- 5 Temmuz 2014
- 1.342
- 1.094
- 198
ne zamandır düşünüyorsun canım sen...amiiiiiin cnm.insaallah bizimde olcak bebeklerimiz hayirli zamanlarini bekliyolardir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zamandır düşünüyorsun canım sen...amiiiiiin cnm.insaallah bizimde olcak bebeklerimiz hayirli zamanlarini bekliyolardir
7. aydan beri deniyorum cnm.37 yasindayim daha önce istage bagli kürtajim var.1 yillik evliyimne zamandır düşünüyorsun canım sen...
anladım canım işallah rabbim dileğine göre versin...benimde kürtajım oldu 31 mayısta ama mecburen 7 haftalıktım...1 sene 4 ay evliyiz bizde...önce birazcık düşünmedik snra 6 ay snr oldu hüsranla snçlandı...bekledik biraz şu anda da 2 aydır düşünyoruz...7. aydan beri deniyorum cnm.37 yasindayim daha önce istage bagli kürtajim var.1 yillik evliyim
sen kac yasindasin ve ne zamandan beri bebek istiyosun cnmne zamandır düşünüyorsun canım sen...
kürtaj sebebin neydi cnm.olur insallah kürtajdan sonra cabuk hamile kaliniyo diye duymustum.anladım canım işallah rabbim dileğine göre versin...benimde kürtajım oldu 31 mayısta ama mecburen 7 haftalıktım...1 sene 4 ay evliyiz bizde...önce birazcık düşünmedik snra 6 ay snr oldu hüsranla snçlandı...bekledik biraz şu anda da 2 aydır düşünyoruz...
23 yaşındayım canım...benim tarafım olsun eşim olsun daha önümüzde çok zaman var diyorlar...ama eş tarafı pek öyle düşünmüyorlar gerçi ağızları öyle diyo ama düşünceleri hissettiriyor...salı günü randevum var umarım bi muayeneden geçerim. doktrlar pek ilgilenmiyor...çok gittim ama hep geri çevrildimm...sen kac yasindasin ve ne zamandan beri bebek istiyosun cnm
daha cok gencsin allahim daha cook bebekler verir insallah bat in ne zaman.23 yaşındayım canım...benim tarafım olsun eşim olsun daha önümüzde çok zaman var diyorlar...ama eş tarafı pek öyle düşünmüyorlar gerçi ağızları öyle diyo ama düşünceleri hissettiriyor...salı günü randevum var umarım bi muayeneden geçerim. doktrlar pek ilgilenmiyor...çok gittim ama hep geri çevrildimm...
bence söylenti onlar canım belkide kişiden kişiye değişiyordur...kürtaj sebebim mol gebelik dediler kromozom hatası 2 sperm ve bir yumurtanın döllenmesiymiş. sağlıklı gebelik gelişmezmiş vs vs....benim gibi olan arkadaşlar var kimi kemoterapi görmüş ama benim değerler hemen düştü şükürler olsun...kürtaj sebebin neydi cnm.olur insallah kürtajdan sonra cabuk hamile kaliniyo diye duymustum.
yeni adet oldum canım umutluydum bu ay ama olmadı...ama adetlerim düzenli şükür ama yinede bi soru işareti var kafamızda...daha cok gencsin allahim daha cook bebekler verir insallah bat in ne zaman.
hayirlisi neyse o olsun derler ya seninkide öyle olmus.allahim senin yaninda ömür boyu aci cekmesine gönlün razi olmazdi o yüzden daha olusmadan sonlanmis.allahim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar versin hepimize cnm.bence söylenti onlar canım belkide kişiden kişiye değişiyordur...kürtaj sebebim mol gebelik dediler kromozom hatası 2 sperm ve bir yumurtanın döllenmesiymiş. sağlıklı gebelik gelişmezmiş vs vs....benim gibi olan arkadaşlar var kimi kemoterapi görmüş ama benim değerler hemen düştü şükürler olsun...
seni anlıyorum canım hem de o kadar iyi anlıyorum ki... ama vazgeçmek için çok erken. biz tüm yoları tüketmedik daha.Bilmiyorum napsam sadece yorgunum Acaba hic ugrasmasammi diyorum yani bosluktayim
canim senin bebegin olmuyor degilki bak ne güzel hamile kalabiliyormussun.kendine sitres yapma hayirli zamanini bekle tam unuttugun anda hamile oldugnu ögreneceksin.ben öyle olmustum cünkü.yeni adet oldum canım umutluydum bu ay ama olmadı...ama adetlerim düzenli şükür ama yinede bi soru işareti var kafamızda...
aynen öyle canım bende hep öyle düşünüp içimi rahat tutmaya çalıştım...işallah cümlemizin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatları olur...birinin çocuğu olsa kayınvalidem arayıp sölüyo hemen duyurur gibi şimdide yıldım artık iki aydır düşünyoruz biz dedim bilsin die şimdide arar olduki günümü sayıyor:)hayirlisi neyse o olsun derler ya seninkide öyle olmus.allahim senin yaninda ömür boyu aci cekmesine gönlün razi olmazdi o yüzden daha olusmadan sonlanmis.allahim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar versin hepimize cnm.
işallah canım herkes öyle diyor ama bundan sonra tek çarem dua etmek kimseye kulak asmamak olcak çünkü bizi çok üzüyorlar farkında değiller ama...canim senin bebegin olmuyor degilki bak ne güzel hamile kalabiliyormussun.kendine sitres yapma hayirli zamanini bekle tam unuttugun anda hamile oldugnu ögreneceksin.ben öyle olmustum cünkü.
o kaynanin aynisindan hatta bin kati fazlasi bendede vardi evlendigimin ilk adet olmamda sormaya laf söylemeye basladi kimin gelini hamile olsa bana söylerdi mahallenin delisi evlenmis o bile cocuk dogurmus ben dogurmamisim daha nelerrr nelerrr pskolojimi bozdular cocuk diye.3 ay zor dayandim doktora gittim muayenemde doktor turp gibisin onlar cok cocuk istiyolarsa ogullarini getirsinler siperm testi yapayim deddi.6 aylik evliykende hic aklimda yokken hamile oldugmu ögrendim tesadüfen doktorda.ayrilma asamasindaydim ve ayrildim ve kürtaj oldum.simdi 2. evliligimi yaptim ve7. aydan beri bebek istiyorum 1 ocakta bat im.her ay yeni bir umutla bekliyorum allahim dan asla ümit kesmedim kesmiycemde.aynen öyle canım bende hep öyle düşünüp içimi rahat tutmaya çalıştım...işallah cümlemizin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatları olur...birinin çocuğu olsa kayınvalidem arayıp sölüyo hemen duyurur gibi şimdide yıldım artık iki aydır düşünyoruz biz dedim bilsin die şimdide arar olduki günümü sayıyor:)
aslında bebişte olmuşken belki bir işaretti o ama artık şu saatten sonrasına kader denilmeli mutluysan rabbim mutlu bir yuvaya bir mutluluk daha versin diyelim:)o kaynanin aynisindan hatta bin kati fazlasi bendede vardi evlendigimin ilk adet olmamda sormaya laf söylemeye basladi kimin gelini hamile olsa bana söylerdi mahallenin delisi evlenmis o bile cocuk dogurmus ben dogurmamisim daha nelerrr nelerrr pskolojimi bozdular cocuk diye.3 ay zor dayandim doktora gittim muayenemde doktor turp gibisin onlar cok cocuk istiyolarsa ogullarini getirsinler siperm testi yapayim deddi.6 aylik evliykende hic aklimda yokken hamile oldugmu ögrendim tesadüfen doktorda.ayrilma asamasindaydim ve ayrildim ve kürtaj oldum.simdi 2. evliligimi yaptim ve7. aydan beri bebek istiyorum 1 ocakta bat im.her ay yeni bir umutla bekliyorum allahim dan asla ümit kesmedim kesmiycemde.
benim kayınvalidem çok iyi birisi sadece heves ediyor farkındayım ama varsın olsun da onlarda mutlu olsunlar istiyorum şu saatten sonra kendi yuvamdan başka hiçbişeye bu kadar kafa yormadım yoramıyorum kim napmış umrumda olamıyor artık kendi derdim bana yeter diyorum köşemize çekiliyoruz:)aslında bebişte olmuşken belki bir işaretti o ama artık şu saatten sonrasına kader denilmeli mutluysan rabbim mutlu bir yuvaya bir mutluluk daha versin diyelim:)
hamile kaldiktan sonra dahada cekilmez oldular cnm.canimi cok yaktilar allahta onlarin canini yaksin hakkimi helal etmedim o kadina ve ogluna ve kizina.bebek bahaneydi oda oldu ama yinede yapmadiklarini koymadilar bitirdim ve kurtuldum simdi allah bozmasin mutluyum huzurluyum birtek bebis eksik oda olcak insaallahaslında bebişte olmuşken belki bir işaretti o ama artık şu saatten sonrasına kader denilmeli mutluysan rabbim mutlu bir yuvaya bir mutluluk daha versin diyelim:)
Bunu kullan adet in 3.gunu gel bakalim dedi gitmeyebilir demedi hic aman inşallah terkeder bu kutuylakuşum senin doktor ne kadarda atarsın kisti dedi...benim doktorum 3 ay kullan dedi hapı...benim ki de 3,5