2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Cumleten hayirli ramazanlar diliyrm.arkadaslar pkoslu olupta gebelik yasayan var mi?gebelik sirasinda ayri bi tedavi goruyorlar mi acaba?yardimci olacak var mi acaba?
merhaba ben varım :) hiç bir tedavi görmedim 5. denememde geldi kendiliğinden hatta 4. denememde kimyasal gebelik geçirdim.biraz nasip kısmet işi biraz da rahat olmak gerekiyor ;) allahım sanada nasip etsin inşallah

kızlarrr nasılsınız bakalımm ? @betiboop Mogami Mogami blummmm blummmm bebişler nasıl kızlar.bulantılar ne alemde ? benim geçti çokkk şükür 18. haftada kesti arada bir mide yanması kaldı.benim bebiş hareketlendi pıt pıtlar tekmeye dönüyor yavaştan :)
Canimm ne guzel gecmis gelsin yemek icmek artik ohh miss :) darisi bana ben devam umudum bundan sonraki 3 haftada. .
Cinsiyet ogrendik kiz dedi ama kesin demeyelim dedi nasil merakta koyuyolar insani :)

Canimm ne guzel gecmis gelsin yemek icmek artik ohh miss :) darisi bana ben devam umudum bundan sonraki 3 haftada. .
Cinsiyet ogrendik kiz dedi ama kesin demeyelim dedi nasil merakta koyuyolar insani :)
canım banada ilk kız gibi ama emin değilim dedi ikinci gidişimde kesin kız dedi :) erkek olsa görünürdü yaa :) kızdır kızz ;)

canım banada ilk kız gibi ama emin değilim dedi ikinci gidişimde kesin kız dedi :) erkek olsa görünürdü yaa :) kızdır kızz :KK66:
Bu doktorlar niye böyle bilmiyorum erkege direk erkek diyolar kıza kız gibi diyolar doğana kadar şüpe kalıyo içinde kızkardeşimede öyle dediler kız gibi kız gibi doğdu kızzzz:))))

Var canım hemde çok ilk aklıma gelen Mogami pkoluydu hamiş şimdi.bence siz daha şanslısınız çünkü tedaviye çabuk karşılık veriyo lkolular.
Benim durumum karisik mol denilip hamileliligime son verildi.sonra mol gebelik cikmadi.9 aydir mol gebelik diye bekliyordm.snra baska bi doktor pkolu oldugumu soyledi.kabul etmekte cok gucluk cektim.sevinsem mi uzulsem mi bilemedim://

Bu doktorlar niye böyle bilmiyorum erkege direk erkek diyolar kıza kız gibi diyolar doğana kadar şüpe kalıyo içinde kızkardeşimede öyle dediler kız gibi kız gibi doğdu kızzzz:))))
gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin insaAllah ameliyatinda guzel gececek:21:

canım banada ilk kız gibi ama emin değilim dedi ikinci gidişimde kesin kız dedi :) erkek olsa görünürdü yaa :) kızdır kızz :KK66:
MasaAllah canim zaman ne xabuk geciyor daha dun hamile kalmistin 19.haftaya gelmisiniz bile Allah hayirlisiyla kucagina Aldigin gunude gostersin:21:

kızlarrr nasılsınız bakalımm ? @betiboop Mogami Mogami blummmm blummmm bebişler nasıl kızlar.bulantılar ne alemde ? benim geçti çokkk şükür 18. haftada kesti arada bir mide yanması kaldı.benim bebiş hareketlendi pıt pıtlar tekmeye dönüyor yavaştan :)
Ayý ne guzel bulantilarin gecmis benim hala devamediyo bazen kendimi cok kotu hissediyorm hep yatiyorum yrn kalp atisini duymaya gidicez insallah hayirli haerlerle donerim :) demek seninkinin tekmeleride hissediliyo demek ki cok guzel masallah bu guzel gunlerin tadini cikar canim :)
Betiiiim kizimiz mi geliyoooooooo :) masallah subanallah
Napıyorsunuz kızlar?
ben iyiyim canim bulantilardan dolayi evde yatiyorum sen napiyosun nasil geciyo minnosjnla gunlerin :)

Ayý ne guzel bulantilarin gecmis benim hala devamediyo bazen kendimi cok kotu hissediyorm hep yatiyorum yrn kalp atisini duymaya gidicez insallah hayirli haerlerle donerim :) demek seninkinin tekmeleride hissediliyo demek ki cok guzel masallah bu guzel gunlerin tadini cikar canim :)

ben iyiyim canim bulantilardan dolayi evde yatiyorum sen napiyosun nasil geciyo minnosjnla gunlerin :)

Blummm kıyamam kuzum ya geçecek inşallah az daha sabır. Benim bile herşeyi kaldırmıyor daha mide. Şeker yüklemesi yaptırdım cts günü. Büyüyoruz hazırlıklar tam gaz devam. Günler geçsin bitsin kızımı sağlıkla kollarıma alayım diye bakıyorum.

Benim durumum karisik mol denilip hamileliligime son verildi.sonra mol gebelik cikmadi.9 aydir mol gebelik diye bekliyordm.snra baska bi doktor pkolu oldugumu soyledi.kabul etmekte cok gucluk cektim.sevinsem mi uzulsem mi bilemedim://
Mol gebelik yaşayıpta tekrar saglıklı hamile kalan arkadaşlarda oldu cnm.mevlam beylerse güzel eyler.Çaresiz hiçbişey yok rabbimin yanında

gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin insaAllah ameliyatinda guzel gececek:21:
Sağol cnm Allah Razı olsun hepinizden.Korkmuyorum nedense cesaretliyim.Kim biri sarılık var diyodu bebegimde hastanedeydim okudugumda cevap verme fırsatım olmadı.Her bebek sarılık doğar kiminin derecesi yüksek çıkıyo.sarılıgı yüksek çıkan bebeklerinizi üşümeyecegi bir yere çıplak koyun bol bol güneş alan biryer olsun bide saf üzüm pekmezi verin damla gibi.sarılıgı düşer

Blummm kıyamam kuzum ya geçecek inşallah az daha sabır. Benim bile herşeyi kaldırmıyor daha mide. Şeker yüklemesi yaptırdım cts günü. Büyüyoruz hazırlıklar tam gaz devam. Günler geçsin bitsin kızımı sağlıkla kollarıma alayım diye bakıyorum.
Gecicek insallah canim esim dyan hayatim son 1 ay diyip duruyo :) ayyy sekerli seylerden de hic hoslanmiyorum nasil ictin onu?hazirliklarini bizimlede paylas fikir olsun nerden aldigini da ogrenip alabilirim :) izmirden alisveris yaparim nasipse

Ben dusuk yaptim sonra cok yemek yiyordum pko baslangici oldu derken 45 50 gunde bir adet olmaya basladim:KK43: o yuzden yum gunumu kestiremiyordum dr da igne verdi adetten sonra basladik yum zamanini ignelerle ayarladik ve catlattik boylece geldi bebisim:) pko da mudahaleye gerek olmadanda hamile kalinir tabi ama sabir gostermedigim icin birde hormonlarim dengesizlestiginden mudahale ettik
Bende kurtajdan sonra kilo almaya basladim.simdi de yemesem bile kilo veremiyorum moralim cok bozuluyor.adetlerim cok duzenli.pkoya dair hic bi belirti dahi yok.sadece ultrasonda yumurta sayiminda belli oldu.testlerimde bile cikmadi.ilk gebeligimde degerlerim cok yukseldi diye mi boyle oldu anlam veremiyrm bi turlu:/

merhaba ben varım :) hiç bir tedavi görmedim 5. denememde geldi kendiliğinden hatta 4. denememde kimyasal gebelik geçirdim.biraz nasip kısmet işi biraz da rahat olmak gerekiyor :KK66: allahım sanada nasip etsin inşallah
Amin cok saol.allah tum bebek isteyenlere nasip etsin inş.bakalim doktor bi tedavi isteyecek mi?daha esime de demedim bebek istiyorum artk diye ilk gebelik gibi olur diyr korkuyorm

kuzum seninde mi bulantın çok kıyamamk :( benimki de aylardır gececek diyo gecen yok :) evet kız dedi çok sevindim değişmez inşallah :) o hastalık hali en berbatı he bi ağırlık hastalık gibi kafanı kaldıramıyosun.. zor bi süreç kısa sürsün inşallah seninki

Back
X