- 17 Mart 2014
- 12.405
- 10.694
- 228
- 35
Oyy.. canım benim.. Çok sevindim, inşallah sonucun daha da koyulaşır..
Hayırlısı inşaAllah, nerden çıkmış o öyle, ne demek evlendikten sonra değiştin.. pozitif düşün pozitif olsun diyoruz ama bu sefer öyle olmamış.. insanlar nasıl düşünüyorlarda yargılıyorlar insanları.. anan da olsa, baban da olsa fark etmiyor demek..Sen üzme kendini.. Ortada birbirleri arasında konuştukları mevzulardan doğan fitilleme var gibi geldi bana.. ne demek kızlarım bakar bana... evet bakar RAbbim düşürmesin ama, bir an gelir el gelini olan kızlar da resti çekebilir.. Olmaycak iş değil sonuçta.. gün gelir o laf dediğin kalbini kırdığın kızcağızın eline düşersin.. Yüzün kızarmz mı.. anlamıyorum arkadaş insanları, bişey olsa da geline göz dağı versem diye kıvranıyorlar resmen
![]()
ben onlara elimde doğum günü içn aldığım sonra değiştiğim battaniyeyi götürmüştüm daha görmemişi bile ben onlar için çabalarken kendi anneme almadan önce ona alıp sürprzler yapıp uğraşırken eşime annene düzgün davran diye yalvarırken kardeşlerine insanlık ederken onlar arkamdan böyle düşünüyorlarsa ALLAHım sen gör ona göre sen iyisini bilirsin dedim bi şey dilemedim iyi kötü onlara artık hiç iyi niyetim kalmadı eşimde eve gelince kızdı kardeşm yapmmış kimbilir ne dedikodular yaptılar çirkefler iftira atıyolar dedi ağladım sakın üzülme görüşmüyoruz dahada size koşarsaam nasıl bakıcaklar yüzüne dedi . çok yıprandımm ama rabbim bilir ...