• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Yok dinlemiyorum ama bu ay kociş raporlu ve evde olduğu için uykusunu almış saglıklı sipermlerle çalıştık 6 gün üstüste oldu sonra günaşırıya geçti işler.o yüzden biraz umutluyum raporun tam yum haftasına denk gelmesi vardır bunda bir hayır dedirtiyo sadece.kocişe çocuk muhabbeti yapmıyorum yumdan falanda haberi yok garibim
Aman söyleme bilmesin sonra umutlanıyorlar ve onlar hemen düzelemiyorlar benimki de masumdur okonularda ama ben biraz anlatırım.

Aaa ben ☺ canm kim o raporu soran senin raporunu mu istiyo? Gecmisnolsun buarada dikkat et aman
rehabilitasyondan gelip öğrencinin bireysel gelişim raporunu istediler tatlım ama yasak biliyorsun .. tesekkürler canım benim nasılsın bakim

rus takvimi tatlım nette var :KK66:
Şimdi kabaca baktım canım ama yorular dehşet deli divane... Kimisi ianmayn barıl diyor diğeri tuttu tutmadı diyor :)) boşver kalsın zatn laxım olunca ben sana söylerim . İnşaAllah lazım olurda hayırlısıyla cinsiyetini meraketme aşmalarına da gelirim Rabbim herkse versin hayrlısıyla

Şimdi kabaca baktım canım ama yorular dehşet deli divane... Kimisi ianmayn barıl diyor diğeri tuttu tutmadı diyor :)) boşver kalsın zatn laxım olunca ben sana söylerim . İnşaAllah lazım olurda hayırlısıyla cinsiyetini meraketme aşmalarına da gelirim Rabbim herkse versin hayrlısıyla
inş olacak canım eşin illaki bence şu olacak der benimki erkek demişti sonra rus takvimine göre kız dedi ikiside süper olur ilk yavrumuz ;)

Aman söyleme bilmesin sonra umutlanıyorlar ve onlar hemen düzelemiyorlar benimki de masumdur okonularda ama ben biraz anlatırım.
canim rabbim inşallah ol der insallah bebegin olur hayirli haberini aliriz insallah rabbim kucagina nadip edecektir hayirlisiyla gelsin bebisin rabbimiz hayirli kilsin canim yaa

Bende bel ağrısı göğüs agrısı kasık ve karın ağrısı karış.ktı.yumurtlamanın 4. Günü kıremsi akıntı geldi.çarpıntılarım oluyodu ayaklarım üşüyodu yüzüm yanıyodu.arada kasıklarımda tuk tuk sesler geliyo.azda yesem çok yemiş gibi doluluk hissi var sürekli geniriyorum o yüzden.yemeklerden sonra mipdem bulanıyo ama kusacak kadar degil.bugünse hiçbişeyim yok 1 ocakta adet olucam galiba
boyle deme yaa insallah olmazsin hamissindir

rehabilitasyondan gelip öğrencinin bireysel gelişim raporunu istediler tatlım ama yasak biliyorsun .. tesekkürler canım benim nasılsın bakim
Anladim canim oluyo oyle şeyler neyse ki duruşunu kormussun.. iyiyim okumussunudr kist falan dogum kontrol hapina basladim sıkıcı bi surec beni bekliyo anlayacagin valla bi daralmalar bunalmalar.. terZi kendi sokugunu dikemez hesabi iste

Slm kızlar hepinizin içten ilgisine Teşekkürler progestan yazdı her türlü risk var dedi henüz kese de görünmüyor haftaya gelin dedi rahim duvarın kalın dedi kan 317 ikwn şimdi 714 olmuş lekelenmem 2 saat kadar oldu çok korktuk ilişki yasağı var artıkEn Büyük KK @Mogami @KAYGILI
Ohh çok şükür cnm sorun yokmuş :):)
İlişkiyi boşver bebiş tutunsun gerisi tırı vırı :D:D:D

kızlar merhaba herkese iyi haftasonlarıııı ben bir hafta kadar olmayacağım arada girerim ama yazamam büyük ihtimal annişim geldi onla hasret gidereceğiz :KK36::KK36:
Salı günü de tatile gidiyorum 5 ocakta döneceğim inşallah hepiniz kendinize iyi bakın Allaha emanet olunDöndüğümde bata 3gün kalmış olacak inşallah hamişimdir :KK53:
hoşçakalınnnnn :KK24::KK15:

Canim sen 2 kez mi dusuk yapmistin.benim arkadasim dada kromozom bozuklugu birde kan uyusmazligi varmis igne vuruluyordu simdi bebisi 7 aylik .rabbim hic kimsenin kucagini bos birakmasin :KK43: ben bir kez kimyasal gebelik yasadim tekrari olur diye korkuyorum rabbim siniyor iste yinede sukredip dua ediyorum isyan etmedim sukurler olsun şerdede hayir var ...
geçmiş olsun canım. Bende de 1 düşük bir kimyasal gebelik oldu. Test yaptırdıktan bizde de arkadaşından olduğu gibi kromozom bozukluğu ve pıhtılaşma çıktı bakalım nasip bizde dua edip bekliyoruz. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.

geçmiş olsun canım. Bende de 1 düşük bir kimyasal gebelik oldu. Test yaptırdıktan bizde de arkadaşından olduğu gibi kromozom bozukluğu ve pıhtılaşma çıktı bakalım nasip bizde dua edip bekliyoruz. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
insallahh canim rabbim biran evvel nasip etsin

kızlar merhaba herkese iyi haftasonlarıııı ben bir hafta kadar olmayacağım arada girerim ama yazamam büyük ihtimal annişim geldi onla hasret gidereceğiz :KK36::KK36:
Salı günü de tatile gidiyorum 5 ocakta döneceğim inşallah hepiniz kendinize iyi bakın Allaha emanet olunDöndüğümde bata 3gün kalmış olacak inşallah hamişimdir :KK53:
hoşçakalınnnnn :KK24::KK15:
canim iyi tatiller anneciginle bol bol hasret giderin bekliyoruz seni gobusunde bebisinle gelirsin insallahh

Back
X