2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ayyy onu demeyi unuttum evet eşinde okuyup içecek ama o sadece ilişki öncesi yapsada olur...aslında erkekler böyle yapınca stres oluyorlar ama hoca bana eşinde yapsın dedi
ben okusam o içse olur mu yoksa o kendi suyunu kendimi okuyacak

Hakkinda hayirlisi olsun insallahhhhh guzelim :)

idrar testi mi yaptin okumadim cok gerileri
yaptım canım negatifti lakin yarın zaten devlete bi randevu almıştım güya adetli olup hormon testi yaptırmak için almıştım randevuyu...ama gecikeli 4 gün oldu dolayısıyla gidip bi kan yaptırıcam ve yumurtalıklara baktırıcam

Kizlarrr napiyorsunuz :) ben bugun calismiyorum dun aksam iliski oldu birse yarin sabah olsun dedim kacirmayayim yumurtayi
gün aşırı en güzeli canım...hem spermlerde biriksin azcık iyi yapıyorsun dinlen...bizde çene yapıyoz işte

İnsallahhh canim dua edicem :KK60:
Cnm banada cinsiyet tahmini yaparmısın :) öncelikle mide bulantım kusmam hiç yok.uyku halsizlik var sadece.gerci benim annemin ablamında hiç bulantısı olmamış gebeliklerinde ikisininde.ablam 3 erkek doğurdu annem 2 kız.belirtilerim onlarla aynı gibi sanki.tatlı cok istemiyor canım genelde meyva istiyorum yada normal yemekler.sivilcelerim cok vardı şimdi biraz azaldılar.

İnsallahhh canim dua edicem :KK60:
Cnm banada cinsiyet tahmini yaparmısın :) öncelikle mide bulantım kusmam hiç yok.uyku halsizlik var sadece.gerci benim annemin ablamında hiç bulantısı olmamış gebeliklerinde ikisininde.ablam 3 erkek doğurdu annem 2 kız.belirtilerim onlarla aynı gibi sanki.tatlı cok istemiyor canım genelde meyva istiyorum yada normal yemekler.sivilcelerim cok vardı şimdi biraz azaldılar.

hacettepeye mi başvurdun kuzum...bende başvurdum yarın bekliyorum bende sonucu ama ümitli değilim...
Olur inşallah canim sen nereye basvurdun yeni mi istedin ogretmenligi farklı bi hedefin mi vardi mezun olurken
İnşallah canımmm, biz seninle görüşürüz bileeee olursa :) Formasyon için son şansım bu. Allah görür inşallah bizi de.
Benle de gorusuunn bananeee ☺☺ mogami cidden gel kiz beytepe de camlar altinda bulusuruz ☺☺ Mogami Mogami

Selam canim insallah rahat gecer hamileligin..Ya belirtiler bir yana ben senin hamile oldugunu duydugum anda kizin olacak diye hissetmistim :) Rabbim saglikli, hayirli evlat nasip etsin insallah

yaptım canım negatifti lakin yarın zaten devlete bi randevu almıştım güya adetli olup hormon testi yaptırmak için almıştım randevuyu...ama gecikeli 4 gün oldu dolayısıyla gidip bi kan yaptırıcam ve yumurtalıklara baktırıcam
Her ne icin olursa olsun hayirli haberlerle gelirsin insaalllaaahhh

Olur inşallah canim sen nereye basvurdun yeni mi istedin ogretmenligi farklı bi hedefin mi vardi mezun olurken
2008 mezunuyum biliyorsun ama lanet olası hacettepe daha bi kaç yıldır formasyon vermeye başladı kuzum yaa...yoksa şimdiye kadar almış atanmıştım da...lakin artık öğretmen olsam mı bilmiyorum aöf de sosyoloji okuyorum ve sosyolog olarak atanmam daha kolay...sadece elimde bulunsun diye almak istiyorum formasyonu hayat bu belli mi olur

Selam canim insallah rahat gecer hamileligin..Ya belirtiler bir yana ben senin hamile oldugunu duydugum anda kizin olacak diye hissetmistim :) Rabbim saglikli, hayirli evlat nasip etsin insallah
Hayırlısı olur inş canım :) sağolasın Bir kuzda senin darısı başına inş

Back
X