2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ya dikkat et canım doktora git sık sık bebeğin günü geçinçe kakasını yapar allah korusun daha dün komşum doğum yaptı onunda günü geçmişti bebek kaka falan yapmıştı sen dikkat ol inşallah tez zamanda gelir bebişin annesini daha fazla bekletmez hurma doğumu hızlandırıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemem
ayy imsallah olmaz canim da kakasini yaptigini anliyor dr ultrasonda cikiyormuymus ben artik 3 gunde bir gitcem doktor oyle dedi

Yapma rahisim moral veriyon demi bana göre en kocaman göbek abla mda diyo insana öyle çok büyük geliyormuş ama öyle değilmiş diyo:KK70:
yok kiz moral icin degil gercegi soluyorum normale göre kucuk bence.erkek bebiş gibi buyumuş :) yanlarin dolmams gibi yani kaba durmamisin gayet guzel maşallah :)

sagolsunlar alarm kurma derdimz olmuyoki hic uyumuyolar :)
Canim bugun 2.ay kontrolumuzu asimizi ve kalca usg mizi yaptik usg miz iyi boy ve kilo alimimizda cok guzelmis doktor bide rota asisindan bahsetti biz yapmanizi oneroyoruz dedi siz naptiniz canim

Canim bugun 2.ay kontrolumuzu asimizi ve kalca usg mizi yaptik usg miz iyi boy ve kilo alimimizda cok guzelmis doktor bide rota asisindan bahsetti biz yapmanizi oneroyoruz dedi siz naptiniz canim
Oyy masallah kac cm kac kılo olmus mınnoşş :D Bız yaptırmadık canım saglık ocagına gıtmstık kntrole doktor bıse demedı kendı doktorumuza gıdemedık vakıt yoktu antepte doktor cunku. ama duydum onu cevremdekılerdende yaptırmadık bız

evet bu şekilde hevesimde kiriliyor.birde diş etkenlerinde mudahalesi var.herkes bi yorum yapiyor.iyicene sinir oluyorum.herkes herseyi biliyr sanki.çok sıkıldım artk bu durumdan

Esinle evliliginiz saglamsa hic bi seyin garantisibyok bu hayatta cocugu oldugu icin pisman olan bi anne gormedim:) evlat bi mutluluk allah sana hayirli olacaksa nasip etsin sende ugras olsun gerisine bakma esinide bogma o zamanla sevincine ortak olacaktir emin ol ve ustune gitme

bizde oyle dusunduk o yuzden selimide koycaz canim selim tam tersi birbirini tamamlar diye bir daha oglum olusa onu da fatih sultan mehmet dusunuyom :)))) saka tabi Allahin izniyle ilkini kucagimiza alsaydik

Melegim hayirli evlatlar olsunlar karakterleriyle guzellessin isimleri ne olursa olsunnn :) hem oyle demek ikinci dediginde hemen gelir gecer zaman bi bakmissin onu dusunuyoruz rabbim saglik verdikten sonraa kismettt :)

Oyy masallah kac cm kac kılo olmus mınnoşş :KK70: Bız yaptırmadık canım saglık ocagına gıtmstık kntrole doktor bıse demedı kendı doktorumuza gıdemedık vakıt yoktu antepte doktor cunku. ama duydum onu cevremdekılerdende yaptırmadık bız
7500 gr 64cm olmus canim (masaAllah) biraz tombigiz teyzesi :-)

Esinle evliliginiz saglamsa hic bi seyin garantisibyok bu hayatta cocugu oldugu icin pisman olan bi anne gormedim:) evlat bi mutluluk allah sana hayirli olacaksa nasip etsin sende ugras olsun gerisine bakma esinide bogma o zamanla sevincine ortak olacaktir emin ol ve ustune gitme
Ins canim,ins dedigin gibi olur.bunu umut ediyorum tabi ki.allahm o gunleri de gormeyi nasip eder ins.senin bebisin cinsiyeti ne bu arada?

Canım ultrasyonlardaki çıkıyormu hiç bilmiyorum ama bende seninle aynı kaderi paylaşabilirim doktor bügün bana 41 haftaya kadar bekle dedi ultrasyonda bunu destekledi galiba suyu falan bir sıkıntı yok 41 haftayı görür dedidoktor çok üzüldüm inşallah zamanında gelir 41 hafta stresini yyaşamam bende
ayy imsallah olmaz canim da kakasini yaptigini anliyor dr ultrasonda cikiyormuymus ben artik 3 gunde bir gitcem doktor oyle dedi

Canım ultrasyonlardaki çıkıyormu hiç bilmiyorum ama bende seninle aynı kaderi paylaşabilirim doktor bügün bana 41 haftaya kadar bekle dedi ultrasyonda bunu destekledi galiba suyu falan bir sıkıntı yok 41 haftayı görür dedidoktor çok üzüldüm inşallah zamanında gelir 41 hafta stresini yyaşamam bende
hayırlısı canim evet hersey normalse bekletiyolar ya ins ozamana kalmadn gelir minnoş

insallah beklemezsin o kadar gercekten heran kendimi dinler oldum acaba sancim var mi diye akrabalar da sorup duruyo daha dogmadimi diye bekleme suresi bittiginde suni sanci deniyorlarmis oda olmazsa sezeryan oluyormus noali cok istiyorum ama hayirlisi

Melegim hayirli evlatlar olsunlar karakterleriyle guzellessin isimleri ne olursa olsunnn :) hem oyle demek ikinci dediginde hemen gelir gecer zaman bi bakmissin onu dusunuyoruz rabbim saglik verdikten sonraa kismettt :)
aynen canim saglikli ahlakli olsunlar da gerisi zamanla olur normal dogum olirsa insallah esim arayi cok acmak istemiyo varikosel oldugu icin bir de cimcimemiz olursa daha nolsun :)

kizlar gunaydon benim bebegim gelisimi iki hafta geriydi ama dogmadi daha bekleye bekleye 3,5 kiloyu bulacak galiba ona seviniyorum ama beklemek cok zor hayirlisoula bu hafta dogursaydim 41 haftadan sonra tehlikeli oluyormus

aynen canim saglikli ahlakli olsunlar da gerisi zamanla olur normal dogum olirsa insallah esim arayi cok acmak istemiyo varikosel oldugu icin bir de cimcimemiz olursa daha nolsun :)

Insallah sizinki geri bizimki ileri dr dikkat et yediklerine 1hafta onde gidiyorsunuz erken dogum olmasin erkeklerde istedigimiz bir sey degil diyor :(

Insallah sizinki geri bizimki ileri dr dikkat et yediklerine 1hafta onde gidiyorsunuz erken dogum olmasin erkeklerde istedigimiz bir sey degil diyor :KK43:
masallah canim bizimki de geri oldugundan mi ne dogmuyo dr son 3gun verdi korkuyorum uuuu

Back
X