• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

belki gecmisi okurken gormusundur.
dun biz nasil heycanlandik anlatamam bir kiz yazmiski test yaptim silik
ama profil resmide senin profilin hepimiz sok sonra anladik sen olmadigini

CANIMM EVET SORMA BENDE SABAH GÖRDÜM ÇOK TUHAF OLDUM BAKIYORUM BENİM RESİM TEST SİLİK :-):-) ÇOK KOMİK OLMUŞ BUGÜNDE BEN SİLİK DEYİNCE HERKES NEYE İNANACAĞINI BİLEMEZ YİNE Mİ KARIŞTIRIYORUM DER SANIRMI:-) İNŞALLAH İKİ AYNI RESİMDEN İKİ AYNI SONUÇ ÇIKAR :)

CANIMM EVET SORMA BENDE SABAH GÖRDÜM ÇOK TUHAF OLDUM BAKIYORUM BENİM RESİM TEST SİLİK :-):-) ÇOK KOMİK OLMUŞ BUGÜNDE BEN SİLİK DEYİNCE HERKES NEYE İNANACAĞINI BİLEMEZ YİNE Mİ KARIŞTIRIYORUM DER SANIRMI:-) İNŞALLAH İKİ AYNI RESİMDEN İKİ AYNI SONUÇ ÇIKAR :)
ins ALLAH CANIM:) KAN NE ZAMAN CIKICAK ? BIZ SONUCU BILICEKMIYIZ YOKSA YARINMI?

Kaygılım sen gitme kv. Arama sorma kadın ne zaman hayatınıza girse sorun yaratıyor....araya mesafe koy adını her daim ağzına alamasın bu ne böyle karın ağrısı yetmezmiş gibi kv.de sinirlendim....ne güzel sabah ilaç almıştım onun verdiği rahatlıkla uyuyordum kapının ziline ısrarla 3-5 kez bastılar ben de araba birini rahatsız ediyor sandım meğer alt komşu acmamış dış kapıyı bana açtırdılar...çok sinirliyim ve çok sancım var :( buu arada kan testi güzel sonuç verir inşallah

MINIKKUS1 MINIKKUS1 m yazdıklarını okudum canım benim çok sinirlendim kv.ne!!! böyle ne çok kv gelin örnekleri var canım dönüp dolaşıp gelinin eline düşüyorlar boşver sıkma tatlı canını bak ne güzel kocişin yanında sana destek, o da olmasaydı napardın ya. Rabbim Herkesi farklı şeylerle imtihana sokuyor işte ama aynı zamanda hiçbir kuluna kaldıramayacağı yük de vermiyor Elhamdulillah iyi ki Müslümanız da darlandığımız zaman kılacağımız namaz çekeceğimiz tesbih okuyacağımız Kuran ve bizi her zaman dinleyen gözetip kuşatan Rabbimiz var. Dualarım seninle tatlım üzülmeee :KK35:
Buarada silik çizgi miiiiii yehuuuuuuuuu :rolleyes::KK6: Rabbim hayırlısını nasip etsinnn inşallah göbişte bebiş vardııır heycanlandım şimdi :KK9:

MINIKKUS1 MINIKKUS1 m yazdıklarını okudum canım benim çok sinirlendim kv.ne!!! böyle ne çok kv gelin örnekleri var canım dönüp dolaşıp gelinin eline düşüyorlar boşver sıkma tatlı canını bak ne güzel kocişin yanında sana destek, o da olmasaydı napardın ya. Rabbim Herkesi farklı şeylerle imtihana sokuyor işte ama aynı zamanda hiçbir kuluna kaldıramayacağı yük de vermiyor Elhamdulillah iyi ki Müslümanız da darlandığımız zaman kılacağımız namaz çekeceğimiz tesbih okuyacağımız Kuran ve bizi her zaman dinleyen gözetip kuşatan Rabbimiz var. Dualarım seninle tatlım üzülmeee :KK35:
Buarada silik çizgi miiiiii yehuuuuuuuuu :rolleyes::KK6: Rabbim hayırlısını nasip etsinnn inşallah göbişte bebiş vardııır heycanlandım şimdi :KK9:

canım çok sağ ol çok haklısın ben iyiliğimden eminim onlar utansınlar diyorkibirine iftira atarken önce senin ellerin kirlenecek o yüzden rabbime havale ettim o iyisini bilir gösterir ... çok şükür sığındığımız rabbimiz var evet :) moral kaynağım kkda var :) sonucum negatif testlerden bıktım artık alamyacağım idrar testi :(

Kaygılım sen gitme kv. Arama sorma kadın ne zaman hayatınıza girse sorun yaratıyor....araya mesafe koy adını her daim ağzına alamasın bu ne böyle karın ağrısı yetmezmiş gibi kv.de sinirlendim....ne güzel sabah ilaç almıştım onun verdiği rahatlıkla uyuyordum kapının ziline ısrarla 3-5 kez bastılar ben de araba birini rahatsız ediyor sandım meğer alt komşu acmamış dış kapıyı bana açtırdılar...çok sinirliyim ve çok sancım var :( buu arada kan testi güzel sonuç verir inşallah

akşam 3 kere aradı açmadım eşimde açmadı evet bundan sonra gitmeyeceğim ne oturmaya ne de yemeğe hiç bi şeye zaman geçer araları düzelirse eşimle ben mesafeli duracağım artık onlar benden bi güleryüz beklemesinler merhaba merhaba o kadar rabbim göstersin yaptıklarını utandırsın :( adet oluyorsun desene :( ocağa devretti umutlarımız benimde kan değerim negatif :( ksmet nasip .. tam uyumuşken basılır mı onlar açmıyo diye ne demek ayyy hemde 3 kere o sinirle sövmediysen iyidir :)

canım çok sağ ol çok haklısın ben iyiliğimden eminim onlar utansınlar diyorkibirine iftira atarken önce senin ellerin kirlenecek o yüzden rabbime havale ettim o iyisini bilir gösterir ... çok şükür sığındığımız rabbimiz var evet :) moral kaynağım kkda var :) sonucum negatif testlerden bıktım artık alamyacağım idrar testi :KK43:
AYYY bu negatif testler ömrümüzü yedi zaten gerçekten en iyisi almamak yapmamak akışa bırakmak ama insan yapamıyor ya :KK43: zaten ilaç kullanıyordun dimi tatlım üzülme inşallah hayırlısıyla gelir bebişşş :KK51:

canım çok sağ ol çok haklısın ben iyiliğimden eminim onlar utansınlar diyorkibirine iftira atarken önce senin ellerin kirlenecek o yüzden rabbime havale ettim o iyisini bilir gösterir ... çok şükür sığındığımız rabbimiz var evet :) moral kaynağım kkda var :) sonucum negatif testlerden bıktım artık alamyacağım idrar testi :KK43:
Kv'ne çok sinirlendim. Senin gibi gelini öpsün de başına koysun. İftira, atana geri döner sen hiç canını sıkma. Allah'tan eşin senin yanında bu konuda çok şanslısın. Değerinin de düşük çıkmasına üzülme sakın, hayırlı zamanlarda gelecektir inşallah bebişin sen dua etmeye devam et ;)

AYYY bu negatif testler ömrümüzü yedi zaten gerçekten en iyisi almamak yapmamak akışa bırakmak ama insan yapamıyor ya :KK43: zaten ilaç kullanıyordun dimi tatlım üzülme inşallah hayırlısıyla gelir bebişşş :KK51:

EVET CANIM YOK ÜZÜLMEDİM BEKLEMİYORDUM ŞİMDİ İÇ RAHATLIĞIYLA BUGÜN SON HORMON İLAÇLARIMI ALIP ADETİ BEKLEYECEĞİM SONRA DİĞER İLAÇLARA BAŞLICAM GERİSİ ALLAH KERİM :):) BAKALIM NELER OLACAK BİR DAHAKİ AYA :)

BETA HCG 0.38 :KK43: ARTIK TEST ALMAYACAĞIM HİÇ Bİ ZAMAN SÖZ VERİYORUM ŞU ANDAN İTİBAREN KENDİME VARSA KANA GİDECEĞİM İLAÇLARA DEVAM :KK43:
hayırlısı Allah tan tatlım.. Hele ilacın bitsin bi.. Rabbim o günü de gösterecektir canım.. :) Asma dudişlerii :D

Kv'ne çok sinirlendim. Senin gibi gelini öpsün de başına koysun. İftira, atana geri döner sen hiç canını sıkma. Allah'tan eşin senin yanında bu konuda çok şanslısın. Değerinin de düşük çıkmasına üzülme sakın, hayırlı zamanlarda gelecektir inşallah bebişin sen dua etmeye devam et ;)

çok sağ ol nesnelyim ne güzelde yazmışsın :) evet eşimde seni buldular çok bile dedi :) sağ olsun yanımda haklıyken yanımda olmazsa onada güvenemem o yüzden o benim ynaımda olsun gerisi sorun değil elbet ettiklerini bulurlar . negatifte ne yapalım bi dahakine pozitife döner inşallah :) sende diyet yapıyormuşsun iyi yapmışsın kafa dağılır rahatlar biraz :)

hayırlısı Allah tan tatlım.. Hele ilacın bitsin bi.. Rabbim o günü de gösterecektir canım.. :) Asma dudişlerii :D

:-):-) yok yok dudişi okuyunca hemen gülüverdimm kısmet ne zamansa oyy oyyy yandan yandan en azından uygulama tedavi vs var umutlar yeşermiş durumda hala :)

çok sağ ol nesnelyim ne güzelde yazmışsın :) evet eşimde seni buldular çok bile dedi :) sağ olsun yanımda haklıyken yanımda olmazsa onada güvenemem o yüzden o benim ynaımda olsun gerisi sorun değil elbet ettiklerini bulurlar . negatifte ne yapalım bi dahakine pozitife döner inşallah :) sende diyet yapıyormuşsun iyi yapmışsın kafa dağılır rahatlar biraz :)
Evet bugün dukanımsı bir diyete başladım bakalım. Sürekli hamilelikle ilgili bişeyler okuyarak kafama çok taktığımı farkettim. Bat'a yaklaşık 15 gün var ama ben şimdiden heyecan yapmaya başladım. Sonra dedim bu böyle olmaz uzaklaşmam lazım. o yüzden şimdi diyetle ilgili şeyler okuyorum. Çalışmalara ve folik asite devam, onun haricinde başka da bişey yapmam :D

Evet bugün dukanımsı bir diyete başladım bakalım. Sürekli hamilelikle ilgili bişeyler okuyarak kafama çok taktığımı farkettim. Bat'a yaklaşık 15 gün var ama ben şimdiden heyecan yapmaya başladım. Sonra dedim bu böyle olmaz uzaklaşmam lazım. o yüzden şimdi diyetle ilgili şeyler okuyorum. Çalışmalara ve folik asite devam, onun haricinde başka da bişey yapmam :D

en güzeli bende en azından bu adetten sonra çok beklemeyeceğim adet düzene girerse daha da güzel olacak 43.günüm bugün şöyle 30günde bir olmanın zevkini bekliyorum :):) bende daha bi şey yapmam doktor yap gel diyene kadar :)

EVET CANIM YOK ÜZÜLMEDİM BEKLEMİYORDUM ŞİMDİ İÇ RAHATLIĞIYLA BUGÜN SON HORMON İLAÇLARIMI ALIP ADETİ BEKLEYECEĞİM SONRA DİĞER İLAÇLARA BAŞLICAM GERİSİ ALLAH KERİM :):) BAKALIM NELER OLACAK BİR DAHAKİ AYA :)
Kaygılı canım bu ara bende bu iftira konusundan muzdaribim. Eşimin ailesi başı çekiyor bide işyerimdekiler başladı. Kafayı yicem kesinlikle tam bi imtihandan geçiyorum bu ara. Zamanında o kadar emek verdim para kazandırdım patrona tek bi hatamda günah keçisi oldum ve arkamdan işyerindekilere neler anlatıyomuş Kocamın arkasından bile konuşmuş ben çalışmuyomuşum kocam da benim hayatımı mahvetmiş üstüme kara bulut gibi çökmüş falan. Bunları söyleyen de erkek hani. .. rabbime havale ettim bu güzel günlerimi mahvetmenin acısı çıksın inşallah

Günaydın kızlaaaar :) en son eşim artık çocuk istemiyor diyerek kendimi depresyon çukurlarına atıp ayrılmıştım sayfadan.
Amaaa bugün adetim 4 gün gecikti 2 gündür iki farklı markayla 4 test yaptım hepsinde de silik ikinci çizgi çıktı......
şimdi duşumu aldım hazırlanıp hastaneye kan testi yaptırmaya gideceğim...
Adet gecikmesinin yanı sıra bende şu belirtiler var...
1. göğüs uçlarım çooook acıyorrr
2. ağzımda metal tadı var nasıl anlatsam böyle demir yalamışım sanki ya da sürekli dudağım kanıyormuş gibi kan metal tadı karışık garip bir şey.
3. sağ ve sol kasığım da ara ara batmalar oluyor. ama çok şiddetli değil.
4. adetimin geciktiği ilk gün adet olacakmış gibi karnım ağrıdı 2-3 kere wc ye gittim hasta oldum sanıp ama bişey yoktu.

Kızlar dua edin benim için inşallah bebişim benimledir. Rabbim bize bağışlar onu :)
ayyyy ne güzel geri dönüş bu canım :) hhayırlı haberlerini bekliyoruz :):):)

MINIKKUS1 MINIKKUS1 canım neler oluyo silik çizgi falan hadi hayırlısı :)

Back
X