uğraşma artık ve kafanı rahat tut...İdrar testleri çok yanıltıcı bunu bende yaşamıştım o yüzden yarın bi kan vereceğim...sende umarım keyifli bir akşam geçirirsin sakın zehir etme olumsuz düşüncelerle...Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim ama ben dün gece adet oldum. Doğum günü hediyesi olarak... Artık ne ovulasyon testlerine ne de gebelik testlerine bir inancım kalmadı. Silik çizgiyi eşimde, arkadaşlarımda görmüştü ama adet oldum. Hayırlısı böyleymiş demekki...
Mogami inşallah senin testte seni yanıltmıştır. İnşallah sen hamilesindir canım.
bacım opra 10 da esra 7 de hamiş kaldı bi de onlara bak derim boşver sen listeyi amaaaaaaaaaaaaannnya moral bozmak istemem ama listeye bakınca insan ümidini yitiriyo hamile olanların ya 3. denemesi ya 2. denemesi olduktan sonra oluyo olmayınca böle benim gibi 6-7-8 ne kadar denersen dene![]()