Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde canımı çektirdin gittim bende domatez tuza bandım yedim
Afiyet olsun insaAllah bebisin gobusune gelmistirde o yuzden cekmistir yarasin sizeBenimde canımı çektirdin gittim bende domatez tuza bandım yedim
Allahım inşaallah cnm.Hamişlerin duası kabul olurmuş allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasibetsin hepimize inşaallahAfiyet olsun insaAllah bebisin gobusune gelmistirde o yuzden cekmistir yarasin size![]()
Uyuttum onu ben
Sana bişi sorcam benim yumum perşembe gecesi çatladı ama pazartesi akşamı ve salı günü akşamüstü akıntım oldu ama salı gününkü yogundu rengi beyaz gibiydi.sence bu işaretmiAfiyet olsun insaAllah bebisin gobusune gelmistirde o yuzden cekmistir yarasin size![]()
Allahım inşaallah cnm.Hamişlerin duası kabul olurmuş allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasibetsin hepimize inşaallah
Uzayan bir akintimiydi yoksa kremsimi benim yum catladiktan sonra kremsi bir akintim olmustu bata 1 hafta kala akintim acik sari olmustuSana bişi sorcam benim yumum perşembe gecesi çatladı ama pazartesi akşamı ve salı günü akşamüstü akıntım oldu ama salı gününkü yogundu rengi beyaz gibiydi.sence bu işaretmi
Eskiden soruları okurdum internetten kızın biri sorar nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik burnumda sivilce çıktı sizce ben hamilemiyim.doktorda cevaplar hayır hamile oldugnuz mümkün görünmüyor. benimkide ona döndü herşeyi hamilelige yıruyorumAfiyet olsun insaAllah bebisin gobusune gelmistirde o yuzden cekmistir yarasin size![]()
Kıremsiydi canım yum döneminden 4 gün sonra geldi kilotum ıslandı aksilik dışardayız eşimle geziyoruz ve eşimin eve gelne niyeti yok diyemedimde ıslaklık var diye yapış yapış gezdimUzayan bir akintimiydi yoksa kremsimi benim yum catladiktan sonra kremsi bir akintim olmustu bata 1 hafta kala akintim acik sari olmustu
Oy cok güldüm gece geceEskiden soruları okurdum internetten kızın biri sorar nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik burnumda sivilce çıktı sizce ben hamilemiyim.doktorda cevaplar hayır hamile oldugnuz mümkün görünmüyor. benimkide ona döndü herşeyi hamilelige yıruyorum
Gece gece guldurdun beniEskiden soruları okurdum internetten kızın biri sorar nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik burnumda sivilce çıktı sizce ben hamilemiyim.doktorda cevaplar hayır hamile oldugnuz mümkün görünmüyor. benimkide ona döndü herşeyi hamilelige yıruyorum
Ayy insaAllah hamissindir cunku bir cok kisinin belirtisi bu oluyorKıremsiydi canım yum döneminden 4 gün sonra geldi kilotum ıslandı aksilik dışardayız eşimle geziyoruz ve eşimin eve gelne niyeti yok diyemedimde ıslaklık var diye yapış yapış gezdim
Hosgeldin guzel ablamKızlaaaarrrr![]()
Hoşbuldum tatlımm keyfiniz yerinde maşallahhHosgeldin guzel ablam![]()
Gece gece keyfimiz yerinde masaAllah ablamHoşbuldum tatlımm keyfiniz yerinde maşallahh![]()
Sabahları sıkıntılı biraz bulantı iştahsızlık gün boyu pek bişey yiyemiyorum akşam daha iyiyim :)Gece gece keyfimiz yerinde masaAllah ablamsenin hamislik nasil gidiyor
![]()
Gerçektenmi ayy bende o an umutlandım acabamı diye bekliyorum gel teskere 1ocakAyy insaAllah hamissindir cunku bir cok kisinin belirtisi bu oluyor![]()