• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

W wuslt cnm nasılsınız ne zamandır görüşemedik minnakın nasıl yoruuyor mu seni :)tatlı yorgunluklar bunlardemi allahım bize de hayırlısını nasip et...

akşam 3 kere aradı açmadım eşimde açmadı evet bundan sonra gitmeyeceğim ne oturmaya ne de yemeğe hiç bi şeye zaman geçer araları düzelirse eşimle ben mesafeli duracağım artık onlar benden bi güleryüz beklemesinler merhaba merhaba o kadar rabbim göstersin yaptıklarını utandırsın :( adet oluyorsun desene :( ocağa devretti umutlarımız benimde kan değerim negatif :( ksmet nasip .. tam uyumuşken basılır mı onlar açmıyo diye ne demek ayyy hemde 3 kere o sinirle sövmediysen iyidir :)
Off hep yapıyorlar bunu yaşlı insanlar zilin sesini duymuyorlar normalde insanlık namına ses çıkarmıyorum ama bole olunca sövmemek için zor tutuyorum kendimi....kv konusunda şöyle bir laf vardır ne kadar uzak o kadar iyi her iki taraf içinde öyle...teste sıra gelince kız o testlere verdiğin parayla araba alırdın araba :)

İyiyim canim ben hamile kalmadan 1 ay once kullanmistim yumurta kalitesini arttiriyormus
Tşk ederim canım öyle duydum bi de FSH düşürüyormuş benim FSH sınıra çok yakın çıktı onu düşürmem gerek bugün 3. Günüm umarım işe yarar

W wuslt cnm nasılsınız ne zamandır görüşemedik minnakın nasıl yoruuyor mu seni :)tatlı yorgunluklar bunlardemi allahım bize de hayırlısını nasip et...
İyiyim canim bugun kalp atisini duyduk teyzesi sen nasilsin rabbim sanada hayirlisiyla nasip etsin insallah bulanti ve halsizlik oluyor o kadar

daha iyiyim canm bugunlerde incir kürüne basladım kv hastanede onunla ilgileniyorum evin işi falan derken pek düşünme fırsatım olmuyo.. insallah bu ay gelirde tutunur annesine kuzum sağolasın:)
canim iyi olmana sevindim k.v. nin de duasini alirsin İNŞALLAH BUAY GELECEK ALLAHIMIZIN IZNIYLE:KK46::KK73:

İyiyim canim bugun kalp atisini duyduk teyzesi sen nasilsin rabbim sanada hayirlisiyla nasip etsin insallah bulanti ve halsizlik oluyor o kadar
oyyyy oyyyyy yerim ben sizi ya ne güzelll :) iyiyim cnm bende sınavlar açıklandı tabi bi taanesine girdiğm için olsun vardır bunda da bi hayır ders çalışıyorum bende bu arada bebiş çalışmlarına devam :KK68:dün ilişk oldu ama böyle afedersin ama yanma vardı çok kötü oldum daha önce hiç olmamıştı öyle işte cnm benm :)

bu ilk değil evlenmeden öncede böyle bir şey olmuştu sevgili zamanımda görümcemler yapmıştı yine bana atmışlardı suçu artık kaç kere büyüklük yapacağım taviz tavizi doğurur dahada selam veririm o kadar fazlasını beklemesinler
tabii canim onlar gelecek sana sende hizmetini hurmetini saygini yaparsin utansinlar sen bisey deyip onlarin seviyesine inme daha senin kiymetini bilecekler torun gelecek torun

Back
X