- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
yaptirmadm canm dr gerek yok sen bana guven kullan igneleri dedi yrn basliycam nasipse ignelerePıhtılaşma testini yaptirdin mi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptirmadm canm dr gerek yok sen bana guven kullan igneleri dedi yrn basliycam nasipse ignelerePıhtılaşma testini yaptirdin mi canım
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi oluryaptirmadm canm dr gerek yok sen bana guven kullan igneleri dedi yrn basliycam nasipse ignelere
Insallah canim iyi olur ama kotu bisey hissetmiyorm :)Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi olur
Yok canım kötü birsey olmaz Allah in izniyle. Bak bende aynı senin gibiyim test yapılmadı ama kullanıyorum iğneyi. Sen bol bol inşirah süresini ve ayet el kursiyi oku hamile bayanların okuması iyi olurmuş ben hep okuyorum.Insallah canim iyi olur ama kotu bisey hissetmiyorm :)
Tmm canim okuycam Allah razi olsunYok canım kötü birsey olmaz Allah in izniyle. Bak bende aynı senin gibiyim test yapılmadı ama kullanıyorum iğneyi. Sen bol bol inşirah süresini ve ayet el kursiyi oku hamile bayanların okuması iyi olurmuş ben hep okuyorum.
göğüs uçlarım bu ay fena acıyo hemde yumurtlama döneminden önce başladı adetimin 25. günündeyim hala devam ediyor benimki gebelikten değildir ama korkutuyo benigogus uclarindaki aci en buyuk en belirgin belirti bence hamis olabilirsin :)
Yasadigim en net belirti canim.acimadan ziyade kasinti gibi boyle sizlar gibi, bi test yapsan mi kigöğüs uçlarım bu ay fena acıyo hemde yumurtlama döneminden önce başladı adetimin 25. günündeyim hala devam ediyor benimki gebelikten değildir ama korkutuyo beni
betimmmm nasilsin ayy benim ikili test yapilamadi yarin tekrar gidicem kan vericem labaratuarda eksik kan almislar ve tarama gerceklesmemis haberde vermediler tesadui ogrendim sende aman diyim dikkat et yaptirdinmi bu arada sen tatlim....... Bulantilarin nasil ? Benim gecti sayilir sukur?Yasadigim en net belirti canim.acimadan ziyade kasinti gibi boyle sizlar gibi, bi test yapsan mi ki![]()
Hiç umudum yok canım zaten adetten hemen sonra başladığı için hiç gebeliğe yormadım ama inşallah ondandır başka sorun olmasında ....test konusunda yeminliyim 35. Gün yani 24 haziranda yapıcam tabi o zaman a kadar hasta olmazsam :)Yasadigim en net belirti canim.acimadan ziyade kasinti gibi boyle sizlar gibi, bi test yapsan mi ki![]()
Bnmde bat 1 temmuz ama bnde senin gbi 5 gbi yaparm heralde o da olmazsam tabiiHiç umudum yok canım zaten adetten hemen sonra başladığı için hiç gebeliğe yormadım ama inşallah ondandır başka sorun olmasında ....test konusunda yeminliyim 35. Gün yani 24 haziranda yapıcam tabi o zaman a kadar hasta olmazsam :)
Benm sadece gebelikte acidi canim gebelikten olabilir sennde :) hayat ucizelerle dolu tatlimgöğüs uçlarım bu ay fena acıyo hemde yumurtlama döneminden önce başladı adetimin 25. günündeyim hala devam ediyor benimki gebelikten değildir ama korkutuyo beni
Benm sadece gebelikte acidi canim gebelikten olabilir sennde :) hayat ucizelerle dolu tatlimgöğüs uçlarım bu ay fena acıyo hemde yumurtlama döneminden önce başladı adetimin 25. günündeyim hala devam ediyor benimki gebelikten değildir ama korkutuyo beni
Aaa ne sacma bise olmus oyle ilginc neyse ki farketmissin gerci ultrasonda normal cikti ysa sorun yoktur da :) gecmedi canım direniyo sabah ne yediusem yiuorm aksam iptalim hicbise yemiyorum uyumak için saat sayıyorum :) sevindim gecmesine darısı bana inşallahbetimmmm nasilsin ayy benim ikili test yapilamadi yarin tekrar gidicem kan vericem labaratuarda eksik kan almislar ve tarama gerceklesmemis haberde vermediler tesadui ogrendim sende aman diyim dikkat et yaptirdinmi bu arada sen tatlim....... Bulantilarin nasil ? Benim gecti sayilir sukur?
Canim o zaman prolaktin hortlamis olabilir cok iyi bilirim kendileriniHiç umudum yok canım zaten adetten hemen sonra başladığı için hiç gebeliğe yormadım ama inşallah ondandır başka sorun olmasında ....test konusunda yeminliyim 35. Gün yani 24 haziranda yapıcam tabi o zaman a kadar hasta olmazsam :)
Canım benim benimde 25. 26. Si bat gunlerimizvyakinmis seninle hangi gün yapacaksın bende erken gebelik testi yaşam senin yaptığın gün macera olsun baddas olalım ne dersin belki miniklerimiz supriz yaparsa geliverir :):) eyer istersen 26 si kesin adet olacağım gün ben erken test yaparım sen istersen :)Hiç umudum yok canım zaten adetten hemen sonra başladığı için hiç gebeliğe yormadım ama inşallah ondandır başka sorun olmasında ....test konusunda yeminliyim 35. Gün yani 24 haziranda yapıcam tabi o zaman a kadar hasta olmazsam :)
Aaa ne sacma bise olmus oyle ilginc neyse ki farketmissin gerci ultrasonda normal cikti ysa sorun yoktur da :) gecmedi canım direniyo sabah ne yediusem yiuorm aksam iptalim hicbise yemiyorum uyumak için saat sayıyorum :) sevindim gecmesine darısı bana inşallah
Benim burda son gunum 14 haziran olmasina ragmen doktor son gunun haziranin 10 u dedi en fazla bir hafta bekletiyorum dedi sonrasi riskli saliya kadar duralim gelmezse alirim dedi bekliyoruz bakalim bugun beyaz sumuksu yogun bir akinti geldi o da nisanmis heyecanla sancilarimin baslamasini bekliyirum bende:)bacım senin minikle ilgili doktor ne diyo ne vakte kadar bekleyecekmiş
Ah sorma bizim kiz anne karninin faydalarindan son ana kadar faydalanmak istedi herhalde:) bugun beyaz sumuksu yogun bir akintim geldi o da nisanmis bakalim bekliyorum artik sancilarim gelsin diye :)anammm takviminde bitmiş canım yok mu gelen giden hala![]()
Kız belki kadın pahalı bir hediye alcak o yüzden cinsiyetin kesinligini soruyodur olabilir yani
kaygılımm maşallahh nasıl büyümüşsünüzzInsallah cok guzel isimleri insallah nasip olur agir isim koymayin diyorlar bi seyler bi seyler herkes bi sey diyor iste :)