2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

benide ekleyebilirsiniz, bat 20 ekimdi,deneme olarak kaç ay içinde olduğuysa,bir senenin sonunda oldu
canım hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına...listeye topikte aktif olanları ekliyorum ne yazık ki...

Arkadaslar araniza yeni katildim bn ve 2.5 yildir anne olmak icin ugrasiyorum bna yardimci olacaginiza inaniyorum

Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim ama ben dün gece adet oldum. Doğum günü hediyesi olarak... Artık ne ovulasyon testlerine ne de gebelik testlerine bir inancım kalmadı. Silik çizgiyi eşimde, arkadaşlarımda görmüştü ama adet oldum. Hayırlısı böyleymiş demekki...

Mogami Mogami inşallah senin testte seni yanıltmıştır. İnşallah sen hamilesindir canım.
lovely'im ne desem bilemedim ama hayırlısı olsun diyelim .. aklımdan da gecmedi değil gecikmeli adet oldun silik çizgi, gördün acaba kimyasal mıydı ki.. sadece aklıma geldi öle canm sen sağlıklı ol da önümüz ay olur inşallah..

Arkadaslar araniza yeni katildim bn ve 2.5 yildir anne olmak icin ugrasiyorum bna yardimci olacaginiza inaniyorum
Hoşgeldin aramıza... :) burda herkes çok iyidir... Muhabbeti bol bir yere dustun ;)
Sen bu süreçte herhangi bir tedavi oldun mu ?

lovely'im ne desem bilemedim ama hayırlısı olsun diyelim .. aklımdan da gecmedi değil gecikmeli adet oldun silik çizgi, gördün acaba kimyasal mıydı ki.. sadece aklıma geldi öle canm sen sağlıklı ol da önümüz ay olur inşallah..
Afroditcim nasılsın... Bitti mi adetin hayırlısıyla... :) geçen gün moralin bozuk gibiydi... Toparlandin inşaAllah biraz bu kistcikerde moral da önemli çünkü :) bunu da atlatacaksin Rabbimin izniyle...

hoşgeldin canım...zor bir süreç olmuş senin için umarım tez zamanda son bulur...yarın topik yoğun olur kızlarla hemen kaynaşırsın :KK39::KK39:

Ama polikistik over hastasiyim cok zoor gibi geliyo bna kilomda var cok istiyorum ama
benim bi arkadaşım aynı durumdaydı üstelik onda tiroid de vardı aynı şekilde klomen ve iğne ile 1 yılın sonunda hamile kaldı oğlu şuan 2 yaşına girecek...sıkma canını ve en önemlisi stres yapma

Back
X