• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Aaaaa ben mecbur disarida yiyorum aksamlari ozellikle dolaniyorum evede gec gelince iyi oluyorum ama evde anca tost yiyebiliyorum baskada bisi yok sende yemeye calis balim disarida felan bende sut yogurt ayran icemiyorum :KK43: 14 hafta ikili icin gec degilmi canim 11+0 ile 13+6 arasi yapilmali diye biliyorum iyi hesapla sen dr ara soyle bi canim Allah buyuk sorun yokturda kafa bulanmasin
ayy canlarım ya sizi çok iyi anlıyorum ilk 3ay sadece makarna ve tost yiyebildim. 5kilo verdim. Yani insanın midesi gün içinde bir iki kez bulanır dimi benim 7\24 aralıksız sürekli bulanıyordu buzdolabından tiksinmiştim içini her açtığımda kusuyordum. Çok şükür ki 13. Haftaya girdim tık diye kesildi hiç biri kalmadı. İkili testi de 11+6 da yaptırmıştım ben.

aynen canım çünkü bunun nasıl bir his nasıl bir istek olduğunu yaşamayan bilmez hemen istediğinde hamile kalabilenler bizi anlamaz.bizler bunu istedik aylarca dua ettik ediyoruz da.rabbim sesimizi duyuyor çok şükür.bizi biz biliriz sevincimizde bir bu yüzden.inşallah her daim güzel haberlerle gel cnm benim.allah razı olsun hepinizden dualarını eksik etmeyen güzel yürekli insanlardan herkesin gönlüne göre versin rabbim...
hemen anında hamile kalanları da ben anlamıyorum valla. Ben aylarca ağladım üzüldüm çabaladım dua ettim yaptığım bebelik testleri nurdan karsa yumurtlama testleri nurdan vana yol olur. Rabbim sonunda nasip eetti ama emin olun onların bebeişleri bizimkiler kadar şanslı değil. Çok yakınımda biri öyle hamile kalmıştı aman bir deneyelim dedik oldu falan diyordu sonra ikiz olduklarını öğrendi. Hiç hevesi yoktu resmen sanki Allah korusun bebeişlere bişey olsa nasılsa hemen kalırım kafasındaydı. Bebişlerle ilgili bişey soruyordum aman ne biliyim sormadım doktora bilmem,diye umursamaz takılıyordu çok garipsiyordum onu. Anlayacağınız bizdeki heves te istek de olmuyor onlarda. Maddi durumları çok iyi olmasına rağmen son aya kadar hiçbişey almamıştı bebişlere merağı yoktu yani. Amaaaaan bende ama dolmuşum kadına içimi doktum :)

Günaydın kizlar aksam çok mutlu haber aldik inşallah devami gelir gelsin insallah bulummm rabbimiz minigini kucagina almayi nasip etsin insallah tum hamislerimizinde tabiki kucagina nasip etsin hayirli gunler rabbimiz once karnimiza sonrada kucagimiza inşallah

Eşine söylerken nasıl söyledin nasılmtepki verdi anlat bakalım cnm.şuan ne kadar farklı duygular içindesin demi

Adam haklı çıktııııı:)))
Ayyy waalla adamn tahmnleri hep dogru :) korkcam ondan :) canim supriz flan yok 2.ye oldugu icin icimzde bi korkuda var acikcasi testi yaptktan snra aradim ben test yaptm poz cikti dedim dogrumu gercekmi kandirmiyosn beni dimi dedi bole bisi icin kandirmam seni dwdim yuppi biliyodm askim oglm geliyo dedi :)
canm cok sevindim hayırlı olsn bebişiiin :)
Saol canim :) daha tam sevinemiyorm dr 12 gunsnra cagirdi kese icin
Günaydın hanımlar... Nasılsınız uzun suredir uğrayamadım topiğe herkes iyidir inşallah blummm hayırlı haberini gördüm çok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Bu topik bolca hamiş çıkardı inşallah rabbim diğer isteyenlere de nasip etsin. Herkesin gobişi bebiş olsun :)
tesekkurler canimmm seninde az kalmis geliyo minnosun :) topiimz bereketli

hemen anında hamile kalanları da ben anlamıyorum valla. Ben aylarca ağladım üzüldüm çabaladım dua ettim yaptığım bebelik testleri nurdan karsa yumurtlama testleri nurdan vana yol olur. Rabbim sonunda nasip eetti ama emin olun onların bebeişleri bizimkiler kadar şanslı değil. Çok yakınımda biri öyle hamile kalmıştı aman bir deneyelim dedik oldu falan diyordu sonra ikiz olduklarını öğrendi. Hiç hevesi yoktu resmen sanki Allah korusun bebeişlere bişey olsa nasılsa hemen kalırım kafasındaydı. Bebişlerle ilgili bişey soruyordum aman ne biliyim sormadım doktora bilmem,diye umursamaz takılıyordu çok garipsiyordum onu. Anlayacağınız bizdeki heves te istek de olmuyor onlarda. Maddi durumları çok iyi olmasına rağmen son aya kadar hiçbişey almamıştı bebişlere merağı yoktu yani. Amaaaaan bende ama dolmuşum kadına içimi doktum :)
:) aynen canım ben bunu kendi adıma bile yaşayarak öğrendim ben korunmayı bıraktğm ilk ay hamile kalmştm 4 haftalıkken düşük oldu.ondada heyecan vardı ama o testi yaptğmda pozitifi gördüğümde sevinmiştm ama şimdi havalara uçarım.10 aydır bekliyorum çünkü.çookk daha farklı hissediyorum şimdi.o kadında epey tuhafmş yani.sennkinide rabbim kucağına kavştrsun...

ayyyy ne guselll sen abartiyosun cok diildin bence zaten gobis ve bebis kilo alsin :) ayy renkli ultrasyon cok guseldir acaba minnosun kime benziycek babasinami gusel annesine mi :) insallah burun ve ensede sorun olmazsa testi yaptirip kafami bulandirmayi dusunmuyorum Allahim saglikli hayirli evlatlar versin insallah hepimizeee :)

Evet benzemekten ziyade annesinin kucuklugu gibi sari mi babasi gibi esmer mi olacak bakalim:) hayirlisiylaaaolculeriniz guzel cikacak insallah sonrada bak keyfine:)

Evet benzemekten ziyade annesinin kucuklugu gibi sari mi babasi gibi esmer mi olacak bakalim:) hayirlisiylaaaolculeriniz guzel cikacak insallah sonrada bak keyfine:)
canım nasılsın maşallah büyümüşsünüz :) göbişte büyüdümü :) hareket hissediyormusun anlat bakalım bizden daha tecrübelisin hafta olarak :)

Ben hic vermedim ki bulantiya rağmen :KK43: önceki gün komşu teyze geldi yüzün küçücük kalmis karnin sismis bi dedi ama dedim tarti öyle demiyor :KK43: 57-58le evlendim iki normal birkaç kimyasal gebelik atlattim 60la hamile kaldım 8-9 kilo fazla çıkıyorum ama herkes ayni seyi söylüyor iste bi karnin var kime inanayim :-/

Hiccc takmaa bi karnin varmisbak yoksa insanlar kut diye sismissin derr hic cekinmezler:):):)

canım nasılsın maşallah büyümüşsünüz :) göbişte büyüdümü :) hareket hissediyormusun anlat bakalım bizden daha tecrübelisin hafta olarak :)

Maysummmm iyiyizz cok sukur birhaftadir hissediyorum gece yattim baktim tekme geliyo aaa sen daha uyumadin mi hadi uyuyoruz dedimmm:-) simdide saga yanasmis ekrana mi bakiyo ne :-) gobus allahin emri kocaman :(

Ayyy waalla adamn tahmnleri hep dogru :) korkcam ondan :) canim supriz flan yok 2.ye oldugu icin icimzde bi korkuda var acikcasi testi yaptktan snra aradim ben test yaptm poz cikti dedim dogrumu gercekmi kandirmiyosn beni dimi dedi bole bisi icin kandirmam seni dwdim yuppi biliyodm askim oglm geliyo dedi :)

Saol canim :) daha tam sevinemiyorm dr 12 gunsnra cagirdi kese icin
tesekkurler canimmm seninde az kalmis geliyo minnosun :) topiimz bereketli
Haha bide oğlunuz oluyomuş adam ermişmi neee dersinnn:))

HAMİŞLER:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Blummmm---------------> 12.Deneme ------------->:anneadayı::nazar:

BAT:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme
Ayseygt1453.....................>26 Haziran.........>12. Deneme
Sabsel..............................>27 Haziran.........>11.Deneme
Pesettim342.....................>1 Temmuz..........>33. Deneme

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek:nazar:--------DOĞDU------:KK36:
Asim ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK68:
Sweetamber ------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK68:
Petty ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK36:
Elf21 ---------------> Erkek :nazar:-------DOĞDU------:KK68:
Opra ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK68:
Rahis --------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK68:
Countryrose------->Erkek:nazar:--------DOĞDU-----:KK36:
9661----------------->Kız:nazar:-----------DOĞDU-------:KK68:
Abcdefcd----------->Erkek-Kız:nazar::nazar:
Larsson------------>Erkek:nazar:
Loafer-------------->Erkek:nazar:
Esra51-------------->Kız:nazar:
Sırrıeyvan --------> Kız :nazar:
Meleğim ----------> Erkek :nazar:
Meemure ---------> Kız :nazar:
Hanfendi ---------> Kız :nazar:
Sebebiumut ------> Erkek
:nazar:
Hilal ---------------> Erkek :nazar:
Eseslamazi -------> Erkek :nazar:
Zehsel -------------> Erkek :nazar:
Wuslt --------------> Kız
:nazar:
Elifbade -----------> Kız :nazar:
Nenuya ------------> Erkek :nazar:
Ysmn1096 -------->Kız:nazar:
Nesnesly ---------->Erkek:nazar:
Tubaomur01 ----->Erkek:nazar:
Afrodit26 --------->Erkek:nazar:
Bebeem ------------>Erkek:nazar:
Yarenim99 -------->Kız:nazar:
Lovely35 ----------->Kız:nazar:
Kaygılı ------------->Erkek:nazar:
Okosale ------------>Kız:nazar:
zzzzynpppp--------> Erkek:nazar:
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>

Betiboop...............>
Mogami................>

Haha bide oğlunuz oluyomuş adam ermişmi neee dersinnn:))
canım nasılsın ....varmı umut bu aydan inşallah senide yazarım bu listeye itinayla hamile demirbaş yazılır :) @betiboop Mogami Mogami blummmm blummmm bacılarımı listeye hep ben yazdım ben bu işte cok iyiyim bak elim uğurlu geldi demirbaşlara :D reklamın iyisi kötüsü olmaz :KK70:

canım nasılsın ....varmı umut bu aydan inşallah senide yazarım bu listeye itinayla hamile demirbaş yazılır :) @betiboop Mogami Mogami blummmm blummmm bacılarımı listeye hep ben yazdım ben bu işte cok iyiyim bak elim uğurlu geldi demirbaşlara :KK70: reklamın iyisi kötüsü olmaz :KK70:
Canım bende pek bir farklılık yok buay kılomen falanda kullanmadım bu ay daha önceki aylar 2 ay kılomen kullanmıştım yine bişey olmamıştı bu ayda umutlu değilim olursa süpriz olur artık allahın takdirine kalmış ne çıkarsa bahtımıza artık sende varmı degişiklik bakalım.

Canım bende pek bir farklılık yok buay kılomen falanda kullanmadım bu ay daha önceki aylar 2 ay kılomen kullanmıştım yine bişey olmamıştı bu ayda umutlu değilim olursa süpriz olur artık allahın takdirine kalmış ne çıkarsa bahtımıza artık sende varmı degişiklik bakalım.
biz biraz değişik bir çiftiz bugün adetten sonraki 13. gün ama henüz bi teşebbüsümüz olmadı eşimede ilaçı bıraktırdım kendimde klomen kullanmadım hatta ovulasyon testide yapmıyorum artık kabullendim sanırım o yüzden herşeyi bıraktık ekim ayı gibi aşılama yaptırmayı planlıyoruz ....başkada bişi yok

Back
X