2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Peki kordon çıkarmı boynundan...
Odasının fotosunu attıysan daha görmedim bi karıştırayım topiği... Kaç kilo aldın şimdiye dek peki kaygılım

Peki kordon çıkarmı boynundan...
Odasının fotosunu attıysan daha görmedim bi karıştırayım topiği... Kaç kilo aldın şimdiye dek peki kaygılım

Kordon cikar mi bilmiyorum simdilik sorun olmaz dedi dr insallah geri cikar hareketlerini hissedince rahatliyorum :) son ay cikmazsa normal doguma giremem karsi komsumunda aynisi olmustu ama simdi cikti insallah benimde oyle olur :) 73le hamileydim 71 e dustum su an 77 yim son hafta cok aldim dr sekeri yasakladi meyvelerde tatli old icin :( oda resmini atiyorum bunun mavilisi olacak :)simdi sen nasilsin minigimizlee

Eklentiler

• IMG-20150620-WA0016.webp
    IMG-20150620-WA0016.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG-20150620-WA0017.webp
    IMG-20150620-WA0017.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 110
Kordon cikar mi bilmiyorum simdilik sorun olmaz dedi dr insallah geri cikar hareketlerini hissedince rahatliyorum :) son ay cikmazsa normal doguma giremem karsi komsumunda aynisi olmustu ama simdi cikti insallah benimde oyle olur :) 73le hamileydim 71 e dustum su an 77 yim son hafta cok aldim dr sekeri yasakladi meyvelerde tatli old icin :KK43: oda resmini atiyorum bunun mavilisi olacak :)simdi sen nasilsin minigimizlee
Kaygilim cok hos oda takiminiz :)

Kordon cikar mi bilmiyorum simdilik sorun olmaz dedi dr insallah geri cikar hareketlerini hissedince rahatliyorum :) son ay cikmazsa normal doguma giremem karsi komsumunda aynisi olmustu ama simdi cikti insallah benimde oyle olur :) 73le hamileydim 71 e dustum su an 77 yim son hafta cok aldim dr sekeri yasakladi meyvelerde tatli old icin :KK43: oda resmini atiyorum bunun mavilisi olacak :)simdi sen nasilsin minigimizlee
cevabını yeni topikte alırsın hatun :D

HADİ ARTIK TAKILMAYIN BURDA KIZ....O KADAR YENİ TOPİK DEDİNİZ BURDAN KOPAMADINIZ CADILAR :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Merhaba kızlarrrrr.yaklasik bir aydir aktif degildim buaralarda.bakip cikiyordum oyle.takmayacagim bu ay demekle olmuyor ve insan takiyor.en azindan bu ay gelismeler oldu. Hormon tahlillerimi yaptirdim hepsi normal cikti. Esim sperm testini yaptirdi gayet iyi cikti. Tupler acik biliyoruz. Ama yine de geriye rahim filmi kaldi.bu ayda olmazsa sirada rahim filmi var.klomen kullandim bu ay 10.gun bugun 19 mm lik yum var.bu arada anestezili rahim filmine 500 tl dediler.sizce normal mi kizlar.benim sgk yok.ozel saglik sigortaliyiz biz ve kurum karsilamiyor rahim filmini ozelden yaptiracagim tamamen.basladik yeni bir aya bakalim bu ay neler olacak. Bu topic de hamisler cogunlukta.zaman nasil geciyor daha dun hamileyim diyen arkadaslarima bakiyorum masallah kac haftalik olmuslar.insallah darisi bana da bulasir.suan sebepsiz olmuyor ortada sorun gorunmuyor.daha zamani var demekki :eek:
canım sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindim.. ben anestezili 600 tl ye çektirmiştim rahim filmini filmden 2 ay sonrada hamile kaldım zaten inşallah sanada yardımcı olur bu film.. olumsuz düşünme demekki daha zamanı var allah yardımcın olsun canım

ARKADAŞLAR BİZ YENİ VE KALICI OLACAK TOPİĞİMİZE TAŞINDIK... ADI, BERABER ANNE OLMA YOLUNDA...BENİM ADIMI ARATARAKTA BULABİLİRSİNİZ...HEPİNİZİ BEKLİYORUM

Kızlar Dogumum 4gün geçiyor gece yarisindan beri 7-8 dk da bir sancim geliyor acilma yok sizden ricam bana dua eder misiniz birer ayetul kursi ya da başka bir dua okur musunuz hayirlisi ile bebegimi kucağıma alayım Allahim hepimizin gonlundekini verir inşallah

Ayy canım çok sevindim inşallah gelir bebişin dua ederim sende habersiz bırakma bizi allah yardımcı olsun
Kızlar Dogumum 4gün geçiyor gece yarisindan beri 7-8 dk da bir sancim geliyor acilma yok sizden ricam bana dua eder misiniz birer ayetul kursi ya da başka bir dua okur musunuz hayirlisi ile bebegimi kucağıma alayım Allahim hepimizin gonlundekini verir inşallah

Dikkat et canım dua edecem senin için şimdi sende sancı anında bana dua et canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun
simdi ciktim canim 3cm aciklik olmus sanci cikiyo ama dogum olacak ksdar deil ebe sabahi bulir dedi suni sanci verelim 1-2saate dogar dedi kabul etmedim evde cekicem iste

Back
X