• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

:KK48::KK48:Kendimi minnak tatli bir kiz cocugu gibi hissettim iyiyim ablam benim minigin tepiklerini izlemeye aldim arada bir azer bulbul gibi ttitresim yapiyor :-) sen nasilsin ablam dun gece elektrik gitti ya:KK43:
Zaten sen çoookkkk tatlı minnak bir annesin :D hahaha gece uyutmaz artık o yaramaz seni :D
Sabahları sıkıntılı geçiyor canım biraz sonrasında iyiyim çok şükür.. Olsun sorun değil güzelim bende uyudum senle konuştuktan sonra ;)

Nasıl gidiyo hamişlik cnm
Sabahları bulantım oluyor ve çok yorgun hissediyorum kendimi.. Öğleden sonra kendime gelebiliyorum ancak onun haricinde bir sıkıntım şikayetim yok hatta bulantım olmasa hamile olduğumu bile anlamıcam :D :D
Sende durumlar nasıl?

Zaten sen çoookkkk tatlı minnak bir annesin :D hahaha gece uyutmaz artık o yaramaz seni :D
Sabahları sıkıntılı geçiyor canım biraz sonrasında iyiyim çok şükür.. Olsun sorun değil güzelim bende uyudum senle konuştuktan sonra :KK66:
tesekkur ederim guzel ablacim biraz simarim:KK30::KK45:Bisey olmaz icinde iki minnak var senin onlarin sikintisida tatlidir ayy ikizler ne tatli olur Allah'immm :D:KK36:

tesekkur ederim guzel ablacim biraz simarim:KK30::KK45:Bisey olmaz icinde iki minnak var senin onlarin sikintisida tatlidir ayy ikizler ne tatli olur Allah'immm :D:KK36:
Dur kız sen benden önce moda girdin daha belli değil :D Yılbaşından sonra gidicem o zaman anlarız bakalım kaçız :P
Şımar tabi, şimdi şımarıp naz yapma zamanın senin tadını çıkar hamileliğinin ;)

Sabahları bulantım oluyor ve çok yorgun hissediyorum kendimi.. Öğleden sonra kendime gelebiliyorum ancak onun haricinde bir sıkıntım şikayetim yok hatta bulantım olmasa hamile olduğumu bile anlamıcam :D :D
Sende durumlar nasıl?
Bende bel ağrısı göğüs agrısı kasık ve karın ağrısı karış.ktı.yumurtlamanın 4. Günü kıremsi akıntı geldi.çarpıntılarım oluyodu ayaklarım üşüyodu yüzüm yanıyodu.arada kasıklarımda tuk tuk sesler geliyo.azda yesem çok yemiş gibi doluluk hissi var sürekli geniriyorum o yüzden.yemeklerden sonra mipdem bulanıyo ama kusacak kadar degil.bugünse hiçbişeyim yok 1 ocakta adet olucam galiba

Bende bel ağrısı göğüs agrısı kasık ve karın ağrısı karış.ktı.yumurtlamanın 4. Günü kıremsi akıntı geldi.çarpıntılarım oluyodu ayaklarım üşüyodu yüzüm yanıyodu.arada kasıklarımda tuk tuk sesler geliyo.azda yesem çok yemiş gibi doluluk hissi var sürekli geniriyorum o yüzden.yemeklerden sonra mipdem bulanıyo ama kusacak kadar degil.bugünse hiçbişeyim yok 1 ocakta adet olucam galiba
Çok fazla dinleme kendini hakkında hayırlısını iste canım inşallah yeniyıla hamiş girersin 2015 bebişi olur seninki de :KK9:

Çok fazla dinleme kendini hakkında hayırlısını iste canım inşallah yeniyıla hamiş girersin 2015 bebişi olur seninki de :KK9:
Yok dinlemiyorum ama bu ay kociş raporlu ve evde olduğu için uykusunu almış saglıklı sipermlerle çalıştık 6 gün üstüste oldu sonra günaşırıya geçti işler.o yüzden biraz umutluyum raporun tam yum haftasına denk gelmesi vardır bunda bir hayır dedirtiyo sadece.kocişe çocuk muhabbeti yapmıyorum yumdan falanda haberi yok garibim

Back
X