2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım ultrasyonlardaki çıkıyormu hiç bilmiyorum ama bende seninle aynı kaderi paylaşabilirim doktor bügün bana 41 haftaya kadar bekle dedi ultrasyonda bunu destekledi galiba suyu falan bir sıkıntı yok 41 haftayı görür dedidoktor çok üzüldüm inşallah zamanında gelir 41 hafta stresini yyaşamam bende
Canim bu kadar uzulme 41 hafta kotu bise degil.surda bi hafta daha sıkıntı çekeceksin belki ama daha tombis daha saglikli bi minnosun olacak anne karnindaki bir gun bilr hayati onem tasiyo. Özellikle de emmr refleksi boyle 41 i bulan bebeklerde daha kuvvetli oluyo bak gor cekip bitirecek sütünü inşallah ; olumli yonlerden bakmaya calis olur mu
Buarada kilon falan yok cok güzel bi hamile.olmussin darisi bana inşallah :)

20150627_113555.webp
kizlar cinsiyet tahmini istiyorummmm :)

Hamile tecrübeli bayanlar 14 15.haftanizda lekelenmeniz oldu mu ? Bel agrim oluyo adet sancisi gibi de hafif agri ve leke geliyo cook acik kahve gibi.. gecen oldu hemen dr a gittim bakti bise yok dinleneceksin dedi progestan verdi ama kullanmadim kesildi diye, bugun yine bi bel agrisi kasikta gerginlik ve leke geldi ne yapsam ki benim normalde akinti falan olmaz o yuzden endiselendim var mi benzer durumu yasayan? Olmadi ptesi gunu gideyim tekrar..

Hamile tecrübeli bayanlar 14 15.haftanizda lekelenmeniz oldu mu ? Bel agrim oluyo adet sancisi gibi de hafif agri ve leke geliyo cook acik kahve gibi.. gecen oldu hemen dr a gittim bakti bise yok dinleneceksin dedi progestan verdi ama kullanmadim kesildi diye, bugun yine bi bel agrisi kasikta gerginlik ve leke geldi ne yapsam ki benim normalde akinti falan olmaz o yuzden endiselendim var mi benzer durumu yasayan? Olmadi ptesi gunu gideyim tekrar..
Canim benim 5. Ve 8. Haftalarda olmuştu bildiğin kirmiziydi doktor bana iki tane normal kistlerin var onları daha sonra atarsin demişti galiba onları atmıştım o dönemlerde ondan sonra da akintim tenrenginde olmuştu ve normal renge dönmüştü. Ben günde üç tane progestan kullanıyordum bir de kanama olduğunda iğne vurduruyordu doktor. Sen progestani ihmal etme iç. Bak ben hala günde bir tane içiyorum

Canim benim 5. Ve 8. Haftalarda olmuştu bildiğin kirmiziydi doktor bana iki tane normal kistlerin var onları daha sonra atarsin demişti galiba onları atmıştım o dönemlerde ondan sonra da akintim tenrenginde olmuştu ve normal renge dönmüştü. Ben günde üç tane progestan kullanıyordum bir de kanama olduğunda iğne vurduruyordu doktor. Sen progestani ihmal etme iç. Bak ben hala günde bir tane içiyorum
O haftalarda benm de olmustu ama yerlesme diye sevinmistim hatta cok az ve acik renkliydi, kendi doktorum olmadigi icin guvenemedim canim devam ederse kendi doktorum a gidip basliycam mecburen korkuyo insan bi de agri da olunca, gerci ağrı artık normal diye düşünüyorum karin genisliyo fslan ama yine de tedirgin oluyorum

O haftalarda benm de olmustu ama yerlesme diye sevinmistim hatta cok az ve acik renkliydi, kendi doktorum olmadigi icin guvenemedim canim devam ederse kendi doktorum a gidip basliycam mecburen korkuyo insan bi de agri da olunca, gerci ağrı artık normal diye düşünüyorum karin genisliyo fslan ama yine de tedirgin oluyorum
Galiba bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyordu ama sen doktora gitmeyi beklemeden progestani kullan bir zararı olmaz merak etme. Tutunmasini sağlar inşallah yat dinle pazartesiye kadar

Galiba bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyordu ama sen doktora gitmeyi beklemeden progestani kullan bir zararı olmaz merak etme. Tutunmasini sağlar inşallah yat dinle pazartesiye kadar
Fitil verdi bi de daha az yan etki olur heralde alayim o zaman tedirgin olmaktansa.. sagol canimcim

burdan tahmın zor gıbı duruyo :KK70: :KK70:

Heyecanli anne ne anliycaz burdan :) ama icime dogan kiz senin icin, soyle boncuk gozlu guzel bi kiz :)
Ayyy ne bileyim kizlar yerlestigi yere gore flan tahmin yapiyodunuz yaaa ondan heveslendim :):):)
Fitil verdi bi de daha az yan etki olur heralde alayim o zaman tedirgin olmaktansa.. sagol canimcim
canim fitil olarak kullan hic bi zaari yok bende kullaniyorum lekelenme olmadigi halde insallah hemenck gecer

Merhaba kızlarrrrr.yaklasik bir aydir aktif degildim buaralarda.bakip cikiyordum oyle.takmayacagim bu ay demekle olmuyor ve insan takiyor.en azindan bu ay gelismeler oldu. Hormon tahlillerimi yaptirdim hepsi normal cikti. Esim sperm testini yaptirdi gayet iyi cikti. Tupler acik biliyoruz. Ama yine de geriye rahim filmi kaldi.bu ayda olmazsa sirada rahim filmi var.klomen kullandim bu ay 10.gun bugun 19 mm lik yum var.bu arada anestezili rahim filmine 500 tl dediler.sizce normal mi kizlar.benim sgk yok.ozel saglik sigortaliyiz biz ve kurum karsilamiyor rahim filmini ozelden yaptiracagim tamamen.basladik yeni bir aya bakalim bu ay neler olacak. Bu topic de hamisler cogunlukta.zaman nasil geciyor daha dun hamileyim diyen arkadaslarima bakiyorum masallah kac haftalik olmuslar.insallah darisi bana da bulasir.suan sebepsiz olmuyor ortada sorun gorunmuyor.daha zamani var demekki :eek:

MOgamim az önce ilişki oldu hemen arkasından pembe akıntı oldu doktor rahim yarası da var demişti acaba o mu anlamadım adet degil zaten moralim bozuldu :KK43:
kuzum ama ilişki vajinayla ilgili bi durum rahim yarası niye kanasın ki...belki tahriştendir bikaç kez bende de olmuştu

Mogisimm sormaa zipir dolanmaktan kordonu iki kere dolanmis boynuna ve boylu poslu diyor dr sekeride yasakladi :) ikilide bi tahmin derler iyimolsundaa :) erkenden alabilirsin istedigini :) oda resmini telefonda var yarin atabilirsem becerip paylasirim :) bir ayda 3 kilo almisim dikkat edicem artikk kiyafetlerinialirsin bez vs en son alirsin biberondu sut sagmaydi duruma gore gereklimoluyo ben dogduktan sonra bakacagim e bebekte hepsi var acil durumda esim alir hemen :)
Peki kordon çıkarmı boynundan...
Odasının fotosunu attıysan daha görmedim bi karıştırayım topiği... Kaç kilo aldın şimdiye dek peki kaygılım

Back
X