• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

SENDE BEBİŞİNİ ALIR ÇIKARSIN AZ DAYAN :) BENDE ÇOK SIKIŞTIRILMIŞTIM ESKİ İŞ YERİMDE HİÇ ARALIKSIZ SIFIR İNTERNET VE TELFONLA ÇALIŞIYORDUM NELER ETTİLER Bİ ANDA Bİ GÜNDE HEMEN AYRILDIM HERKES ÜZÜLDÜ VS MÜDÜRÜME KIZMIŞTIM SONRA NİYE AYRILDIN DESEYDİN VS DEDİ DEDİM ÇOK UYARDINIZ DEMEK BEN İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLAMADIM ÇIKTIM YERİME İKİ ELEMAN ALMIŞLAR SEN DÜŞÜN NE KADAR ÇAIŞTIĞIMI İYİKİ AYRILMIŞIM O MAAŞ İÇİN BUNCA ÇALIŞMA STRES Bİ DE ÜSTÜNE LAF YEMEYE İYİKİ DEVAM ETMEMİŞİM :) O YÜZDEN ONLAR İÇİN ÜZÜLMEYE DEĞMEZ GİTTİĞİ YERE KADAR ÇALIŞ PARANI KENARA KOY BEBİŞ İÇİNHAZIRLIKLAR YAP SONRA AYRILIRSIN :)
Aynen canım bebiş bi gelsin benim de düşüncem bu yönde. İnşallah o günleri görürüm.

cnm benim yaa üzüldüm bak şimdi cadı kaynana :(
eşin doğru olanı yapmış durduk yere sorun çıkarmış zaten kıskançlık oluyor evlenince kaynana kıskanıyor eşinden oğlunu çok takılma bu konulara o utaansın dedkleri için cnm sen bir meleksin :):):)

canımmm sağ ol evet melek değilim lafımı esirgemem ama onları aşağılamam kırmam incitmem saygılıyımdır yerimi bilirim arkalarından iyi konuşurum ve eşime hep iyi davran derim tüm bunlara rağmen aldığım karşılık çok acı ama bundan sonra kendileri utanırlar :( sen nasılsın bakalım adet yok mu hala?

tembell senii ahh ahh ne yapıyım seni çalışmalar yok ama bir dahakine hepsi güzel olacak inşallah :)
aaa ama günahımı alma ben çok çalıştım kii kimliğimi unuttuğum için girememiştim ağlarım ama yaaaa :KK42::KK42:
şimdi daha çok çalışıyorum derslerin biri bitti kaldı 3 tane ohhh :) ewt iyi alıcam bu sefer kimliği cebme koycam :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Hep böyle olur zaten mobbing uygularlar uygularlar sonrada yok biz senden memnunuz yok sen işini güzel yapıyorsun falan. Ben de bir önceki işimde aynı şeyleri yaşadım. Ne iftiralar ne dedikodular ayrıldım da kurtuldum çok şükür. İnşallah sen de hayırlısıyla kurtulursun canım bu kadar stres ve üzülmek bebişini de strese sokar. O senin için en önemli durumda şu anda.
Ya anlamadığım da o yani ben 4 yıldır burdayım bi iyi bi kötü geldik bu güne ama artık en son kocama da laf etmeye başlayınca kafamda bitti zaten. Yani kaybettiğim bebekleri öne sürdü sende o kadar sıkıntı yaşadın ama artık kendine gel dedi ki ben kürtaj olduktan bi gün sonra işe başladım ikinci de de yıllık izne çıktım dedi. Rapora falan alerjisi var aldırmıyo. Eşim eylül ayında işsiz kaldı ben kaç aydır ev geçindiriyorum kocam sanki bilerek yapmış gibi üstüne kara bulut gibi çöktü diyo. Millete neler diyomuş onları hiç bilmiyorum :) gerek de yok zaten

canımmm sağ ol evet melek değilim lafımı esirgemem ama onları aşağılamam kırmam incitmem saygılıyımdır yerimi bilirim arkalarından iyi konuşurum ve eşime hep iyi davran derim tüm bunlara rağmen aldığım karşılık çok acı ama bundan sonra kendileri utanırlar :KK43: sen nasılsın bakalım adet yok mu hala?
eeee kuzum daha nee tabi meleksin :):) onlar utansın
cnm benim kaç gündür krem gibi pembe akıntım var eşim de bekleyelim diyor uyuz oluyorum hastaneye gidip gitmemek arasındayım bide çok sık wc ye gidiyorum üşütmüş olablirim ama hiç yanma gbi şeyler yok sağlıkocağındaki dr kan almadı onada snir oldum:KK51: ders çalışıyorum bende

canım kırmızılar gelmiş incire devam et ov u bu ay bırak rahatla öyle çalışma yap :)
aynen canm bugun bitti adet bugun calışlmalar baslıyor adetin ilk gününden beri kasıklarda bi hareketlilik var kanamadandır dedim ama bitti hala var ya kist ya yumlar benm erken oluşuyo bişi artık her neyse:) kayglım bugun benim doğum günüm çok isterdim bugun mutlu bi haber alayım testlerden ama olmadı nasip kısmet diyorum test yapmadan calışma yapıcam bu ay incir kürü etki edecek inanıyorum ben :)

kuzuuuuuuuuuuuuuum nirelerdesin ayol....özlettin...durumlar nedir
canııııımm noolsun deli gibi yoğundu işler tepemde on kişi fırsat bulupta giremedim hiç :( ama yoğunluğum bitti artık yakanızdayım :)
geçen ay kocişle küstük çalışma olmadı ama bu ay açığı kapatcaz inşallah :KK73:verimli günlerdeğim :KK73:
sende durumlar ne tatlım ????

bende çok özledim kaç kere yazdım inşallah bu ay geldiğin gibi bebiş haberini de getirirsin bir ay küs kalmakkk .!!!ilk ve son olsunn hayat kısa bir daha o kadar uzun süre küsme umarım birbirinize daha sıkı bağlar bu ayrılık sizi bebişle süslenirrr :)
Amin canım pek bi olumluyum bu aralar sanırsın içime bir polyanna kaçmış o derece yani :) ve ne yalan söyliyim içimden bir his bir iki ay içinde bebişim gelecek sanki öyle hissediyorum yani bakalım hayırlısı Allahtan :)

KIZLARR :KK43:

DÜN KV LERE GİTMİŞTİM EŞİMLE BABASI YEMEK YEDİLER KV DE YİYORDU BABASI KALKIP SALONA MİSAFİRLERİN YANINA GİTTİ. EŞİM ANNESİNE İSTEMEDİĞİ Bİ ŞEY YAPTI DİYE KIZDI ANNESİDE SENİ NİYE DÜŞÜNİYİM EVLENDİN GİTTİN BENİ KIZLARIM DÜŞÜNÜR DEDİ EŞİMLE TARTIŞMA UZARKEN SEN EVLENDİKTEN SONRA İYİCE TERBİYESİZ OLDUN DEDİ EŞİMDE ANNESİNE KAYGILI YÜZÜNDEN Mİ YANİ DEDİ ODA BİLEMEM ARTIK DEDİ BEN ŞOK OLDUMM EŞİM KALK GİDİYORUZ DEDİ EVE GİTTİK BUNLARLA DAHA DA GÖRÜŞMÜYORSUN UTANMADAN İFTİRA ATIYOLAR DEDİ. BEN ONLARA KARŞI EŞİME HEP İYİ OLMASINI İSTERKEN ONLAR İÇİN SÜRPRİZLER YAPIP HER DAİM YOKTAN VAR EDİP MUTLU ETMEYE ÇALIŞIRKEN ONLAR BENİM EŞİMİ KIŞKIRTTIĞIM İÇİN BÖYLE OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜLER YA YARABBİ SEN BÜYÜKSÜN DEDİM EVLENDİĞİMİZDEN BERİ İLK TARTIŞMA BU KADAR KÖTÜ HİÇ SESİMİ ÇIKARMADIM ÇIKTIM EVİME GİTTİM AĞLAYARAK ÇOK ÜZGÜNÜM :KK43: HEMDE AKLIMDA PREDİKTORDE SİLİK GİBİ HAYALETİN NEŞESİ VARKEN EVE GELDİM HEP SAĞ KASIĞIM YANDI RESMEN İÇİNE ATEŞ BIRAKMIŞLAR GİBİ

yahu bu kv lerin en iyisi bile tehlikeli yemin ederim sen oğlunla tartışırken gelinine niye sıçratıyosun olayı tövbe tövbe sinir oldum şimdi, yalnız eniştemize benden bir takdir madalyası çok şık hareket etmiş bravo
kaygılım benden sana naçizane bir tavsiye hep olumlu konuşmaya devam ana-oğul kısmının sağı solu belli olmaz yarın muçmuç olurlar bir bakmışsın sen kötü olmuşsun prim vermeyelim tatlım :KK39:

Slm kızlar Nasılsıniz bakem ya birşey soracağım aranızda bal tarçın çörek otu kullanan ve netice alan var mı

Back
X