• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Insallah canim bebisini saglikla kucagina alirsin darisi tum isteyenlere.dun hurda bi arkadas konu acmisti kocasiyla bosanmak uzere hamile kalmis aldirmak istiyordu.rabbim gercekten isteyene ve hakedene nasipetsin.
Amin canım. arkadaşın durumu çok zor Rabbim yardımcısı olsun. İsteyen herkese nasip etsin inşallah.

Senin hızına yetişemeyiz zaten kuzum biz. Bize bunlar yetiyo. Baksana farkında olmadan muaf olduğun dersi bile okuyosun. Bıraksalar başkalarının derslerini bile okuyacan :) bende seni tebrik ederim canım bu arada sağol :KK66:
ay çok güldüm yaa hakkaten önüme gelen dersi okuyorum :-):-):-):-):-) halledicez balım derste neymiş

yeniledim seccidom bugün yine verdim 0.38 0.100den 38 e çıktı :-):-) hüsranlarr artk doktor test yap diyene kadar yapmam sanırım :):) sende durumlar nasıl ne zaman test senin bugün değil mi?
canım 0.38. ne demek hamilelik olabilirmi arkadaslar bilgisi olan varmi insallah hamissindir

gitmiştir canım bende de vardı bir ay hap kullandım gitti hemen ve doğum kontrolden sonra üç tane yumurtam olmuştu dr sok oldu :) tabii beceremedik ama olsun demek ki güzel büyüyor yumurtalarım dedim sanada öğle olacak eminim :KK66:
valla ben aradım taradım doktor bulamadım devlette hepsi mi dolar arkadaş...o sebepten kist gitti mi kaldı mı bilmediğim için hadi bi ay daha kullanayım dedim...umuyorum gitmiştir canım...ocak ortası adet olup kistte gittiyse kullanmayı bırakıcam inş...hapı bırakınca yumurtalıklar biraz fazla mesai yapıyormuş kuşum o yüzden 3 tane yumlamışsın...ama olsun bize bi tane yeter Allahın izniyle....tabi spermciklerde yolu bulabilseler:KK48::KK48::KK48:

Selam kızlar nasılsınız Özledim sizleri.benîm sınav sonuclarımda fena değil gibi.fînallerdede aynı şekilde alırsam tek sorun ikinci dönem için kalıyor.bu sene iyi gelirse dersler okul bîter inş.yalnız aklımda sorun var.dr doğumu 25 mayıs dedi.sezeryan olabilir ama.bu durumda doğum erkene alınır tarih olarak.nisan sonu vize sınavım haziran başıda finallerim var.ben doğum zamanlarına denk geliyor die ikinci dönem kayıt yaptırmayı düşünmüyordum ama okul bu sene belki biter düşüncesiylede arada vermek istemiyorum.karnım burnumda ve doğum yapmış olarak sınavlara rahatca girebilirmiyim endişe içindeyim.sizce ne yapsam ?
kuzum aöf finalleri bir hafta ertelenebilir çünkü 7 haziranda seçimler var....emin değilim sadece ihtimal ama güçlü bi ihtimal...dolayısıyla 13-14 hazirana denk gelir...bil ona göre davran kuşum...yine de bi şansını dene ve oku 2. dönemi karnı burnunda çok insan gördüm sınava giren çokta tatlı oluyorlar sende hallediverirsin minnoşun üzmez annesini

deme öyle canım sakın umutsuluğa düşme bak nerdeyse 2 yıl oldu hala umutluyum umudunu kaybetme. hemen olsun stiyoruz ama vakti var ne yapalım yani.
Bilmiyorum canim arkadasim yoruldum galiba neresinden tutsam napsam olmuyor bazen birak hic ugrasma diyirum bazende yas 30 a dayandi beklwyemezsin diyorum :(

Klomen mi kullandin? Allah allah iliski gununu belirleyemedi mi dr acaba uzme skin kendini tamam mi bu ay olmadi bir dahakine umutsuzlug kapilmaa kuzum
Bundan onceki ay serephone kullandim canim iliski gunu belirlendi ama kaaln kilifa sivi dolunca yumurtanin catlamasinin pek onemi kalmadi napalim insallah anne olabilirim bende :(

Canım hangi bölümü okuyordun? bir de derslerin zormu yani fazla çalışmasan da geçebilr misin çünkü zor bir döneme denk geliyor galiba eğer fazla çalışmadan da geçebileceksen ara verme derim çünkü ara verince daha zor oluyor sanki :KK64:
Derslerin zorsa ve çok çalışman gerekiyorsa ben olsam bi dönem ara verirdim ama karar senin tabiki canım:KK51:
Sosyal hizmetler okuyorum ben.valla kendimi ders calısırken en son orta okulda falan hatırlıyorum :D prensip olarak çalışmıyorum dermişim.öyle böyle bi şekilde genel kültür olayından yuvarlanıp gidiyorum.notlarım idare eder gibi.en düşük notum 40.ders calusmadıgım için dönemi ertelemiyim diyorum.sınavdan sınavada giderim okula ilkaki dedim.bilemiyorum kii

hoşgeldinnn ayy neler neler duyuyorum bebiş doğumu olmayacaksa sınavlara girip vermen çokkk süper olur ama bebiş sınav zamanına denk gelecekse hiç bulaşma o döneme derim bilemedim ki larsonumm bebişe sormak lazım bekler mi beklemez mi diye :):)
Dişimi sıkar içerde biraz daha durmasını zorlarım artık.ama o illa çıkıcam die tam sınav zamanı diretirsede nasip kısmet derim.vize olmasada finallere girerim napalım

senin sayende şimdi gördüm 4 . SınıfıM 2 senedir girmiyordum hele maliyet muhasebesi veremem hiç çalışmadım bile derken 50 almışım stratejik yönetim ve uluslarası İşletmeden 60 çok şaşkınım

2, dönem için benim doğuma denk geliyor nasıl gitcem bilmiyormm mayıs ortası sezeryan olursam bir şekilde girerim
Hemen hemen aynı donemler doğum zamanımız.inş aksi bir durum yaşamayızda 1senemiz heba olmaz.ikinci dönem sınavlara girmezsek bu genel not ortalamasını kötü etkilemezmi?sonucta ilk dönem ki derslerden bile gecio gecmediğimiz ıkıncı dönemki finallerden sonra belli oluyor
kuzum aöf finalleri bir hafta ertelenebilir çünkü 7 haziranda seçimler var....emin değilim sadece ihtimal ama güçlü bi ihtimal...dolayısıyla 13-14 hazirana denk gelir...bil ona göre davran kuşum...yine de bi şansını dene ve oku 2. dönemi karnı burnunda çok insan gördüm sınava giren çokta tatlı oluyorlar sende hallediverirsin minnoşun üzmez annesini
İnş canım her ikisinide sağsağlim götürebilirim.

Sosyal hizmetler okuyorum ben.valla kendimi ders calısırken en son orta okulda falan hatırlıyorum :D prensip olarak çalışmıyorum dermişim.öyle böyle bi şekilde genel kültür olayından yuvarlanıp gidiyorum.notlarım idare eder gibi.en düşük notum 40.ders calusmadıgım için dönemi ertelemiyim diyorum.sınavdan sınavada giderim okula ilkaki dedim.bilemiyorum kii

Dişimi sıkar içerde biraz daha durmasını zorlarım artık.ama o illa çıkıcam die tam sınav zamanı diretirsede nasip kısmet derim.vize olmasada finallere girerim napalım

Hemen hemen aynı donemler doğum zamanımız.inş aksi bir durum yaşamayızda 1senemiz heba olmaz.ikinci dönem sınavlara girmezsek bu genel not ortalamasını kötü etkilemezmi?sonucta ilk dönem ki derslerden bile gecio gecmediğimiz ıkıncı dönemki finallerden sonra belli oluyor
İnş canım her ikisinide sağsağlim götürebilirim.
Canım bende 25 mayıs gibi sezeryan olursam girerim gibi geliyor bilmiyorum ki içimden ses bebe 36 haftada gelecek diyor içimdeki ses öle son ana beklemez diyor sezeryan olurum ben gibi geliyor eğer böle olursa finale girerim yoksa girmem imkansız risk

SIK DİŞİNİ KAYGILIM 2KATINDAN FAZLA YÜKSELMİŞ DEĞERİN :KK48: 0.1 den 0.38e :KK45: bence azimle bekleyelim 5 ler 20 ler 1500 ler kalp atışları derken doğurduğumuz günler de gelecek inş :D

@KAYGILI Kaygılım hayıtı bir su bardağı kaynamış suya bir çay kaşığı hayıt at 15dk demle taze süz iç. İçine hafif bal karıştırabilirsin bu arada burnunu tıka iç, içtikten sonraki nefesini dışarı ver hemen içine çekme tiksinebilirsin.

Back
X