- 11 Temmuz 2014
- 1.333
- 1.281
- 178
Canım valla benim de gögüs uçlarım çok ağrıyor üstelik halka varya koyu hiç böyle olmamıştı umut edeyim mi ?gogus uclarindaki aci en buyuk en belirgin belirti bence hamis olabilirsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım valla benim de gögüs uçlarım çok ağrıyor üstelik halka varya koyu hiç böyle olmamıştı umut edeyim mi ?gogus uclarindaki aci en buyuk en belirgin belirti bence hamis olabilirsin :)
Merhaba Mogamiciğim.. Arsinli arkadaşımızdan görevini devir almışsın.. Hayırlı olsun :)HAMİŞLER
Blummmm --------------> 12.Deneme ------------->
HAZİRAN BAT
Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------>
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme ------>
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme
Sabsel ------------------>27 Haziran -------> 11.Deneme
Hyb77 ------------------->30 Haziran -------> 11.Deneme
Pesettim342 ----------->1 Temmuz --------> 33. Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
oyyyy kuzum hadi hayırlısı bir an önce kavuşun ana kız İNŞALLAHBenim burda son gunum 14 haziran olmasina ragmen doktor son gunun haziranin 10 u dedi en fazla bir hafta bekletiyorum dedi sonrasi riskli saliya kadar duralim gelmezse alirim dedi bekliyoruz bakalim bugun beyaz sumuksu yogun bir akinti geldi o da nisanmis heyecanla sancilarimin baslamasini bekliyirum bende:)
kuzum teşekkür ederim başladık yine bu güzel işeMerhaba Mogamiciğim.. Arsinli arkadaşımızdan görevini devir almışsın.. Hayırlı olsun :)
Benim bu ay da negatif maalesef..
Henüz regl olmadım ama 30 mayısta doktor alttan muayne etmişti ve yumurtlama olmadığını söylemişti.. Bat tarihim geçti ama hala tık yok.. bu ay da gecikmeli olucam sanırım.. adet söktürücü ilaç vardı tarlusal.. onu kullanacağım sanırım.. beklemek istemiyorum.. zaten 10 gün geçti..
Yeni bat tarihim ortalama olarak 23 haziran diyelim olur mu canım ?![]()
Ayy inşallah bebistendir canım benim inşallah:):)):)))Canım valla benim de gögüs uçlarım çok ağrıyor üstelik halka varya koyu hiç böyle olmamıştı umut edeyim mi ?
canım bu arada bu bat 23 temmuz sanırımMerhaba Mogamiciğim.. Arsinli arkadaşımızdan görevini devir almışsın.. Hayırlı olsun :)
Benim bu ay da negatif maalesef..
Henüz regl olmadım ama 30 mayısta doktor alttan muayne etmişti ve yumurtlama olmadığını söylemişti.. Bat tarihim geçti ama hala tık yok.. bu ay da gecikmeli olucam sanırım.. adet söktürücü ilaç vardı tarlusal.. onu kullanacağım sanırım.. beklemek istemiyorum.. zaten 10 gün geçti..
Yeni bat tarihim ortalama olarak 23 haziran diyelim olur mu canım ?![]()
Amin tatlım.. İnşaAllah.. Geçen hafta da ünv. den arkadaşımın hamişlik haberini aldım.. Çok sevindim.. Aynı yıl evlenen 4 arkadaşız.. hepsinin bir bebişi oldu Rabbim nasip etti onlara , İnşaAllah hem arkadaşıma hem de buradaki hamiş arkadaşlara yawrularını nasip eder Rabbimkuzum teşekkür ederim başladık yine bu güzel işeSeni hamiş yapıcaz az kaldı...Bazı aylar yumurtlama olmuyor buna takılma... rahat ol kuşum... ben ekliyorum seni hayırlısı olsun canımın içi
![]()
Himm.. aslında değil.. daha doğrusu ben aceleci davranarak erkenden yazmışım ama yine de tahmini öyle olur sanırım..canım bu arada bu bat 23 temmuz sanırım
Canım benim meemure ikiz hamilesiydi biri erkek yazılarınızı okuyorum ana kız ben bisey anlamadim anca sana sorayim dedim ? soru işareti kaldı aklımdaoyyyy kuzum hadi hayırlısı bir an önce kavuşun ana kız İNŞALLAH
bilirim o duyguyu...benimle aynı yıl evlenen yaklaşık 7-8 arkadaşımdan iki kişi kalmıştık bebişi olmayan... bebişler zamanlarını bekliyorlar demek ki kuzum...Amin tatlım.. İnşaAllah.. Geçen hafta da ünv. den arkadaşımın hamişlik haberini aldım.. Çok sevindim.. Aynı yıl evlenen 4 arkadaşız.. hepsinin bir bebişi oldu Rabbim nasip etti onlara , İnşaAllah hem arkadaşıma hem de buradaki hamiş arkadaşlara yawrularını nasip eder Rabbim![]()
23 temmuz kalsın mı yaniHimm.. aslında değil.. daha doğrusu ben aceleci davranarak erkenden yazmışım ama yine de tahmini öyle olur sanırım..
Kafam 1500 olmuş.. basmıyor şuan..![]()
![]()
yok kuzum tek onun ki ikiz değilCanım benim meemure ikiz hamilesiydi biri erkek yazılarınızı okuyorum ana kız ben bisey anlamadim anca sana sorayim dedim ? soru işareti kaldı aklımda
Off iki gundur kivraniyorum ya abcd diye arkadaşını ikizdi benimde kafa 1500 basmışyok kuzum tek onun ki ikiz değil![]()
Off iki gundur kivraniyorum ya abcd diye arkadaşını ikizdi benimde kafa 1500 basmış![]()
Inşallah ablacım bi kaç gün bekleyeyim bakalım yine olmazsa benim ki mecbur teste gidecek kaçarı yok..Ayy inşallah bebistendir canım benim inşallah:):)):)))
Hayırlısı allahtan canım rabbimiz hayırlı kılsın inşallah da hamissindir dualarimdasiniz bugün ya evvel çekiyorum ve salâvat çekip tüm isteyenlere bağışlayacağını allahım kabul etsin inşallahInşallah ablacım bi kaç gün bekleyeyim bakalım yine olmazsa benim ki mecbur teste gidecek kaçarı yok..
Sağol ablam allah kabul etsin dualarını inşallah bu vesileyle gelir senin de miniğin :)Hayırlısı allahtan canım rabbimiz hayırlı kılsın inşallah da hamissindir dualarimdasiniz bugün ya evvel çekiyorum ve salâvat çekip tüm isteyenlere bağışlayacağını allahım kabul etsin inşallah