- 4 Eylül 2014
- 1.110
- 1.294
- 208
- 48
İym fistik evde takiliyoruz ailece herkes kendi havasinda :)iyiyiz hatun sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İym fistik evde takiliyoruz ailece herkes kendi havasinda :)iyiyiz hatun sen nasılsın
iyi yapıyorsunuz canım haftasonu pek sakin burası daİym fistik evde takiliyoruz ailece herkes kendi havasinda :)
iyi yapıyorsunuz canım haftasonu pek sakin burası da[/QUOTE
Sende durumlar nasil yarin mi kan testi ?Tospaaa da burada :)
hacettepeye mi başvurdun kuzum...bende başvurdum yarın bekliyorum bende sonucu ama ümitli değilim...Kızlar yarın benim formasyon işi belli olacak, dua edin bana. Almaya hak kazanmış olayım.
hacettepeye mi başvurdun kuzum...bende başvurdum yarın bekliyorum bende sonucu ama ümitli değilim...
iyi yapıyorsunuz canım haftasonu pek sakin burası da[/QUOTE
Sende durumlar nasil yarin mi kan testi ?Tospaaa da burada :)
İnsallahhh canim dua edicemKızlar yarın benim formasyon işi belli olacak, dua edin bana. Almaya hak kazanmış olayım.
ay benimde ortalama 2.30....kazanırsam ki hayal yani ama evet ankaraya gelip gideceğim...inşallah ikimizin de olur kuzum yaaEvet canım, bizim okula :) Ben de pek umutlu değilim 20 mezun alıyo sadece. Ortalamam da 2.37 Kısmet. Bi umut, inşallah. Ee sen kazanırsan Ankaraya mı geleceksin Şubatta :)))
İnsallahhh canim dua edicem![]()
Hakkinda hayirlisi olsun insallahhhhh guzelim :)nilgunuk kuzum yarın bi kan yaptırıcam...normalde hiç sevmem kan tahlili yaptırmayı ama işte....
ay benimde ortalama 2.30....kazanırsam ki hayal yani ama evet ankaraya gelip gideceğim...inşallah ikimizin de olur kuzum yaa
eşimde içeçekmi fazla mal göz çıkarmaz misali bi bardak da o içsin miHergün taaze taze 1 bardak suya :)
inşallah canım sonucu bile bile kan vereceğim ya çok uyuz oluyorumHakkinda hayirlisi olsun insallahhhhh guzelim :)
yaaa şahane olur hakkaten...formasyon arkadaşı da oluruz...yarın büyük günİnşallah canımmm, biz seninle görüşürüz bileeee olursa :) Formasyon için son şansım bu. Allah görür inşallah bizi de.
Hakkinda hayirlisi olsun insallahhhhh guzelim :)nilgunuk kuzum yarın bi kan yaptırıcam...normalde hiç sevmem kan tahlili yaptırmayı ama işte....
idrar testi mi yaptin okumadim cok gerileriinşallah canım sonucu bile bile kan vereceğim ya çok uyuz oluyorum![]()
yaaa şahane olur hakkaten...formasyon arkadaşı da oluruz...yarın büyük gün