• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bizim amacımız aslında tahili ve hormon ne bilşeyim ona benzer şeylerdi doktor kesede inat etti görecem diye halla hallaaa dedim neyse ama 2 haftaya kadar gitmem artık ben oraya baktırmayı istememiştim zaten :KK43:
garip bi doktormuş...neyse kuzum sen gitme evet...minnak yavaş yavaş büyür

günaydın güzell kadınlarrr..... Eveeet HAMİLEYİİMMM :):):) Ama brta hcg biraz düşük 28.97 çıktı dr. daha çok küçük dedi.. takibini yapacağız dedi. yarın tekrar kan vereceğim..

Moğişim bat 221 Aralıktı 8. deneme :)
kuzum benim gözün aydın oohhh çok şükür seni de hamiş yaptık...ekliyorum hemen

Ohhh süper :KK66: inşallah onura hemencecik halleder atanırsın kuzum :KK66: sanada bu yakışır fıstık gibi sosyolog oh mis :KK66:
aslında tarihçi olarak atanıcam...devlet olur da sosyoloji mezununu rehberlikçi olarak atarsa daha çabuk atanırım ama o ihtimal zayıf dolayısıyla kendi bölümden atanırım kuşum...

evet zorlu bir olay bir arkadaşımın eşi de yaptıracaktım ve hamile kaldıktan sonra vazgeçtiler zaten ben bir haftayı geçti 2 haftadır galiba keçiboynuzu yedirip duruyorum çift çizgi görene kadar yenecek o zatenEn Büyük KK
inş gerek kalmaz canım keçiboynuzu ile güzel yapıyorsun yarasın

aslında haklısın ama çocuk çok seviyoruz bide ailelerimiz yaşlı ilk torun olacak o yüzden geciktirmek istemiyoruz. eşim çok hevesli, kıramıyorum :KK68:
Canım benim ailelerde öyleydi. Fakat kuzenimden biliyorum depresyona girdi. Psikologda daha bireyden 2li yaşama alışmadan çocuk olunca psikolojik olarak kaldırmakta zorlanıyor bireyler demişti. Bende seni ikaz edeyim dedim. Tabiki en iyisini yine siz bilirsiniz.
günaydın güzell kadınlarrr..... Eveeet HAMİLEYİİMMM :):):) Ama brta hcg biraz düşük 28.97 çıktı dr. daha çok küçük dedi.. takibini yapacağız dedi. yarın tekrar kan vereceğim..

Moğişim bat 221 Aralıktı 8. deneme :)
Hayırlı olsun

bende eşimin değerlerine bi baktırsam mı düşük yaşadım sonuçta ve böyle bir şey var ise yeniden sağlıksız gebelik olur :KK43: bende dün keçiboynuzu özü verdim bi kaşık başladık dedim her akşam yenilecek üzerine ceviz :) sabahada muz bir ay keçiboynuzu özü ve muz ceviz yedireceğim her gün :)
oohhh maaşallah kuşum yedir tık adamın ağzına :KK48: bence sizin baktırmanıza gerek yok...benim yeni doğum yapan arkadaşım 3 ayda 2 kimyasal yaşadı sonra 3. gebeliğinde kızını aldı kucağına..yalnız şu dikkatimi çekti bebeem bebeem söyleyince, düşüklerden sonra doğan bebişler niye kız??? asimde öyle oldu benim arkadaşta öyle oldu bebeme doktro erkek olduğu için doğamadı dedi demk ki kız olsa sorun çıkmayacaktı....kafamda deli sorular

Canım benim ailelerde öyleydi. Fakat kuzenimden biliyorum depresyona girdi. Psikologda daha bireyden 2li yaşama alışmadan çocuk olunca psikolojik olarak kaldırmakta zorlanıyor bireyler demişti. Bende seni ikaz edeyim dedim. Tabiki en iyisini yine siz bilirsiniz.

Hayırlı olsun
Evet gerçekten öyle haklısın canım. Oluruna bırakmak en iyisi heralde şimdilik bizim için.Ama yinede istiyorum yaaa :KK71::KK71::KK71:

Bakalim yarin belli olacak yarayip yaramadigi baktim cok artis yok cam fistigi ceviz üzüm de eklenecek listesine artik ben sonra nerelere kacarim bilmiyorum :oops:
muz ve narda ekle...inşallah güzel gelir sonuçlar kuşum...artık nereye kaçacağını da düşün bakalım:KK48::KK48::KK48:

oohhh maaşallah kuşum yedir tık adamın ağzına :KK48: bence sizin baktırmanıza gerek yok...benim yeni doğum yapan arkadaşım 3 ayda 2 kimyasal yaşadı sonra 3. gebeliğinde kızını aldı kucağına..yalnız şu dikkatimi çekti bebeem bebeem söyleyince, düşüklerden sonra doğan bebişler niye kız??? asimde öyle oldu benim arkadaşta öyle oldu bebeme doktro erkek olduğu için doğamadı dedi demk ki kız olsa sorun çıkmayacaktı....kafamda deli sorular
sperm düştükçe genetik bozukluklar daha çok görülebilirmiş y kromozomunu da babadan aldığı için erkek bebek hasta olabiliyormuş ya da sağlıklı bir gebelik olamıyormuş ben zaten ilk gebeliğimde hidrosefali yaşadığım zaman bir profesöre danışmıştım erkek bebekler genelde böyle rahatsızlıkları taşıyıcı olabiliyor demişti kız çocukları babadan y kromozomunda çok fazla etkilenmiyormus :-/ yanlis anlamadiysam

Kızlar kontrolden ciktim. Adetli olmama ragmen vajinal bakti .3 cm lil bi kist varmis nur topu gibi Mogami Mogami ayni kaderi paylasiyoruz canim dogum kontrol hapi kullancam bu ay :KK43: klomen in hediyesi oldu bana catlatma ignesi olmazsam boyle olacagi belliydi..
@KAYGILI canim benden de bi dunya test istedi insulin direnci falan ppolikistik var dedi kan degerlerimde gorunmuyo dedim ama yapi olarak var dedi. Kan sonucundan sonra kilo icin de bi ilaca basliycam sanirim..burda da senle birlesiyo kaderimi ☺ bi de nihayet benim rahmime de super harika.diyen bi dr buldum.adam tane tane anlatti harika falan dedi gulesim geldi ☺☺ cok hazir rahmin ded kisti yokedelim hemen hamile kalirsin dedi oleyy nihayet benm de bi doktorum var pozitif düşünen☺☺
ahhh bacııııııııım benim kader arkadaşım...üzülme sakın bak ben bu ayda keyfiyetten kullanıyorum hapı...taktığım yok...kist gitmiştir herhalde...çabuk atarsın kuzum... bir ay takıl kafana göre sonra tam gaz devam edersin kuşum....ben demiştim ama çatlatmayı vurdur diye yaaaaaa bunu da demeden bitirmiyim dedim

merhaba :) hoş geldin umarız dileklerimiz kabul olur :) 3 ay henüz çok yeni umarım nice uzun güzel mutlu seneleriniz olur benimde 1 sene 2 ay olacak :) gözün korkmuyor mu henüz evliliğin 3.ayı yani daha eve yeni alışılıyor keyfini çıkarmadan bebiş isteği bunu erkenden isteyenlerde merak ediyorum :)
hoşbuldum çok sağool =) evlenmeden önce bende hiç düşünmüyordum aslında bir sene çocuk ama eşim çok istedi eşimin hevesi benide çok heveslendirdi bide malum aile baskısı bugün kayınvalidem yine sordu hasta oldun mu bebek var mı diye bizi bize bırakmıyorlar ki =)

Back
X