2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim cok sevindim iyi cikmasina.bende uyuyamamistim insan hep endise icinde oluyor ayrintilidan once de hic uyuyamamistim cok sukur hersey yolunda.simdiden kiz a alistirma kendini bu zamanlarda degisme ihtimali oluyor.
canım ben hiç kabullenmedim dün sanki yanlış örmüşüm erkek dieyecek gibi ama herkes bu haftada erkek olsa kesin belli ederdi diyince benimsedim :) bugün gittiğim dr da kız dedi ama bekliycem bi sonraki kontorlü.
sen nasılsın pek yazmıyosun artık

canım kan sonucu cuma çıkacak ama dr ultrasonla epey baktı ve bi sorun olmadığını söyledi biz gec gittik 13+5 ti dün ona ragmen guzel çıktı değerler çok şükür.
bugün sabah ağrılı uyandım wc de leke gördüm hafif hemen özelden randevu alıp gittim çok şükür bebiş iyi ama dinlenmen gerekiyo dedi dr kasılma değil ama yorgunluğu gösteren bişeler gösterdi ultrasonda, üç gün rapor verdi ama bizim seminer dönemi devam ettiği için gitmek zorunda kaldım..
evindesin bol bol yat uzan benim gibi koşturma canım insan çok korkuyo can tasımak çok büyük sorumluluknuş..
Aman betim küçük adımlar bol yatışlar... Şu seminer döneminde bitsin de sen de dinlen bolca... Geç gitmemişsin kuzum zaten 11-14 arası yapılıyormuş test bende 12+3 te gidicem...Şu test dönemleri de bitsin de biraz tadını çıkaralım gerçi bu midelerle zor biraz :KK43::KK43:

Beraber anne olma yolunda iyi geldi bana.ekstra bisiy dusundm ama güzel bi fikir cikmadi malesef:KK43:
Bende o ismi sevdim... Düşünmen yeter kuzum... Topik değişince de bizimle kal valla hepimizde farklı tecrübeler var elimizden geldiğince yardımcı oluruz

Bende o ismi sevdim... Düşünmen yeter kuzum... Topik değişince de bizimle kal valla hepimizde farklı tecrübeler var elimizden geldiğince yardımcı oluruz
Allahin izniyle gebelik hikayelerimizi de paylasiriz ins.2-3 ay sonra nasip olursa:) burda konusarak,dertleserek,bizim gibi farkli gebelikler yasamis arkadaslara destek olmaya calisarak zaman gecirdim.gebe kalanlara ben hamileymisim gibi sevindim.bol bol deneyimlerimizi paylasalim o zaman:)

Aman betim küçük adımlar bol yatışlar... Şu seminer döneminde bitsin de sen de dinlen bolca... Geç gitmemişsin kuzum zaten 11-14 arası yapılıyormuş test bende 12+3 te gidicem...Şu test dönemleri de bitsin de biraz tadını çıkaralım gerçi bu midelerle zor biraz :KK43::KK43:
Ah ah evde yatsam midem rahat vermez evde ciksam sonuc bu valla ne yapacagimi sasirdim kuzum yaa..2 ay tatil beni bekler neyse ki yazliga kapağı attim mi Büyükşehir telasindan da uzaklasmis olcam..
Canm randevuyu oyle verdi yoksa bem de gec mi diye endiselendim ama bise olmaz dedi. Cinsiyet tahmininde de bulunur o vakittr sana inşallah :)

canım ben hiç kabullenmedim dün sanki yanlış örmüşüm erkek dieyecek gibi ama herkes bu haftada erkek olsa kesin belli ederdi diyince benimsedim :) bugün gittiğim dr da kız dedi ama bekliycem bi sonraki kontorlü.
sen nasılsın pek yazmıyosun artık
Bende oyle derdim erkek olsa belli olur diye ama bu zamanlarda kordonla karisma ihtimali yuksekmis doktor yuzde yuz demeden kaptirma.biz iyiyiz bebis bu gunlerde cok hareketli tekmeleyip duruyor.bebek odasini aldik boya ivir zivir derken bunlarla vakit geciyor.

Allahim nasip edecek bu kadr istiyosak Allahin bi bildigi var demektr kalbimzde anne olma askiyla yanip tutusuyorz insallah nasip olacak senin sagligin nasil?

amin canim insallah :)
İyi sayılırım canım ameliyat olcağım günü bekliyorum.iyileşincede bebek hastanesine gitcez. Kimbilir ne zaman inşaallah iznden önce giderim de tedavi ona göre olur.Artık kısmet canım.

ÇENEM DÜŞMÜŞ :-):-)

Kızlar sizlerinde fikirleri ile topik adını herkese uygun hale getirmek için yüklemde değişikliğe gittim :KK48:
hangisi daha iyi :KK64:
1.Beraber anne olma yolunda
2.Gelin beraber anne olalım

yeni fikirlere açığım arkadaşlar:KK39:
Biz Annelik yolundayız nasıl cnm

Meraba asim bende seni bekliyordum sana birsey sormak istiyorum sende iğne kullaniyordun galiba doğumun nasıl oldu. Eğer sezaryen olduysa doktor iğnesi ne zaman kesti iğneyi kesince bebeğin hareketlerini yine hissediyorsun bir sıkıntı olmuyor demi.cok soru sordum ama kusura bakma
Cnm tebrik eserim seni Rabbin tamamına erdirsin evt iğne kullandım ama ben 16 haftaya kadar kullandım bende pirtilasma yoktu önlem amaçlı kullanıyordum kan sulandırıcı aspirin kullandım 32 haftada biraktirdi sezeryan oldum cnm

Günü geçmekmi ne yaptın rahisim o ihtimali düşünmek bile istemiyorum Rabbim o günlere bırakması gelsin kızım ya elbiseleri beşiği herşeyi hazır gelsin artık temizliğimide yaptım ev pırıl pırılken doğsun yahu:KK48:
Amınn canım hayırla kucagına al ınsallahh. ole canım bı anlık bıse zaten benım bırden suyum gelmıstı :KK70: Her an olabılır yanı tabı bı ıhtımal gunude gecebılır

Kolaymı iki hafta mogiş bir gör beni tır gibi oldum bir yere sığamıyorum oturup kalkamıyorum Rabbim tez vakitte bir nefeste kurtarsı n beni ve ardından sizleri
Bu kızlar niye bu kadar nazlı oluyor yahu :KK48: Kuzum sabret en fazla 2 hafta daha beklersin taş çatlasın o da

Canım biraz anlatır mısın ağrıları nerden başladı beldenmi karnın altından mı suyun birdenmi geldi ve miktarı çokmu oluyor biraz bilgilendirme beni ilk çoçuk olduğu için hiçbirşey bilmiyorum netten araştırdıklarm la duruyorum
Amınn canım hayırla kucagına al ınsallahh. ole canım bı anlık bıse zaten benım bırden suyum gelmıstı :KK70: Her an olabılır yanı tabı bı ıhtımal gunude gecebılır

Canım biraz anlatır mısın ağrıları nerden başladı beldenmi karnın altından mı suyun birdenmi geldi ve miktarı çokmu oluyor biraz bilgilendirme beni ilk çoçuk olduğu için hiçbirşey bilmiyorum netten araştırdıklarm la duruyorum
Kiz dogurmadin mi sen daha:21:

Back
X