- 4 Eylül 2014
- 1.110
- 1.294
- 208
- 48
Selam canım :)Selam kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım :)Selam kızlar
Nasıl gidiyo hamişlik cnmBir küçücük Elifcik varmışşşNasılsın fıstık ?
Selam hamis adayiSelam kızlar
Zaten sen çoookkkk tatlı minnak bir annesinKendimi minnak tatli bir kiz cocugu gibi hissettim iyiyim ablam benim minigin tepiklerini izlemeye aldim arada bir azer bulbul gibi ttitresim yapiyor
sen nasilsin ablam dun gece elektrik gitti ya
![]()
Sabahları bulantım oluyor ve çok yorgun hissediyorum kendimi.. Öğleden sonra kendime gelebiliyorum ancak onun haricinde bir sıkıntım şikayetim yok hatta bulantım olmasa hamile olduğumu bile anlamıcamNasıl gidiyo hamişlik cnm
Anamm sevdim ben bu sözü.aday adayı degiliz en azından.Direk hamiş adayı oldum çok güzel.inşaallah hamiş olduğmuz günler yakındır canım.Selam hamis adayi![]()
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin
Tebrikler.. Hayırlı olsun![]()
tesekkur ederim guzel ablacim biraz simarimZaten sen çoookkkk tatlı minnak bir annesinhahaha gece uyutmaz artık o yaramaz seni
Sabahları sıkıntılı geçiyor canım biraz sonrasında iyiyim çok şükür.. Olsun sorun değil güzelim bende uyudum senle konuştuktan sonra![]()
Icimden bir ses senin hamislik yakin diyor insaAllah yaniltmaz:)Anamm sevdim ben bu sözü.aday adayı degiliz en azından.Direk hamiş adayı oldum çok güzel.inşaallah hamiş olduğmuz günler yakındır canım.
Dur kız sen benden önce moda girdin daha belli değiltesekkur ederim guzel ablacim biraz simarimBisey olmaz icinde iki minnak var senin onlarin sikintisida tatlidir ayy ikizler ne tatli olur Allah'immm
![]()
Aminnnnn inşallah ben seni ilk defa gördüm buralardaBen de tebrik ederim. Sizin de hayırlı olsun. Allah hepimize şu zorlu ilk 3 ayı hızlıca atlatmayı nasip etsin.
Saglikli hayirli olsunda ama ikiz olsu lutfennnnDur kız sen benden önce moda girdin daha belli değilYılbaşından sonra gidicem o zaman anlarız bakalım kaçız
Şımar tabi, şimdi şımarıp naz yapma zamanın senin tadını çıkar hamileliğinin![]()
Aminnnnn inşallah ben seni ilk defa gördüm buralardaHoşgeldin :)
Bende bel ağrısı göğüs agrısı kasık ve karın ağrısı karış.ktı.yumurtlamanın 4. Günü kıremsi akıntı geldi.çarpıntılarım oluyodu ayaklarım üşüyodu yüzüm yanıyodu.arada kasıklarımda tuk tuk sesler geliyo.azda yesem çok yemiş gibi doluluk hissi var sürekli geniriyorum o yüzden.yemeklerden sonra mipdem bulanıyo ama kusacak kadar degil.bugünse hiçbişeyim yok 1 ocakta adet olucam galibaSabahları bulantım oluyor ve çok yorgun hissediyorum kendimi.. Öğleden sonra kendime gelebiliyorum ancak onun haricinde bir sıkıntım şikayetim yok hatta bulantım olmasa hamile olduğumu bile anlamıcam![]()
Sende durumlar nasıl?
O içindeki hisside sevdim.ne güzel hismiş o öyle.inşaallah öyleyimdir sizi takibederim herşeyi sora sora doğurruz artık.Icimden bir ses senin hamislik yakin diyor insaAllah yaniltmaz:)
Olarr dur bi tık tık yapıp söyleyeyim değilse bile hemen bölünsün ikiye Elif ablanız istiyor diyeyimSaglikli hayirli olsunda ama ikiz olsu lutfennnn![]()
Çok fazla dinleme kendini hakkında hayırlısını iste canım inşallah yeniyıla hamiş girersin 2015 bebişi olur seninki deBende bel ağrısı göğüs agrısı kasık ve karın ağrısı karış.ktı.yumurtlamanın 4. Günü kıremsi akıntı geldi.çarpıntılarım oluyodu ayaklarım üşüyodu yüzüm yanıyodu.arada kasıklarımda tuk tuk sesler geliyo.azda yesem çok yemiş gibi doluluk hissi var sürekli geniriyorum o yüzden.yemeklerden sonra mipdem bulanıyo ama kusacak kadar degil.bugünse hiçbişeyim yok 1 ocakta adet olucam galiba
Yok dinlemiyorum ama bu ay kociş raporlu ve evde olduğu için uykusunu almış saglıklı sipermlerle çalıştık 6 gün üstüste oldu sonra günaşırıya geçti işler.o yüzden biraz umutluyum raporun tam yum haftasına denk gelmesi vardır bunda bir hayır dedirtiyo sadece.kocişe çocuk muhabbeti yapmıyorum yumdan falanda haberi yok garibimÇok fazla dinleme kendini hakkında hayırlısını iste canım inşallah yeniyıla hamiş girersin 2015 bebişi olur seninki de![]()
5yıl oldu ne gelen var ne gidenHosgeldın canım nekadarlık evlısın ne kadarlık cocuk ıstıyosunAllah ım sanada ınsallah nasıp eder bu guzel duyguyu
![]()