• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bir su bardağı kaynamış suya bir çay kaşığı dolusu hayıt tohumunu at ağzını kapat 15 dk demle sonra taze taze süz iç. İçerken hafif acı gelebilir başlarda bşraz bal karıştır ve burnunu tıka. İçtikten sonraki ilk nefesinş dışarı ver afiyet olsun :) kız ben bu tarifş sana dün yazmıştım ya.

kafaya bak gitmiş:) yalnız balı sıcak suya koymayın yapısı bozuluyor zararlı oluyor diye duydum ? gerçi rahmetli dedim süte hep bal koyardı :)

ben 1haftadır spor yapıyorum ama hiç zayıflayamadım çok moralim bozuldu bugün tartılınca:KK61:
Tatlim iki ay hergün sabah 9-11 aksam 4-6 spor yaptim ikinci tura zor cikan ben alti tur yaptim sonlara dogru ki teyzeler birseye hazirlandigimi zannediyordu ama sadece 2 ya da üç kilo verdim sporla vucut kasa dönüşüyor kas yağdan daha ağır bastığı için verdiğin kilo anlaşılmıyor

İnşallah canım. Bende bu ay adet olmayı bekliyorum canım bir kaç güne olurum herhalde. Bizde hemen tedaviye başlıyoruz allah nasip ederse bu ay histeroskopi de oldum. Bu arada özel bulmazsan sorun kimdeydi canım? Bayanda problem yoksa daha kolay oluyor diye duydumda ondan merak ediyorum. Benimde tüm sonuçlarım temiz.
Canım insallah senin tedavinde çok güzel geçer bebeğine kavuşursun. Histeroskopi temiz çıktı ise ne güzel canim. Benim de şükür hiç problemim çıkmadı canim eşimin değerler çok dusuktu bazen hiç çıkmıyordu cikanlarda sağlıklı olmayınca tese oldu şükür güzel çıktı ve geri kalanlar donduruldu. 5. Gün embriyosu oldu inşallah tutunur

aaaa miskeeet aslında biz de mi misket alsak ben çok severim :KK48:
ayyy inşallah kuzum ağzından bal damlıyor Allah hepimize yaşatsın öyle güzel günler :KK61:
Hep ilk çocuğum kız olacakmış gibi hissediyorum ama bilmiyorum Allahtan hayırlısı :KK36:
hayırlı ve sağlıklı evlatlarım olsun yeter:KK61:
AMINN INSALLAH:KK31::KK73::KK49:

bende iki defa :):) sorma gitsin hatta bence ayın esprisi oldu benim ilk değer 0.100dü 0.38 çıktı ikinci arkadaşımız dedi katlanarak artıyo sevinebilirsinn bende dalga geçiyorum değerlerimle :-):-) bende hormon ilacı kullandım bugün yarın kırmızılar gelir diye bekliyorum :) çok zor di mi nerdeyse iki bat zamanı :KK43:
Aynen simdiye ikinci adeti olmamiz lazimdi ne
Hee anladım canim benim de kaldi asilama yarin vazgectim demeye gidecegim
Sen niye vazgectin cnm

Back
X