- 17 Mart 2014
- 12.405
- 10.694
- 228
- 35
Kaygılı canım bu ara bende bu iftira konusundan muzdaribim. Eşimin ailesi başı çekiyor bide işyerimdekiler başladı. Kafayı yicem kesinlikle tam bi imtihandan geçiyorum bu ara. Zamanında o kadar emek verdim para kazandırdım patrona tek bi hatamda günah keçisi oldum ve arkamdan işyerindekilere neler anlatıyomuş Kocamın arkasından bile konuşmuş ben çalışmuyomuşum kocam da benim hayatımı mahvetmiş üstüme kara bulut gibi çökmüş falan. Bunları söyleyen de erkek hani. .. rabbime havale ettim bu güzel günlerimi mahvetmenin acısı çıksın inşallah
karnında sabin varken bunları edenler iki katıı günah işlerlerr diyor ki hadis iftira atanlar iftiraya uğrayan onları affedene dek rabbimin cehennemindedirler ... ben dini vazifelerini yerine çok getiren biri değilim ama içimde inancım çok ve rabbimin ilahi adaletine güveniyorum o yüzdende şu an sakinim içim içimi yemiyor sende allah bebişimize sağlık ömür versin onunla mutlu ol yoksa stresler bebeğin her şeyini etkiliyor onlarıı allaha havale et gel burda söv kız yaz içini dök rahatla ama gerisinde mutlu ol bende öyle yapıyorum çok zor ama rabbim görsün çok günah hee bi de patronlar bi hatada bitirirler insanı o yüzden bunlar hayat tecrübesini işini düzgün yap ama kimsenin işi için kendini paralayıp strese girme ben de öyleydim artık değilim :)