- 25 Nisan 2013
- 11.265
- 9.132
- 448
Canım inan 9 at nasıl geçti hiç anlamamıştm bu son ay beni çok yoruyor ve geçmek bilmiyor Rabbim yardımcımız olsun
Kuzum benim bulantılardan ilk 5 ay çok zor geçti. Şuan daha hızlı akıyor zaman şükürler olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inan 9 at nasıl geçti hiç anlamamıştm bu son ay beni çok yoruyor ve geçmek bilmiyor Rabbim yardımcımız olsun
Ilık duş bol hareket deniyor ama ben yapamam sanırım canım öyle hareket falan korkarım bişiy olur diye. Hurma ye ılık duş al rahatla gerisini allaha bırak zamanını bebişin biliyordur. Allah kurtarsın canım, doğum hikayenide okuyalım inşallah, sağlıkla al kucağına.benim gunum gecti canim ya takvimim bile yok artik 41 haftaya girdik bugun hurma yiyorum ahududu cagi iciyorum yuruyus yapmaya calihorum ama hic dogum belortisi sanci nisan su yok . bir haafta daha bekleriz dedi dr. hizlandirmanin baska yoluvar mi acaba
beticimmm sorma kuzum hala tam atlatmış sayılmazmışım dün tecrübe ettim.lcw ya girelim dedik bir iki hamilelik deneyim diye ayy o şekerli kokular yokmu sanki zehir sıkmışlar beni öldürmek için zor attım kendimi dışarı dünden beri gitmiyor burnumdan kokusu.evet bebiş kokusuda aynı eltimin 4 aylık bebişi var o kokulu vucüd yağı beni öldürüyordu ki kokusuz almaya karar verdilerben de mecburen 1 ay daha bekliycem alışveriş için ne var kesin deseler de hemen başlasak :)
ah o kokular.. hele e bebek mağazasının pudra kokusu yok mu o mis gibi pudra insana ne kadar kötü geliyo..neyse ki atlattın kuzum
Amin inşallah nasip etsin rabbimiz tüm isteyenlereHerkese günaydın Dr. Kontrolum vardı çok şükür keseyi gördük darısı pıt pıtlara inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
bizimki de şimdi tutturmuş almira koyalım diyeeşin hoşmuş dansöz ismi :))) asya güzel isim bence , ben de deniz diyorum eşim pelin diyo ama denizde ısrarcıyım ben ben ne dersem o olur![]()
canım hamilelik reflüsü var o hiç geçmeyecek sanırım bende de mide yanması falan bir şeyi yerken 40 kere düşünüyorum.allah yardımcımız olsun zaman çabuk geçiyor bi bakmışız kucağımızda :) amin canım benim o tekmeleri hissetmek paha biçilemez cidden :)Bacım sağol sen nasılsın bakalım minnakımız nasıl...Benim sıpa iyi büyüyü napsın anasının içindeBulantı dersen ooff derim ya gebelik bulantım yok ama gastrit yüzünden 7/24 herşeye midem kalkacak hissi ile yaşıyorum çok kötü bişey yaaa
Yaaa o minik tekmeleri bizde hissedelim inşallah Rabbim miniğini korusun maaşallah ona
![]()
ayy canım aynen yaaa ben ki şekerli kokudur herseyim ama suan nefret yani. erkek duş jeliyle yıkanıyorum o kadar :)) kuzum almira da otel ismi giibi club almira :)) otel araştırıyorum da bi saatir aklıma geldi :)) buaraada tatile giderken tam senin haftanda olcam seviniyorum doya doya yerim diye ama biraz daha mı ertelesem bi de vücut olarak nasılsın ağırlaşma ağrı falan var mı kaç kilo aldın foto paylaş instada görelimbeticimmm sorma kuzum hala tam atlatmış sayılmazmışım dün tecrübe ettim.lcw ya girelim dedik bir iki hamilelik deneyim diye ayy o şekerli kokular yokmu sanki zehir sıkmışlar beni öldürmek için zor attım kendimi dışarı dünden beri gitmiyor burnumdan kokusu.evet bebiş kokusuda aynı eltimin 4 aylık bebişi var o kokulu vucüd yağı beni öldürüyordu ki kokusuz almaya karar verdiler![]()
alahtan o yok bende canım bi de o olsa napardım artıkcanım hamilelik reflüsü var o hiç geçmeyecek sanırım bende de mide yanması falan bir şeyi yerken 40 kere düşünüyorum.allah yardımcımız olsun zaman çabuk geçiyor bi bakmışız kucağımızda :) amin canım benim o tekmeleri hissetmek paha biçilemez cidden :)
Aminnn canım dualarını esirgeme :))Amin inşallah nasip etsin rabbimiz tüm isteyenlere
İnşallah pıt pıt larinizida duyarsin rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
ayy canım aynen yaaa ben ki şekerli kokudur herseyim ama suan nefret yani. erkek duş jeliyle yıkanıyorum o kadar :)) kuzum almira da otel ismi giibi club almira :)) otel araştırıyorum da bi saatir aklıma geldi :)) buaraada tatile giderken tam senin haftanda olcam seviniyorum doya doya yerim diye ama biraz daha mı ertelesem bi de vücut olarak nasılsın ağırlaşma ağrı falan var mı kaç kilo aldın foto paylaş instada görelim![]()
İyi gidiyor bebeğinin gaz ve kaka problemi var onun için çok huzursuz kolik bir bebeğim var sürekli kucak istiyor geçmesini bekliyorumAmin insallah asim nasilmgidiyor uykusuz gunler gecti mi artik alistiniz birbirinize
İyi gidiyor bebeğinin gaz ve kaka problemi var onun için çok huzursuz kolik bir bebeğim var sürekli kucak istiyor geçmesini bekliyorum
Tabiki herzam dualarimdasiniz :) canım benim inşallah da sağlığıyla gelsin miniginAminnn canım dualarını esirgeme :))
betiii bende erkek duş jeliyle yıkanıyorum utanmasam eşimin roll-on unu kullancam evde ki tüm oda kokularını kaldırdık 3 5 poşete koydum hiç koku sızmasın diye
almira iğrenç ya soğur ondanda yakında zaten ama hoşuma gidiyor hergün bir isimle geliyor hep aklında bebiş.kuzum akşama süsleneyim atayım foto :) sen de durumlar nasıl çıktımı göbiş ben 12.haftada pörtlettim
buarada bizde tatile gidelim dedik ama havuza giremem otel havuzları çok hijyenik olmuyor bi iki kadehte olsa içerdim onuda yapamıcam e deniz desen zaten yazlık var her haftasonu giriyorum doya doya diye vazgeçtik bu yıl ama her yer çok ucuz rusya krizde diye yerli turist çekmek amaçlı acayip ucuzladı.
ççok iyi yaa aynı seyleri yasıyoruz resmen benim mumlar falan da balkondabetiii bende erkek duş jeliyle yıkanıyorum utanmasam eşimin roll-on unu kullancam evde ki tüm oda kokularını kaldırdık 3 5 poşete koydum hiç koku sızmasın diye
almira iğrenç ya soğur ondanda yakında zaten ama hoşuma gidiyor hergün bir isimle geliyor hep aklında bebiş.kuzum akşama süsleneyim atayım foto :) sen de durumlar nasıl çıktımı göbiş ben 12.haftada pörtlettim
buarada bizde tatile gidelim dedik ama havuza giremem otel havuzları çok hijyenik olmuyor bi iki kadehte olsa içerdim onuda yapamıcam e deniz desen zaten yazlık var her haftasonu giriyorum doya doya diye vazgeçtik bu yıl ama her yer çok ucuz rusya krizde diye yerli turist çekmek amaçlı acayip ucuzladı.
kaygılı kaygılanmış yine :)) mantar falan aklıma bile gelmedi ne bu rahatlık bendekiMaysumm bizde oyle dusunduk havuz hijyenik degil hava kum deniz onemli olan ama yazlikta hava gunes kismi hallolur uzakta bi sey olsa dr um yok zorluk olmasin diye cesaret edemedim acikcasi :)
Canım çok mutlu oldum inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınKızlar dün çok kotu günüm geçti lekelenme olunca eşime mj attım oructa yok bebekte diye oda bana. Yapacak bisey yok yazdı ben daha çok üzüldüm çünkü sperm testi verse ben tedaviye baslayacaktim ne gulebildim ne aglayabildim ruh gibi kaldım sonuçta biryil önce olursa olsun demişti ve bir yıldır heray bekledim daha çok çok heveslendim kizlariminda baskısı oldu biz heray bekledim eşim testi verse tedaviyle olmazsa yine umudumu keserim razı olurum diyerek çok uzulmustum hiç yüzüm gulmedi konuşmadı gün içinde eşim niye boylesin flan sorular soruyordu bende gecistiriyordum hicde taviz vermeden adeta çılgına dönmüştür eşimin mj na artık tekbir şey kaldırdı oda size veda mj yazmakti elim telefona hiç gitmedi telefonumdan silip atacakdim bebek mevzusu kapanacaktır artık umutla hiç beklemeye çektim eşim beni yanına çağırdı ama ben ölü gibiydim ve bana bekledigim kelimeyi duymak istediğim cümleyi söyledi
Ramazanda sonra dedi ney dedim anladın dedi ve ben çok mutlu oldum Biray geçer amma umuduyla beklerim @arsinli canım benim eşim ikna oldu bütün arkadaşlar ben çok mutluyum iyiki siz varsiniz hepinizi optum allahim güzel allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Hamis arkaslar rabbimiz miniginizi kucağıniza almayı nasip etsin inşallah:):):):)