- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #2.041
sagol canimmGunaydin.cumbo cok gecmis olsun canim.o mide yanmalari bendede oluyo arada. Bebek baski yapiyo sanirim.isimleriniz de cok guzel.hayirli olsun ins.biz de Oğuz Kaan a karar verdik sonunda.isimleri ile yasasinlar ins.
Bugun hicbisey yapasim yok.
Cocuklar uyuyunca disari cikip onlara ayakkabi alcam .
Biraz nefes alirim .
bencede yorgunsun: ) ozelden sormustun dogum tarihimi soylemistim.8-9eylul ins.nstyedegirmedgmi soylemistim onu da takip etmemissin : ) sen meltem hanima cok takmissin bu kadar gerilme onunla yatip onunla kalkiyorsun : ) hayirlisi olsnbizim koyacagımız isimde allahın izniye Eymen Ege
bende cok yorgunum
midem yanıyor.
ve bebegım bazen öyle baskı yapıyorkı canım cok yanıyor.
karnım abuk subuk sekıllere giriyor.
çılgın senın sezeryan tarıhını belırledınızmı?
meltem hanımda hıc gırdınmı nst ye ben hıc gırmedım .persembe gıdıcem dr. ozamn herhalde sokar nst.ye
ve catı muayenem var cok tedırgınım
cok guzel isim..gebeliğin sonlari artik hepimuz bunaldik vallabizim koyacagımız isimde allahın izniye Eymen Ege
bende cok yorgunum
midem yanıyor.
ve bebegım bazen öyle baskı yapıyorkı canım cok yanıyor.
karnım abuk subuk sekıllere giriyor.
çılgın senın sezeryan tarıhını belırledınızmı?
meltem hanımda hıc gırdınmı nst ye ben hıc gırmedım .persembe gıdıcem dr. ozamn herhalde sokar nst.ye
ve catı muayenem var cok tedırgınım
benim de birikmisti..hem bizimkiler hem de bebisinkiler vardi..ventilatoru actim yaparken ama hsla birkac parca duruyor benim gecelikler bebisin nevresimleri kaldi onlati da bitirdim mi tamammaşallah sana bende iki gündür ütü yapıcam açtım ütü masasını duduyor ortalıkta bi yapamadım ütüyü havalarda sıcak oda etkiliyor nefes alamıyorum sanki.
Canım ya unutuyorum kusura bakmabencede yorgunsun: ) ozelden sormustun dogum tarihimi soylemistim.8-9eylul ins.nstyedegirmedgmi soylemistim onu da takip etmemissin : ) sen meltem hanima cok takmissin bu kadar gerilme onunla yatip onunla kalkiyorsun : ) hayirlisi olsn
Memnun oldum canım istanbulda mısın ?ben hasta degilim ama bu sy ben de kilo almadim zaten 18 aldim daha ne olsun
normal almissin cnm.kirki cikana kkadar verirsin
ismim dilek canim gogöğüs hastaliklari uzmaniyim
sagol cnm bursadayim..gorev yerim siirt ama..eylul kurasini deniyxem olnazsa istifa...Memnun oldum canım istanbulda mısın ?
Bu arada çok geçmiş olsun
Bende ekşili yediğimde midem değilde sanırım gırtlağım yanıyor
Mide epey aşağıda çünkü benim boğazıma doğru acılık geliyor.
Ütü özellikle de bu havalarda hiç çekilmiyor benimde eşim ve kızım şehir dışında onlar yokken yaparım diye çıkarttım ütü masasını ortada bekliyor öyle.z dün gittiler pazar günü dönecekler
Bu saat oldu hala uyuyamadım geceler artık uykusuz geçiyor nerdeyse.
selam kizlar..kontrolden geldik hersey yolunda 2800 olmus meleğim. .haftaya gun belirliycez
Memnun oldum canım istanbulda mısın ?
Bu arada çok geçmiş olsun
Bende ekşili yediğimde midem değilde sanırım gırtlağım yanıyor
Mide epey aşağıda çünkü benim boğazıma doğru acılık geliyor.
Ütü özellikle de bu havalarda hiç çekilmiyor benimde eşim ve kızım şehir dışında onlar yokken yaparım diye çıkarttım ütü masasını ortada bekliyor öyle.z dün gittiler pazar günü dönecekler
Bu saat oldu hala uyuyamadım geceler artık uykusuz geçiyor nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?